Nabehol vám na účet rodičovský príspevok/materská?
...téma pre kazdú zvedavú mamičku/ otecka..keďže tato otázka sa tu opakuje každý mesiac pravidelne, tak nech to je všetko pokope a nie v celom fotoblogu, diskusii 😉
Chcu dat cez 300 e deťom v hmotnej nudzi. Borisko povedal ze neje dobre to davat kazdemu lebo ze on by tym padom dostal cez 3000 a to nepotrebuje lebo ma dobry plat. Tak vsetci vieme ktoré deti (povacsine) su v hmotnej núdzi alebo na pokraji chudoby a vieme ako ich rodicia tie peniaze "vyuziju". Normalne dufam ze to je hoax a ak nie, ze to neprejde, alebo to upravia 🤦♀️🤦♀️🤦♀️
@hatsepset a však to už prešlo nie ? Však to je schválené tých 333 e akože mňa sa to netýka že dostanem medzí prvými 😁 zas sa budú mať dobré len rodičia určitých rodín ale deti neuvidia z tých peňazí ani len čokoládu
@mariska1989 este nie je schvalene
@mariska1989 nevadi, ved je to adresne. Aspon vieme kam mieria. 😐
@veronikastrickova aha lebo sa to teraz všade rieši že do leta to chcú mať tú prvú várku vyplatenú
@mariska1989 este to ma schvalit parlament ale kedze su vsetci potichucku tak to aai prejde
@sasanka605 však jasné to sa dalo čakať a ešte určitá časť rómov čo robia len deti jedno po druhom
@sasanka605 no po tom vs tkom co im ludia vypisuju neverim ze to schvalia takto
Mal nikdo peniaze na účet chodil uz nekomu
@sonickadavid dnes uricte nie...
Nabehol už niekomu rodicak??? Košice
BY SLSP RP nabehol
@klarissa25 v novembri sa stalo naposledy,ze mi nabehol už 13 teho 🤷♀️ tak uvidíme ako sa poponahlaju
@1cita A dnes asi len 1 varka zajtra 2 a 3 podla mna
@veronikastrickova
@mariska1989
@lubka484
Ak to prejde, len naseru viac ludi. Sice si kzpia hlasy v osadach, ale to im nebude stacit, a stratia dalsich volicov. Ale je to na grc.
@stevvvka však toto už je na posmech .🙈
@stevvvka tomu verim, nasrali ich uz dost, ked citam tie komentare, myslim ze mali krusnu noc pri online rozhovore ako to zachranit
@veronikastrickova ja len nerozumiem ako ich take kraviny vobec napadaju, nemozu byt zaradom taki sprosti
@sasanka605 sprostejsi kazdym dnom viac a viac
Nm niekto?
Moz. O až v pondelok ké lebo malo kto píše ze nabehla. Dnes 1 várka....
@1cita v 1 varke je len.par ludi
Jasne pracujúci rodičia nedostanú nič !! Kolár čo si myslí že ak niesme v hmotnej núdzi tak máme toľko koľko on ? ...a ako sa dotkla pandémia takých ktorý nepracovali veď dávky im išli každý mesiac
Strasne nieco. V tejto republike sa neoplati pracovat. Kto makal celu pandemiu, ukracoval svoje deti o cas, kedze mnohi robili z domu a deti boli tiez doma, taki si nezasluzia vobec nic. Cele zle... ☹

@nika_17 nuž ale... Blíži sa referendum... Sľuby musia byť veľké a predvolebné aktivity tiež musí mať wau efekt.. Tak rozmýšľajú ti, ktorí chcú byť pri koryte 😊😅