Nabehol vám na účet rodičovský príspevok/materská?
...téma pre kazdú zvedavú mamičku/ otecka..keďže tato otázka sa tu opakuje každý mesiac pravidelne, tak nech to je všetko pokope a nie v celom fotoblogu, diskusii 😉
@jeina13 vobec to tak nieje ked ste na rodicovskom a olat otehotneniete idete opat na matersku ktora sa rata z hrubej mzdy ktoru si vyziadaju na socialke od zamestnavatela . Rodicovsky prispevok je jedna vec ale materska je druha
Žienky tento mesiac ké až 16 alebo budú skôr?? Dik za unfo
@jeina13 no to pochybujem, ale uvidime
@klarissa25 sa mi zda ze ked je pondelok 16 ,tak byva este piatok
Bežne chodí RP aj 16. prvá várka v piatok, druhá v pondelok. Takto to vidím ja.
Ak je akurát pre víkendom mne vždy príde rodičovský toho 13teho v piatok , dúfam že aj teraz tak bude
... Ja som v prvej várke tiež a tiež som zatiaľ RP dostala v piatok 13-teho (a že nešťastný deň 🤔😀)
Ja som v druhej ale keďže v nedeľu vychádza 15teho a v utorok 17teho je sviatok budú mať podľa mňa 13teho a aj 3 várka 16teho
zajtra zadavaju do systemu sumy a vo štvrtok odchadzaju čiže druha varka ma v piatok
Dnes som volala kvoli inej veci na urad prace a len tak nahodou teta spomenula,ze dnes odchadzali peniaze,tak je asi mozne ze budu uz tento tyzden..
Prievidza prídavky Tatra banka na účte
Materska Bratislava Tatrabanka 9:49 na účte pristálo.... Priezvisko na M
@nika2212 ahoj mozem vedet ktorej varky si??
Rp tn slsp
Rodičak aj pridavky Žilina SLSP priezvisko D nabehlo
Prosím Vás Trnava je v ktorej várke , v druhej? Asi prídu zajtra?
Levice RP na účte 💪
@lienkalenmoja Asi v prvej, ale je to raz tak a raz tak... Minule mi prisli pridavky prve a potom Materska... Teraz naopak no neviem sama presne ako, to maju...
RP Senica, postova banka.
To slsp rp na účte
Mamičky ďakujem Vám krásne za informácie , Ste zlate ❤️🍀 pekný deň všetkým prajem
NO marodka na ucte slsp
TT VUB NA UCTE 🤗

Ďakujem za odpovede 🙂