Prišli vám už peniaze za OČR v čase koronavirusu?
Ahojte 🙋🏼♀️, prosím Vás niekomu prišli už tento mesiac peniaze za OČR kvôli koronavirusu? Ďakujem 🙂
Ja ani dnes stále nič....
https://www.socpoist.sk/aktuality-socialna-pois...
ja som si teda nie vedomá, žeby som mala niečo neúplné, resp. ma ani nikto nekontaktoval....
no veru, ohradzovať sa môžu koľko chcú, nestihajú, je to prirodzené, ale nech zo mňa nerobia debila, že neviem vypísať dve tlačivá....
Takých čo nemajú ešte za marec je nas veru viac...
ale mám pocit, že je to na dobrej ceste, každým dňom nás ubúda 😂
Nam tiez este neprislo, manzel sa vcera dovolal konecne a pozreli to, ze ma vsetko vypisane spravne, ze by mu malo 15. prist za marec a o aprili ma snivat dalej a vravela ze ked mu nepride ani 15. tak ma zase volat
@adka_22 ja som bola aj osobne, od 16.3 pislana žiadosť,neprislo mi zatiaľ nicvraj mám čakať ako je lehota 60 dní,tak čakám..osobne tam nevybavite nic lebo všetci co sa zaoberaju nemocenskymi robia ziadosti vraj vo dne v noci...
@blska381 ja som sa tiez dovolala,tiez nemam nic od 16.3 keď som podávala žiadosť, tu našťastie eviduju,no dodnes ani vymer nedošiel.vymer poštou vam prišiel?
@lilly30 ved toto, sak prioritne vybavim marcovych, a zaujima ma ze ked vam nieco chyba ci sa vobec sami ozvú...ja som bola na socialke aj osobne a poslali ma čakať domov...
@alenah31 ja som naraz posielala ziadost aj cestne vyhlasenie 27.3. a do dnes nemaju moju ziadost ani zaevidovanu tak ako vedia ze mam zle vyplnene papiere .... a som si na 100% ista ze su vyplnene spravne kolega vypisoval podla mojej ziadosti a on uz ma vyplateny aj marec aj april a posielal to o 2 tyzdne neskor ako ja
@foolie ja som to riešila za kolegov - dvaja posielali naraz od 16.3., tretí od 27.3. - jeden už má aj marec aj apríl, druhý nič, tretiemu neuznali dni kedy bola na očr aj jeho žena s druhým dieťaťom - vraj má v tom čase nárok len jeden a to ten čo si podal skôr - jemu uznali len dni kedy ona v čest. preh. uviedla, že bola v práci. Toto mi okrem iného poslali ako odpoveď do mailu...a že majú čakať. Už tu túto info dalo viac žien čo tak sledujem.
@maria.vinea manžel tam volal min týždeň a mali tam všetko aj čestné povedala že evidujú to a prišiel nám domov len výmer že mu uznali ocr ale peniaze sme ešte nedostali tak neviem kde to viazne ...
dievčence.. ako som včera volala a povedali mi, že 8.5 moju OCR spracovali a každým dňom mám čakať peniaze... len oznamujem... že doteraz stále nič... som doma od 16.03.
Nemám este ani za marec :(

@simusska my sme z LM dnes dostali