Nabehol vám na účet rodičovský príspevok/materská?
...téma pre kazdú zvedavú mamičku/ otecka..keďže tato otázka sa tu opakuje každý mesiac pravidelne, tak nech to je všetko pokope a nie v celom fotoblogu, diskusii 😉
@anile12 nie, chodia spolu, tak že ich dostanete až na budúci mesiac
@kattarina1983 je tam viacero podmienok, treba si pozrieť stránku UPSVAR, do podmienok nároku sa posudzuje ako žiadateľ tak i domácnosť.
Trnava VÚB akurát piplo
Baby z Hlohovca, mi ste uz rodicak?
Rk, Rp na ucte
@lulinka99 nie stále nič čsob banka a stále nic
VUB DS rodicak pipol
Slsp Čadca už o pol12
@parvinka0001 Ano už prišlo po 11 tej
Pekné ráno maminy, chcem sa opýtať náhodou neviete kedy chodí OČR Košice obyčajná nie pandemicka. Ďakujem
Neviete náhodou kedy chodi pn poštovou poukážkou? Dnes mi ešte nič neprišlo moze byt ze zajtra mi prídu?
Maminy nabehli uz vsetkym pnky? Mamine este za januar stale nic, dnes je druhy vyplatny termin a stale nic, ma este dnes cakat, vie to este neskor prist na ucet? Alebo zase tam volat?
@tinka9501 uz volala od 15teho asi 3x,vtedy jej nevedeli povedat, ze co. O 2dni volala zase a ze by to malo byt 25teho vyplatene, a volala v pondelok pre istotu opat, ze 19.3. to bolo vypocitane a 25 by malo prist, len ci, uz je 12h a furt nic. Viem, ze doobeda zvykne chodit, ci neskor to neviem.
@mirka6661 Akú má banku? Nie každá pripisuje doobeda.
@mirka6661 este by som pockala zajtra ci nepridu... Aj ja cakam. Ale tak ked neprídu pridu v apríli
Ahojte môžem sa spýtať ci dostal niekto pn v druhej varke
@lienkalenmoja ja som dostala
Dobre ranko prosim je tu niekto kto dostava sos dotaciu ?ja mam dostat v aprili prvu a este k tomu sekom neviete kedy cca v mesiaci chodi? Nemam zo šekom ziadnu skusenost
Pekný deň baby chcem sa opýtať čo je pravdy na Tom že rodičovské budú posielané len na účet a šekom nie. Ďakujem rušila som účet a nejak sa mi nechce vôbec riešiť nový zatiaľ
Žienky viete mi poradiť ako je to s covidovym rodicakom? Je vyplácany len v čase kým je núdzový stav, chápem to správne áno?
@silesias aj mňa by to zaujímalo
@silesias ano 🙂

Zvolen VÚB RP na účte