Prišli vás skontrolovať, či je vaše dieťa v škôlke len na 4 hodiny?
..ktorej prišli skontrolovať, či má dieťatko v škôlke na 4hodiny, keď je na neplatenej rodičovskej dovolenke?.. dík
@pe_mi ty si iný prípad, v prípade, že je matka na platenom RP dieťa môže byť v škôlke celý deň, ak je na neplatenom tak Max 4 hodiny
@pe_mi za málo
Dobrý deň, ahojte. Našla som túto tému a teda mám otázku k mojej zamotanej situácii. S dcérkou som na predĺženej rodičovskej z jej zdravotných dôvodov. Ale chodí aj na celý deň do skolky. Bola som normálne zamestnaná ale zamestnávateľ medzičasom somnou rozviazal pracovný pomer. Dcérka naďalej chodí na celý deň do skolky. Je toto ok alebo nie? Ďakujem
@jasomjana do skolky moze na cely den a kedy sa ti skoncil prac pomer?
@maciatkoe na celý deň do škôlky.kontrola nechodí,lebo nemá prečo.
Dieťa ,na ktoré je poberany rodičak zo zdravotných dôvodov môže navštevovať celodenné škôlku,tak je to určené, dané.preto kontroly nechodia,lebo by si s_ali na hlavu
Sami to vymysleli,preto nemajú ,čo kontrolovať.
Kontrolujú ta každý rok,keď je kontrolné odovzdanie lekárskych správ ,alebo 1x za dva roky,ako máme my,záleží na diagnóze.
Ďakujem. Teraz má totiž zmiatli nejaké články že pokiaľ som rozviazala prac pomer ale som na predĺženom rodicaku, dieťa môže chodiť Max na 4 hodiny 🙄😬
Ako to teda je? Overujú to, či je dieťa 4 alebo viac hodín, alebo nie?
@micurinka Overovať fyzicky možno neoverujú, ale si predstav situáciu...dieťa môže byť podľa zákona v škôlke 4 hodiny, ty tam dieťa necháš celý deň....nedajbože si dieta zlomí ruku, nohu...má iný uraz po tých 4 hodinách...problémy bude mať škôlka, ktorá nie je zodpovedná za tvoje dieťa po 4 hodinách a problémy budeš mať aj ty a zdravotná si bude poistenie od teba vymáhať....ja som takto doma, dcéra chodí len na 4 hodiny, ako zodpovedný rodič, by som si nikdy nedovolila nechať tam dieťa dlhšie ako tam zo zákona môže byť a chválabohu ani naša škôlka také dieťa na dlhšie ako na 4 hodiny nevezme, lebo sú zodpovední a nechcú problémy, ak by sa to nejakým spôsobom zistilo...takže je to na tebe...ak to škôlka akceptuje, veď čo, nikto to nekontroluje, fajn...ale si zapamätaj, že škôlka za tvoje dieťa zodpovedá len 4 hodiny....