icon

15 ročná dcéra chce ísť bývať k otcovi

lienka2011
29. okt 2011

Prosím Vás o váš názor budem veľmi vďačná za všetky názory.
Moja dcéra nechce žiť so mnou a s mojím druhým manželom,s ktorým sme sa zobrali keď dcéra mala 10 rokov , teraz má 15 a chce isť bývať k otcovi alebo k starým rodičom, čo mám robiť mám ju pustiť alebo za každú cenu ju aj keď násilím držať pri sebe.

Strana
z3
vlasta565
26. nov 2011

ahoj space, ktore a lienka2011
ktore- aj mne sa chlpy zježili keď som to čo od nás tu chcela lienka2011 a čo písala, prežívala som to sté ako som už písala ale ja som to vyriešila jednoducho a striktne a od tej doby mám pokoj. Najskôr som sa pozrela že kde robím ja chybu, kde som robila chybu a potom som si otvorila oči a pozrela sa na veci nie ako matka ale ako jeden nezávislí človek. Vtedy som zbadala veci, ktoré som do tej doby nevidela.
space- myslíš že je to tak v poriadku že sa cez deň "ňuňáš" s dcérkou a večer s drahým? Píšeš že ti to dodnes tak funguje. Ale do kedy? V tom ti dávam za pravdu že niekedy je treba byť beštia a ukázať svojím deťom kde sú hranice. Problém je v tom že dnešné deti sa nám snažia rozkazovať a dnešný rodičia sú slabý, žijú v strachu že ich dieťa opusti lebo žijeme v dobe rozvodov a oni to vedia, jednoducho sa nás snažia citovo vydierať a potom to tak aj vypadá, že ju to tu samí feťák, narkoman atď.. Rodičia sú na vine! Len sa vráťte do svojho dectva, a dajte si otázku : "Čo by mi povedala moja mama, alebo čo by mi urobila v tých rokoch, keby som jej rozkazovala alebo robila veci ktoré robia tieto dnešné deti?" Ste niektorá z vás tu feťáčka, alkoholička ako sa rozprávate teraz so svojimi rodičmi? Vidíte ak ste nad tým rozmýšľali, tak viete o čom vám tu píšem. Je to všetko o rodičoch. Verím že aj lienka2011 sa zamyslela nad sebou, lebo vždy sa treba zamyslieť najprv nad sebou a preto tu už nepíše.

space1
26. nov 2011

@vlasta565 prvá rada,ked chceš na niekoho reagovať,tak aby to videl,tak daj "odpovedz"je pod každým názorom také modré ,lebo ti ani po roku nik neodpíše...po druhé,mňa nerieš, ja tu nechcem nikomu radiť,ani poučovať, ani nechcem dávať príklad,je to môj príbeh a to , ako som to riešila ja,netvrdím,že je to správne a neviem ani do kedy to bude takto fungovať, ale to nevie nikto...a nie je to len o rodičoch, ale o spoločnosti do akej sa dieťa dostane...to,že sa niekto zmení a začína od seba,klobúk dole ,ale to neznamená,že teraz má patent na rozum..

vlasta565
26. nov 2011

@space1
Ahoj
Nerozumiem tvojmu hnevu, pokúšam si ho vysvetliť a bude to asi tým že to nemáš také ako o tom básniš a len ruka na srdce ti chýba. Nemám patent na rozum, tiež reagujem tak ako každá z nás tu, nič menej nič viac. A vôbec, nemám záujem sa s nikým tu hádať a na niekoho útočiť, obvzlášť keď tu nikoho nepoznám. Ja tvrdím že áno, je to všetko o rodičoch, spoločnosť sú tiež len deti ktoré majú rodičov. Že áno?
Ďakujem za radu ako niekomu reagovať, nemám tu skúsenosti s tým.

space1
26. nov 2011

@vlasta565 ???hnev??to z čoho si zas vyvodila?máš pravdu..idem si dať ruku na srdce a porozmýšľam nad sebou

vlasta565
8. dec 2011

@space1
Nerada by som sa tu s tebou ani z nikým hádala,nemalo by to konca kraja pretože žiaľ Slovenský národ je už len taký. Stačí sa pozrieť na iné diskusné zahraničné fóra napr. CZ a porovnať ich s SK, kde keď niekto potrebuje radu resp. názor tak sa mu venujú a snažia sa hľadať spôsob ako pomôcť na rozdiel od SK, kde v začiatkoch je všetko o.k. a končí to urážaním, napádaním atd. atd. atd. Ale jedno viem že porekadlá sa vždy ukázali ako pravdivé a v tomto prípade je to porekadlo "Trafená hus vždy zagága".

space1
8. dec 2011

@vlasta565 a akože kto sa tu s tebou háda??o čom ty točíš? ťukaj si na CZ portáli, keď tu očividne rýpeš iba ty..ahá , tak preto ťa to tam nebaví ..teraz mi došlo..

vlasta565
8. dec 2011

@space1
Čo ti k tomu dodať, asi len toľkoto : Múdrejší ustúpi.
Ahoj a veľa úspechov
cmuk

ktore
24. jan 2012

@lienka2011 ako to dopadlo mojka hm?nejek sa to dalo do poriadku?

Strana
z3