Nabehol vám na účet rodičovský príspevok/materská?
...téma pre kazdú zvedavú mamičku/ otecka..keďže tato otázka sa tu opakuje každý mesiac pravidelne, tak nech to je všetko pokope a nie v celom fotoblogu, diskusii 😉
Aj my sme mali očr za apríl 7.5 na účte
@evittam no tak som zvedava, lebo nemam este ani rozhodnutie
@matkamatkova Ja rozhodnutie tiez nemam. Muz ma rozhodnutie a PN za marec-karantennu
@peppermint a niekto napr ja nedostal ani za marec este.. super poriadok
@vittekovaveva Toto je skopirovane zo stranky Jozefa Mihala:” Lehota na vyplatenie pandemického ošetrovného je tak ako pri iných dávkach podľa zákona najneskôr do konca kalendárneho mesiaca za predchádzajúci kalendárny mesiac. Konkrétne dni výplat určuje Sociálna poisťovňa. Napríklad ak bola žiadosť o pandemické ošetrovné podaná v marci bude vyplatená najskôr v aprílovom výplatnom termíne pobočky. Tu však treba pripomenúť, že na vydanie rozhodnutia o priznaní ošetrovného má Sociálna poisťovňa maximálnu zákonnú lehotu 60 dní od podania žiadosti...“ Uz preslo viac ako 60 dni od podania tvojej ziadosti? Zavolaj si tam, ci mas vsetko podane a spravne vyplnene.
@peppermint 16.bude 60dni... vsetko mam spravne vypnene.. akurat dnes sa mi podarilo po 2t snahy dovolat a pomotali mi papiere oni.. cize tolko nasa super socialka
@vittekovaveva To ma mrzi. Snad ti ju uz vyplatia tento tyzden.
@peppermint no povedali mi ze mozno to stihnu teraz a ked nie tak az v dalsom termine.. co neviem kedy je.. a to som bola na ocr kvoli chorenu dietatu 10dni a nie kvoli korone...
@vittekovaveva Tusim nejak 27.maja je další termín.
Mal niekto RP?
@vierkadominik1 klud,este je malo hodin
RP NMnV nabehol
Čadca materská aj prídavky na účte unicredit
Švagrine rodičovsky na účte pred 10hod tatra banka okolie Šamorín aj mne už došlo rodičovsky práve teraz SLSP tiež okolie Šamorín ak to niekomu pomôže 😉
Humenné rodičovský na účte
Ja ani RP a ani OCR z marca ci aprila 😁, skvela socialka 👏
ontkovicova
Ktorá banka? Ďakujem za odpoveď 🙂
tt čsob rodinne na učte
Rodičak, PE, Otp
Prešov unikredit mám.
Cadca nabehli pridavky slsp. Prvy krat do obeda🤔
Senec mal niekto ?
@dorema rp vyplaca urad prace a ocr socialna..
Košice čsob mal niekto???
Senec, RP, Unicredit na účte 🙂
MT , SLSP rodicak + pridavky na ucte

@matkamatkova Ano OCR za apríl 7.5.na ucte