Nabehol vám na účet rodičovský príspevok/materská?
...téma pre kazdú zvedavú mamičku/ otecka..keďže tato otázka sa tu opakuje každý mesiac pravidelne, tak nech to je všetko pokope a nie v celom fotoblogu, diskusii 😉
@anna0410 môžeš
ČSOB RK rodicak na účte sme neprišla
RP LM na úcte
Rp slsp Ke okolie na ucte
Csob Prešov nič 🙄
KE csob ml niekto??dik
Unicredit , okr. SC, rodičovský + prídavky na účte
Šamorín SLSP mal niekto rodičovský?
RP MT -SLOVENSKA SPORITELNA
BA Unicredit RP
@zoeazari máš dajaké číslo do Ba? na rodičák?
@henrietabokova ja budem zajtra volať ,dnes nemajú stránkové..Normálne na upsvar a ma tam prepoja už na kompetentnú tetu a čo ja jej dám,čo sa do nej zmestí..Od apríla mám podanu žiadosť a do teraz nič neprišlo,je júl 🤦😤😤
@radulka101 ja som tiez kosice a vub a este stale nic
Humenné slsp RP na účte
@zuzkahke ja sim dostala len tých 24€ na účet SLSP KE okolie ale má mi dojsť aj rodičák čo sa predlžovalo kvoli korone podala som čestné vyhlásenie lebo iba to došlo tak neviem či teraz mám čakať alebo nie či to dojde tento mesiac podávala som ešte minulý mesiac 22. ho
Trnava Prima banka pipla
Šamorín SLSP už mám rodinné aj rodičovský na účte
@henrietabokova jedna baba davala link ze ak ma dieta viac ako 3 roky musis im poslat od 1.7 aj vyhlasenie ze nemas ziadny iny prijem. Ale to len od 1.7. ze inak uz nepredlzia ten koronovy rodicak.
Dobry deň žienky
Prosim vas je tu nejaka mamička,ktora ma predlženy rodičovsky kvoli covidu? Potrebovala by som sa niečo spytať
Ďakujem
Zdravím neviete či rodičak bude KE 14 alebo až 17???Dík za info .....Pekný deň prajem
@1cita Niko nevie ako každý mesiac.
@1cita a myslis ze to niekto vie? Treba ratat vzdy s tym neskorsim datumom.
@1cita ja si myslím ze všetci budú mať do 14teho
@charlottevalca na to by som sa nespoliehala . Som v 2 várke a nebolo by to prvýkrát , že mám 17teho 😏

@anna0410 áno môžeš . Ja mám RP a opatrovateľský na starku