Nabehol vám na účet rodičovský príspevok/materská?
...téma pre kazdú zvedavú mamičku/ otecka..keďže tato otázka sa tu opakuje každý mesiac pravidelne, tak nech to je všetko pokope a nie v celom fotoblogu, diskusii 😉
Rodičovské pipli slsp Topoľčany
Nové Zámky rodičák niekto ?
Baby vám to sedí? Prišlo mi viac ako som čakala lebo mi ešte neprišlo rozhodnutie a je to prvý rodičovský po materskej..
@monikatopolcany kolko ti prislo? Rozhodnutie ti nepride ani
@monikatopolcany je to normalne, aj mne prisla posledna materska-vypocitana na dni samozrejme a cely RP🙂
@lusyf ale nepride ti to v jednej sume.. Kedze matersku a rodičak nevyplaca ten isty urad
@lusyf tak by to aj sedelo.. plus ešte doplatok lebo som mala nižšiu materskú a volali mi kvôli tomu z upsvar. Teraz v pondelok som bola podpísať papier kvôli tomu.
@monikatopolcany tak ale nieco ti prislo isto zo socialky aj.. Ostatok z upsvar
@klarissa25 ja viem, ved uz mi to tak prislo🙂 len sa cudovala, ze jej prislo vela na ucet, na ucte su peniaze dokopy.
UPSVaR a SP to posielaju.
@lusyf ano ale nepride ti to spolu.. A to sa da pozriet
@klarissa25 nechapeme sa, no napriek tomu, mne to prislo v jeden den. A samozrejme, ze sa to da pozriet, napr. ja mam smartbanking a tam mi to presne ukaze, len asi myslela, ze sa pozrela na ucet a mala tam velku sumu.. resp. ja som to tak pochopila😊 ale ano, chodi to oddelene, samozrejme🙂
ahojte, prídavky PP zatiaľ nikto?
Čadca materská nabehla , Unicredit
@klarissa25 áno, prišlo mi to na dvakrát
Košice materská,VÚB 🙂
Rodicak BA tb stále niiiic 😭
@radulka101 KE asi zajtra dnes nič😠
@ajka69 rodičovský 🙂
Opravím sa, Košice materská VÚB už nabehla na účet 🙂
1cita
NZ tiež nič
Piestany rodičovský bol dnes , niekomu prišla už PNka prosím vás? Kedy reálne chodí ? Muž je PN , diki
ke niekto?
@henrietabokova este je skoro
mozem mat rodicovsky na svoje dieta a popri tom opatrovat mat opatrovatelsky na tetu ???

To asi len CSOB nic nema 😕myslim RP