icon

Pandemický rodičovský

reni666
8. dec 2021

Dnes má byť zasadnutie o predĺžení alebo zrušení. Napíšte niekto keď budete vedieť ako rozhodli 🙂

Strana
z3
loginexistuje
8. dec 2021

uz je to schvalene je zruseny

majusqa77
8. dec 2021
martinkatinka
8. dec 2021

@reni666 vies si to pozriet na oficialnych strankach

stanulienkat
8. dec 2021

To bude dnes plaču a paniky😁

aurora33
8. dec 2021

@stanulienkat 😄😄😄😄 ale super, už dávno to mali zrušiť

lienka.7
8. dec 2021

@reni666 zrusene..... KONECNE!!!! 👌👌👌👌

simona745
8. dec 2021

No cize uz iba januari dostaneme posledny ?No vsak to sa dalo aj cakat ved to je uz dlho a tiez nemozu davat stale

lienka.7
8. dec 2021

@simona745 ano. V januari za december.

martina1201
8. dec 2021

@reni666 najhoršie je, že tí čo boli na úrade práce tak ich vyradili lebo si majú žiadať o pandemicky rodicak....

reni666
autor
8. dec 2021

@stanulienkat plakať nebudem, ale aspoň raz som chcela aj ja niečo dostať od štátu nie len platiť na iných čo v živote prácu nevideli, malú mi nezobrali do škôlky tak do septembra doma na podpore... a poznám toľko soc. ľudí čo naozaj ani jeden deň nepracovali a viac ako rok boli na pandemickom

reni666
autor
8. dec 2021

@reni666 to ako naschvál mi končí rd v januári a od januára zrušené 🤣

fidka79
Odpoveď bola odstránená
aurora33
8. dec 2021

@fidka79 no veru budú to mať tazke po takom dlhom nič nerobí si znova zvykať na vstávanie do práce :D

azurova99
8. dec 2021

Niektore ste fakt strasne neprajne, a co tie ktore cely zivot nerobia a dostanu zaplatene rovnako dokonca viac ako vy toto vam nevadi len to ze niektore mamicky si prilepsili ci uz mesiac viac, niektore to vyzivaliy ale niektorým to podla mna strasne pomohlo, ale co a toto vam nevadi ze chudaci dochodcovia dostanu 300e len za to ze si pojdu pichnut jednu injekciu

simona745
8. dec 2021

Ze sa nehanbia zavidiet aj to malo druhemu boze ludia zamyslite sa pre boha co vas do toho kto co dostava vsak nedavate tie peniaze vy im ale stat a aj tak ked clovek plati cely zivot si zdravotnu a ine veci co ma stoho kwd aj tak za vsetko platime

mondolina
8. dec 2021

@simona745
a štát je kto? 🤣 nie my? alebo ty?
a nie neplatíš si celý život zdravotnú...od 18 do dôchodku, keď ovšem pracuješ.
čo všetko platíme? rok behám po vyšetreniach, včera mi robili magnetickú rezonanciu a neplatila som nič.
🙏

zuzanaete
8. dec 2021

@simona745 Platil to stat, to je pravda. Ale treba sa aj zamysliet, ze odkial ma ten stat peniaze - od pracujucich cez dane. Takze platili sme to my.

simona745
8. dec 2021

@mondolina no vidis ale taky co su chory drahe lieky ai musia sami platit moja teta jlbola ucitelka a dochodok mali a musi brat silne lieky a za niektore plati velke pebiaze a cely zivot ai vsetko olatila .A nie vsetky co poberaju rodic9vsky prispevok su lenive ;)

mondolina
8. dec 2021

@simona745
nehovorím, že sú lenivé, ale táto nadštandardná dávka proste skončila a treba sa zariadiť.
tak ako sa zariadili rodiny predtým.

lesana25
8. dec 2021

@mondolina zase sa vrátia k hľadaniu diagnóz na predĺžený RP, napr. kvoli častým soplikom ale hlavne aby decko bolo v škôlke celý deň

mondolina
8. dec 2021

@lesana25
keď ich to baví....

darkswan
8. dec 2021

@zuzanaete to im nevysvetlis a ake budu vyhukane raz ked nedostanu dochodok, lebo tento stat sa zadlzuje az po usi

jani321
8. dec 2021

@reni666 píšeš, že doma na podpore. Ak si mala nárok na podporu, tak aj tak by ti pandemicky nedali.

simona745
8. dec 2021

@lesana25 no zo soplikmi urcite nemozu poberat dalej rodic9vsky to musia mat horsiu diagnozu

simona745
8. dec 2021

@darkswan no len aby vobec dakedy este dochodok bol lebo to tu na tomto slovensku vsetko je na hlavu

lesana25
8. dec 2021

@simona745 mne to vysvetľovať nemusíš 🤦‍♀️

reni666
autor
8. dec 2021

@jani321 to som nevedela, úradníčka mi to vôbec nespomínala

jani321
8. dec 2021

@reni666 Asi zabudla.
Môj zamestnávateľ skrachoval, keďže som mala nárok na podporu, pandemicky mi nedali. A nikoho nezaujímalo, čo bude po podpore. Našťastie som si prácu už našla. Tie ich podmienky boli nefér, lebo my predtým pracujúce sme mali nárok len na pol ročnu podporu a nepracujúce poberali pandemicky donekonečna, a mnohé z nich to zneužívali (netvrdím, že všetky).

reni666
autor
9. dec 2021

@jani321 áno, aj ja poznám také.. takto budem mať do septembra 3 mesice bez peňazí lebo mi malú nezobrali do škôlky a nemám ju kam dať

lubik87
9. dec 2021

@reni666 a otec dieťaťa existuje ? Starý rodičia ?

Strana
z3