Pandemický rodičovský
Dnes má byť zasadnutie o predĺžení alebo zrušení. Napíšte niekto keď budete vedieť ako rozhodli 🙂
https://rokovania.gov.sk/RVL/Material/26699/1 - od 1.1.2022 zrusene
@reni666 vies si to pozriet na oficialnych strankach
To bude dnes plaču a paniky😁
@stanulienkat 😄😄😄😄 ale super, už dávno to mali zrušiť
No cize uz iba januari dostaneme posledny ?No vsak to sa dalo aj cakat ved to je uz dlho a tiez nemozu davat stale
@reni666 najhoršie je, že tí čo boli na úrade práce tak ich vyradili lebo si majú žiadať o pandemicky rodicak....
@stanulienkat plakať nebudem, ale aspoň raz som chcela aj ja niečo dostať od štátu nie len platiť na iných čo v živote prácu nevideli, malú mi nezobrali do škôlky tak do septembra doma na podpore... a poznám toľko soc. ľudí čo naozaj ani jeden deň nepracovali a viac ako rok boli na pandemickom
Niektore ste fakt strasne neprajne, a co tie ktore cely zivot nerobia a dostanu zaplatene rovnako dokonca viac ako vy toto vam nevadi len to ze niektore mamicky si prilepsili ci uz mesiac viac, niektore to vyzivaliy ale niektorým to podla mna strasne pomohlo, ale co a toto vam nevadi ze chudaci dochodcovia dostanu 300e len za to ze si pojdu pichnut jednu injekciu
Ze sa nehanbia zavidiet aj to malo druhemu boze ludia zamyslite sa pre boha co vas do toho kto co dostava vsak nedavate tie peniaze vy im ale stat a aj tak ked clovek plati cely zivot si zdravotnu a ine veci co ma stoho kwd aj tak za vsetko platime
@reni666 Asi zabudla.
Môj zamestnávateľ skrachoval, keďže som mala nárok na podporu, pandemicky mi nedali. A nikoho nezaujímalo, čo bude po podpore. Našťastie som si prácu už našla. Tie ich podmienky boli nefér, lebo my predtým pracujúce sme mali nárok len na pol ročnu podporu a nepracujúce poberali pandemicky donekonečna, a mnohé z nich to zneužívali (netvrdím, že všetky).

uz je to schvalene je zruseny