Nabehol vám na účet rodičovský príspevok/materská?
...téma pre kazdú zvedavú mamičku/ otecka..keďže tato otázka sa tu opakuje každý mesiac pravidelne, tak nech to je všetko pokope a nie v celom fotoblogu, diskusii 😉
@matkamatkova minulý mesiac som presne tak isto a neprišli peniaze
Žienky neviete od kedy sú zvýšené rod. Prídavky ci to je až od nového roka?? Ďakujem za info
@1cita nic nieje schvalene na taku vysku ako chce matovic a kazdy rok sa o par centov zvysuje
@1cita ake zvýšenie rodinnych prídavkov? Ziadne nie je.. O pár centov mozno
@alena789 nepracujuci nema danovy bonus
@alena789 zvysovat chcu pridavky nie danovy bonus, to ti napisala
@alena789 precitaj ai to este raz, zvysovat sa maju pridavky pre pracujuce rodiny, nie danovy bonus
@sasanka605 to je pravda , ale je to danovy bonus ☺ teda hovori sa o danovom bonuse , zvyseni ......
@veronikastrickova neviem preco by minister financii zvysol pridavok na dieta 😂😂😂 ked to je v kompetencii ministerstva prace ......je to tam jasne napisane ze v sucasnosti je to 48e .....ale dobre , nebudem sa hadat ....asi som to ja nepochopila .....
@alena789 naozaj si to zle pochopila, lebo jasne stale hovori o pridavkoch na dieta ze chcu zvysit a rozdelit to ako davku pre pracujucich a nepracujucich, ako je vyplacany aj rodicak
@veronikastrickova aha , tak asi mas pravdu
@alena789 nemoze hovorit o danovom bonuse pre nepracujucich. V tom článku to dost nestastne pomiesali, zrejme netusia o com pisu ani oni. A teda, preco by sa nemohol starat minister financii do ministerstva prace prídavkom na deti, ved on sa stara do vsetkeho a co môže do.... Robi reformu uz dlhe mesiace ale necha si to zatial pre seba, tajnostkar jeden.
@sasanka605 ved on ani nevie co je prava a lava strana.
Neviete kedy teraz bude rodičák.? Ďakujem
Kedy chodi podpora nezamestnanosti na učet?
@lienkalenmoja do 20dňa v mesiaci.... Tak aspoň nam chodila
@marketa1111 v piatok si myslím a možno prva várka už vo štvrtok, ale to si len myslím 🤣
Myslíte ze schválili jednorazový príspevok 300€ dnes? Večer mali rozhodnúť
@marketa1111 záleží aká si várka, ale mne príde 14. 🙂
@sonickadavid nie nemyslim si
@sonickadavid tiez si myslim,ze nie.Kde by na to vzali?
@marketa1111 14.teho bude

@matkamatkova Ja som to tak podobne spravila na konci marcs a stihli to v aprilovom termine