Všetko o materskej dovolenke
Ahojte zienky prosim vas niekto kto je alebo bol alebo pojde na matersku a rozumie sa tomu potrebovala by som poradit lebo ja som uz z toho magor..dokonca ani na socialke mi to nevedela poriadne vysvetlit..potrebujem vediet kedy mam nanu narok a ci pred odchodom na nu musim byt zamestnana? Dakujem 🙂
a ak by som dala výpoveď a tak šla na PN, ani potom by sa nič nemenilo? Ja tomu akosi vôbec nerozumiem....tak takú možnosť určite mať nebudem 😒...a je aj stanovená nejaká spodná minimálna hranica pre materskú? Čo ak ju nedosiahnem, v tom prípade mi bude doplatené? a Snáď už posledná otázka, ako je to potom s rodičovským prípsevkom?
@majusqa77 za rok 2015 ma 186 dni ked sa to rata od aprila a ratame s tym,ze ani raz nemala PN a OCR..ale neviem ci sa beru do NP aj vikendy..od aprila 2016 na zivnost bez socialky takze akokeby nic.. cize este musi do aprila 2017 mat NP 84 dni..mylim sa? a nyslim ze neni take lahke zamestnat sa hned a ked zistia,ze je tehotna tak duplom..
@nivea777 urcite ano. ved to mas 366 dni nemocenskeho poistenia.. ..v case otehotnenia si bola v pracovnom pomere, takze mas splnene obe zakladne podmienky. v pripade, ze pojdes na matersku v 2/2017, bude sa ti pocitat z prijmu 1.3.2016-31.1.2017 (ak by si sla na PN, tak ukonceny mesiac pred pn)
@nivea777 Presne ako ti napísala @majusqa77. Ak neplatíš NP-žiadny vymeriavací základ pre MD - a ešte raz pri živnosti nezáleží koľko máš príjem - ak by si mala aj 20tisíc Eur príjem a platila by si si z minimálneho VZ - tak by ti rátali MD z minimálneho VZ. Živnosť nie je pracovný pomer, z ktorého platíš pravidelne odvody každý mesiac z toho čo zarobíš.
Ahojte, je nejaky sposob ako si zvysit matersku?
@ivuss01
@ivuss01 Čiže podmienku 270 dní NP za posledné 2 roky pred pôrodom máš splnené. Jedna možnosť je zamestnať sa na 90 dní bez PN a OČR pred nástupom na MD na novú pracovnú zmluvu s vyšším príjmom. Alebo ak si max.cca v 5.-6.tt tak skončiť zamestnanie, prihlásiť sa z maxim.VZ na DNP a ísť na PN.

@majusqa77 fúúúha tak to bude dosť bieda...lebo predsa dohoda je dohoda...40 hod. mesačne, to taká výplata, že nijaká...a keď by som sa hodila na PN? Aký by bol rozdiel potom?
hmmm, tak to neviem prečo som si tak myslela, že sú nižšie odvody ako pri zmluve...