icon

Nabehol vám na účet rodičovský príspevok/materská?

traktor
13. júl 2012

...téma pre kazdú zvedavú mamičku/ otecka..keďže tato otázka sa tu opakuje každý mesiac pravidelne, tak nech to je všetko pokope a nie v celom fotoblogu, diskusii 😉

miali
16. jún 2021

@vizvaryova1 prosim vas a o aky prispevok tu ide? dakujem

miali
16. jún 2021

ja mam VUB a stale nic ani rodicak ani rodinne pridavky nic zatial

sonickadavid
16. jún 2021

Stále nic vub banku východ?

radulka101
16. jún 2021

KE VUB treba pozrieť na účet,nechodia notifikácie 🙂

miriss18
16. jún 2021

Nm rp uz prislo(pandemicky)

mirka6661
16. jún 2021

RP Senica na ucte okolo 13h

vizvaryova1
16. jún 2021
klarissa25
16. jún 2021

@vizvaryova1 a máš aj nejaký link kde to je rozpísané? Lebo to co sa píše v nadpise nie je vôbec smerodajne

parvinka0001
16. jún 2021

@vizvaryova1 to akože tomuto veríš nebud smiešna prosím. Pozri pravne pre rodiča tam sa tomu pani venuje a píše o tom ze vláda je teraz tichom okolo toho

ondrejkoslavka
17. jún 2021

@jenny257 ďakujem 🙂

sankysa1
17. jún 2021

ahojte rodičovský aj prídavky a ešte jeden príspevok ktorý dostávam prišiel včera.. Ale neprišiel mi jeden jednorazový príspevok chcela v som vedieť či je možné ze to príde ešte tento mesiac alebo tam mam volať ďakujem za odpovede 😊😊👌

maca000
17. jún 2021

Ahojte, je tu niekto komu nenabehla materska? Manzel je od 3.4.s malym na materskej, minuly mesiac prisla a tento nic...

ivankalaco
17. jún 2021

@maca000 Na materskej alebo rodičovskej? Ak na materskej, tak majú viac výplatných termínov v Sociálnej poisťovni..Ak na rodičovskej, tak tie už UPSVaR vyplácal v utorok a v stredu tento týždeň..

maca000
17. jún 2021

@ivankalaco na materskej, to viem, ze maju viac terminov, ale myslela som, ze ked min.mesiac prislo 14teho tak aj dalsie mesiace pride cca v rovnaky termin...tak asi musime pockat..dakujem za odpoved😊

milka2345
28. jún 2021

Ahojte, skusim sa opytat tu, kamoske este neprisla za maj PNka, klasicka nie pandemicka. A uz je dlhsie na PN, uz jej vyplacana bola, ma ju na listok na postu, prechodku tam ma. Este niekomu neprisla?

tianna
28. jún 2021

@milka2345 nech si zavolá, mužovi takto nechodila v apríli a mal tam čosi zle vyplnené zamestnávateľom. Keďže sa informoval opravilo sa to a doriešilo.

petka1411
29. jún 2021

Je tu niekto komu neprišla tehotenska dávka/príspevok?
Minulý mesiac prišla a tento akosi nič 🤷‍♂️😂

krepes
Autor odpoveď zmazal
misinka0611
4. júl 2021

@krepes Nehnevam sa na teba ale takato propagacia pyramid je proti pravidlam

veronikastrickova
4. júl 2021

@krepes aka spoločnosť, aky uvazok, kolko hodin? Pri zadavani inzeratu o pracu POVINNE informacie, inac financna pokuta

krepes
Autor odpoveď zmazal
misinka0611
4. júl 2021

@krepes jaj takze ty z toho nic nebudes mat?

veronikastrickova
4. júl 2021

@krepes no cakam na odpoved. Ked uz ponukas pracu, mas podavat aj infosky o nej

klarissa25
4. júl 2021

@krepes toto sem nepatrí.. a hlavne na toto žiaden zdravý rozum nenaleti

krepes
4. júl 2021

@veronikastrickova ty si si sem došla rýpnuť? Nie každí vie čo musí obsahovať ponúka práce, dá sa to aj normálne a slušne odkomunikovať. Fajn,že si obrala mamičky o možnosť zarobiť si.

veronikastrickova
4. júl 2021

@krepes nie, uz je nato zakon ze toto vsetko inzerat s ponukou prace musi obsahovat, aj tieto pyramidy. Joj kolke uz na facebooku prestali inzerovat, ked sa im ozvali z prislusnych uradov. Ty ziadnu slusnu pracu neponukas. Lebo zarobit v dnesnej dobe, par kliknutiami na pc, ci mobile uveri len naozaj zufaly clovek. Doteraz si nic nenapisala o tej firme. Tak aspon nazov daj.

veronikastrickova
4. júl 2021

@krepes a ty kedze inzerujes pracu, tak tuto povinnost mas ty, vediet co inzerat musi obsahovat.
Ale cim viac sa budu nahlasovat tieto veci, tym skor to aj skonci, a zostanu len ti poctivi.

krepes
4. júl 2021

@veronikastrickova ja som nikde nenapísala,že ponúkam prácu za nič,že človek si to nemusí odrobiť. Či kde si sa také niečo dočítala? Ide o normálnu prácu na online chate, ale sorry že nie som zákonov znalá. Viac už sem aj tak nebudem písať a firmu sem už písať nemusím a ani nebudem lebo už sa mi ozvali mamičky ktoré to robiť chcú. Dobrú noc.

142230919213
13. júl 2021

@mirka6661 ahoj,ten posledný rodičak v júni ti prišiel? Keďže dcérka mala tri roky 1.5?