Otec na materskej - zamietnuté prípady
@adrianahalkova to vazne?Nesranduj.Cakaju kym to vzdame....
@ewelinka aj ja si myslím že niečo tým sledujú. Neexistuje žeby nás prípad bol tak náročný. Ani nič z práce nežiadali mužovej žeby sme aspoň videli že niečo riešia alebo kontrolujú. Hlupáci . Toto ľuďom robiť.
@adrianahalkova Ano sledujú. Ako nevyplatit. Nakolko nie su na to peniaze.
@bosorkabb a tá postupnosť pri žiadaní si materskej otcom ak ja doteraz poberám rodičovský príspevok je aká? najprv musím ja podať žiadosť o zrušenie rodičovského a až tak on požiada? či môžme uviesť ten istý dátum k zrušeniu a požiadaniu? a ak som dobre postrehla tak ja si asi budem platiť zdravotnu ak ostanem doma , vsak? mam aj nejaku povinnost to hlasit mojmu zamestnavatelovi ze ostavam doma aj ked nepoberam rodicovsky?
@rogiii veru nie....najskôr som sa spýtala priamo pani, u ktorej sme podávali žiadosť, či si mám ešte niečo vypísať, keď zostávam doma a tá ma poslala k iným dverám a tam pozrela do počítača a že nič netreba...syn má 1,5...s tým je manžel a ja som doma s dcérou, 4 r...po skončení mužovej MD sa vraciam späť na rodičák so synom...(to len na objasnenie našej situácie, aby som ťa náhodou neuviedla do omylu, ak je to u vás iné)
@zabka1000 no pojdem sa nato spytat alebo si zavolam do SP ci nieco treba lebo ja som doma so synom 1,5roka a zaroven muzovi skonci materska vo februari 2020 a ja v decembri 2019 nastupujem na matersku. A je pravda ze rodicak vie poberat aj otec aj matka zaroven len kazdy na ine dieta?
@rebeca89 najprv musíš ísť na MD ty ako matka ( tá ktorá porodila) ak nárok nemáš tak ísť na RP a až po čase môže manžel ísť na MD ako iný poistenec. To tak v skratke. Inak tieto odpovede nájdeš na nete.
A ešte niečo zmeniť pozíciu už nestačí, musí ostať doma, ísť na živnosť alebo dohodu inak je veľká šanca že materské mu zamietnu.

Nam minuly tyzden zamietli aj odvolanie v BA,muz je szco,ze sa mu nezmenila zivotna situacia. Ja uz nemam chut sa s nimi natahovat,muz to chce podat na sud. Je tu niekto aj s podanim na sude?ako dlho to trva,kym rozhodnu?