Nabehol vám na účet rodičovský príspevok/materská?
...téma pre kazdú zvedavú mamičku/ otecka..keďže tato otázka sa tu opakuje každý mesiac pravidelne, tak nech to je všetko pokope a nie v celom fotoblogu, diskusii 😉
Materska slsp trencin
Prosím Vás mamina má prvy krát dostať dávku v nezamestnanosti. Viete mi povedať kedy chodí?
Dakujem 🙂
@tamarak17 Spravidla k 15 stemu k mesiaci ak je na účet, ak poštou tak neskôr.
@misinka0611 Dakujem 🙂
@tamarak17 ja dostávam takmer na deň presne 12-13 deň v mesiaci a vyplácajú mi ho na účet.
@lubka484 prosím ťa a aké cca termíny to sú? Som v prvej várke materská chodila okolo 15 len neviem ako je to s rodičovským.. ďakujem 🙂
@monikatopolcany tiez tak chodi. Mne sice neskor az okolo 17..ale zacina toho 14...aj ked teraz to vidim na pondelok a utorok. Kedze 14 je piatok
Csob Košice neviete kedy bude??? Ďakujem za info
@1cita V piatok prinajhorsom v pondelok 🙂
Ahojte včera som volala na úrad kde poberam rodičovský už korona...1krat . Do Šamorína a pani mi povedala ze v 14 piatok už budem mať na účte peniažky ato som v druhej varke ak to niekomu pomôže 😉
@krissmac presne kazdy mesiac, ako by nevedela kedy to chodi.. Som nazoru ze netreba sa upinat ze vtedy a vtedy pride, ale treba ratat vzdy s tym skorsim terminom a nechať si rezervu
@krissmac Vidim, ze pani sa pýtala už 4. v mesiaci a aj som jej odpovedala niečo v tom zmysle že sa nevie. Nechapem ju moc.
... Ahojte, som tu nova. Viete mi prosím povedať keďže tu čítam o 2 várkach, v ktorej je Prievidza? Tento mesiac mi má prísť RP po 1x, ďakujem.
@kaspe príde ti dnes 🙂
@kaspe a si v prvej várke😃
Materska aj pridavky Bratislava Tatrabanka priezvisko M dnes teraz o 9:45 nabehli
Žilina rodicak postova banka na účte
@simonahugo ďakujem, to bude radosti 😀

@jenny257 áno ale vždy to bolo v týždni 17teho mne tiež prišiel aj 17teho ale teraz vychádza v sobotu 15teho ja si myslím ze budu mat všetci nejneskor14teho ved uvidime