Osoba starajúca sa o dieťa do 6 rokov
Ahoj. Som zamestnana. Konci mi RD. Chcem pokracovat v RD ako osoba starajuca sa o dieta do 6 rokov. . Mozem ostat ako zamestnanec.?
@lenka2710 baby tu vyššie majú pravdu, účtovníčka urobila chybu a neexistuje také, že niekde sa niečo dá, niekde nedá. Zákony sú napísané a treba ich dodržiavať a nie vysvetľovať po svojom. Fakt je ten, že ste peniaze brali protizákonne.
@markaterka Inak mna by zaujimalo ako dolozila ta "účtovníčka" narok na NCZD....
@markaterka ak vas to upokoji,peniazky sme nezobrali ziadne,ani cely danovy bonus na malu,bo muz mal vysoky zarobok,zase som sa vdaka tomu nestala milionarom,ja uctovnicka niesom,nerozumiem tomu,preto ho davam robit druhej osobe,ta ma poznat zakony a ma vediet ako co robit,je to jej praca
@evittam keď nechcem dostavať rodinne prídavky tak musím potom hlásiť detia na UPSVaR?
Neviem či vola sa to ´predluzena RD´ či ´starostlivosť o detiá ale hnied po MD nechcem poberať zadné dávky od štátu ale byt len poistenkiniou štátu 🙂 takze nahlásiť to treba len na ZP (lebo SP bude informovaná cez zamestavatela?)
@markaterka takze keby som napisala zlatko, milacik, slonicek, chrobacik vsetko je ok. Babetko je nieco pre mna krasne a pre to najmladsie to pouzivam. Sem tam teraz. ale je stale babetko oproti dvanastrocnemu pubovi. A neni na mne vobec zavisla ani ona na mne. prave odchadza so vsetkymi súrodencami k babke. alebo dve hodiny lieta po ulici a ja neviem kde je u kt. susedov. Su to zbytocne sudenia a reakcie. precitaj uvodny moj dopyt a co z toho vzniklo. svet socialnych soeti jr nekompromisny. Otras.

@lenka2710 Baby tu majú pravdu. Manžel nemá nárok. Vaša účtovníčka urobila chybu.