Nabehol vám na účet rodičovský príspevok/materská?
...téma pre kazdú zvedavú mamičku/ otecka..keďže tato otázka sa tu opakuje každý mesiac pravidelne, tak nech to je všetko pokope a nie v celom fotoblogu, diskusii 😉
MT na účte
BA materska SLSP na ucte
Dobrý deň, Partizánske mal už niekto rodinné a rp?
@kikad27 nie, aj ja čakám, neviem prečo sme ešte nemali
@1cita áno, KE ČSOB nabehol
Prešov prídavky nabehli tiež
@mimiqa ja to nejak neskedujem kazdy mesiac. Zda sa mi, ze chodieva 12-ho, 13-ho viem ze zalezi aj od sobot a sviatkov...atd. Len tiez sa nam strhavaju vacsinou 13ho poplatky.. Tak sledujem, ze co sa deje 🧐😀
Prídavky, okr. SC , Unicredit na účte
Vub nekto vychod??
Prosim cakam na prvy rodicak , dnes mi nabehli pridavky, chodi to prosim spolu alebo zvlast? Len ci mam cakat alebo az o mesiac. 18.3 som si davala ziadost.(BA, slsp)
Baby prosim vas slsp BB mali ste niekto rodičak?
@sonka_miro chodí to spolu
@sonickadavid vub na účte, ale stredné Slovensko
Baby? Neskoro som odovzdala na UPSVaR lekarsku spravu na znovu prelzenie RP...Dosli mi le pridavky a nahradne vyzivne a rodicak nic. Chodi mi to naraz. Tak buduci mesiac dostanem 2 rodicaky? Ci tento mi nedaju?
@babulenka022 Vyplatia spätne.
@misinka0611 dakujem
@misinka0611 sa mi ulavilo
@kikad27 nie nemam rodičak ale pridavky hej
Niekto už dostal daňový bonus z daňového Žilina ?
Baby,co poviete tento mesiac? 14 alebo 17?
@nika_17 myslím že skôr 14teho. A od 17teho na pošte
Ahojte, ak je dcera narodena 1.5. tak za cely maj mi este pride v juni posledny rodicak?
@mirka6661 ano
Ahojte 29.4.som podavala papiere elektronicky mailom oskenovane na pridavky, prispevok pri narodeni,.... Myslite že to stihnu zauctovat teraz v maji? Pani mi napisala zeto zaeviduje a posunie kolegyni ktora robi vyplaty

UniCreditBanka Trnava na účte 🙂