icon

Predĺžený príspevok - neprijatie do škôlky

12. jún 2023

Ahojte chcem sa spytat.. Maleho nezobrali do školky stym ze zapis bol od 1 do 31.5 ja som sla 2.6 ale uz bol plmy počet takze mam papier ze kvoli plnej kapacite nebol prijaty.. Kedy to treba odniest na socialku mate uz niekto skusenost? A myslite ze to bude v poriadku aj ked žiadosť bola podana uz po zapise ďakujem

Strana
z5
nelca84
12. jún 2023

Sikovne si to vymyslela 👏👏👏

sella38
12. jún 2023

@nelca84 🤣

mamina7070
12. jún 2023

kolko ma dieta presne rokov resp kedy malo tri roky ?

luliu
12. jún 2023

Nie nemáš nárok, keďže si nepodala prihlášku v riadnom čase. Ide vyslovene o odrb z tvojej strany, oni nie sú sprostí na urade

nikaeli
12. jún 2023

A koľko má rokov?
Inak nič v zlom, ale bodaj by ti to neuznali 😖 nedodržala si termín podania prihlášky - podľa mňa ti MŠ ani nemala dať rozhodnutie o neprijatí.

zojanka
12. jún 2023

Kedy mal alebo bude mat 3 roky? Zapis bol na skolsky rok 2023/24, ten zacina v septembri 2023, takze od vtedy vznikne narok (ak sa splnia podmienky), vtedy treba poziadat. Prihlaska ma byt podana v riadnom termine zapisu, takze ten datum 2.6. moze byt problem a je dost mozne ze nepriznaju kvoli tomu.

mb2021
Odpoveď bola odstránená
dzulli1980
12. jún 2023

Si sa dobre dobehla ... neuznajú Ti ho, lebo si nepodala prihlášku v riadnom čase ... niektorí ľudia sú strašne naivní, si myslíš, že na tom úrade sú sprostí?

autor
12. jún 2023

@mb2021 lo logo renaultu mi môžeš oblizat lebo ja by som ho vyvalovala tak ci tak.. Preco keď je takato možnosť by som to nevyužila??!!?

autor
12. jún 2023

@zojanka maly uz bude mat 4roky

autor
12. jún 2023

@dzulli1980 vies co nedobehla pretože maly by bol doma tak ci tak.. Ja som to spravila len tak na skúšku za to nic nedam bud alebo

zojanka
12. jún 2023

Tak od septembra. Ale ratala by som s tym ze to neprejde kvoli tomu datumu.

nikyy
12. jún 2023

Keď bude mat maly 4 roky,tak už ani doteraz ste nepoberali RP.Či?

luliu
12. jún 2023

@nikyy určite nie, nemala narok

nikyy
12. jún 2023

@luliu tak to nebude poberať ani teraz. Tam to tuším je tak,že to platí ten predĺžený len pre tie deti,ktoré sú narodené od septembra.Kde zle vychádzajú roky.

autor
12. jún 2023

@nikyy nie nepoberala ja om to len skúsila ja by som snim bola doma ajtak nie som na tom vyslovene tak ze by som musela pracovať.. Ja len ked je taka možnosť preco si neprilepšiť?

qetka
12. jún 2023

@zojanka pochybujem. Tam staci rozhodnutieo neprijati, tam nebyva datum podania prihlasky. Teda ja mam nastastie iba rozhodnutie o prijati, ale nema to tam kde a preco byt.

autor
12. jún 2023

@nikyy podla noveho zakona je to tak ze ak neprimu dieťa do skoly s kapacitných dôvodov mate narok poberať... Nikde som nečítala ze by musel byť splnený termin prihlasenia ale tak skúsim a uvidime ked nie nic sa nedeje 🙄😊

mamina7070
12. jún 2023

jasne staci oznamenie o neprijati do spadovej skolky

autor
12. jún 2023

@qetka ja mam napisane odôvodnenie preco nebol prijaty a je napisane ze nakolko bola prihláška podana 2.6. A zapis bol do 31.5 tak sa naplnila kapacita a tym padom uz ho nemohli prijať

bublinka1426
12. jún 2023

dufam ze prave take ako ty poslu do riti.

nikyy
12. jún 2023

Áno je to tak,že keď neprijmú do škôlky z kapacitných dôvodov,ale to len pre tie deti,ktorým zle vychádzajú roky. Ak by mal váš maly napríklad v septembri 3 roky a teraz by vám prišlo rozhodnutie,že ho neprijali,tak by ste nárok mali. Ale tým,že on už mal 3,tak nie.

autor
12. jún 2023

@bublinka1426 niesom drobnúta chodil do skolky od 3 rokov no boli iste problémy preco uz do skolky chodiť nechcel atd.. Takze som ho odhlasila a kedze ja sa nemusim chodiť otočiť po robotach môže byt somnou doma..

iwesska
12. jún 2023

Jaj,keby sa ti chcelo ist aspon na ten zapis,mohla si z toho nieco mat🤷‍♀️Teraz mas akurat tak nepotrebny zdrap papiera.

bublinka1426
12. jún 2023

myslis ze mu to prospeje? byt s tebou doma?

bublinka1426
12. jún 2023

@iwesska VDAKA BOHU ze aspon daco maju osetrene🙏

autor
12. jún 2023

@bublinka1426 hej Myslim ze jemu lepšie ako v skolke nebývame na byte ale na dome ma veľký dvor vstava kedy chce nemusim ho budiť rano o 6 stym ze ja musim do roboty tak ako predtym.. Deti okolo seba ma.. Počítať vie do 10 básničky vie farby zaklad vie proste to sa naucil aj doma somnou o co prichádza?

iwesska
12. jún 2023

@nikyy Vobec nie,aj na 4r.deti mozu dostavat prispevok,akurat,ze musi byt prihlaska v riadnom termine podana. Nie,ze pockam si kym sa naplni kapacita a potom si idem rovno po prispevok😂

bublinka1426
12. jún 2023

O TO NAUCIT SA systemu a zodpovednosti a posluchat ucitelky, pride do skoly, ako si zvykne na daky rezim, ucenie, a domace ulohy??? plus budovanie imunity a myslim ze aj detom prospeje byt inde, ako len doma s mamou

nikyy
12. jún 2023

@iwesska no ja som to zle pochopila,ale pozerala som o tom reportáž v správach ako tam rozprávali presne to,čo ste dali 😁 nevadí,ja sa takým veciam už veľmi nevenujem nesledujem ja mám už skoro 10rocnu dcéru,len má fascinuje,že aké teraz vymýšľajú vymoženosti. Ja keď som porodila,bol rodicak 205€ a spokojne som fungovala 😂

Strana
z5