2 deti - každé s inou + klamstvo
Čaute. Fu, ani neviem čo chcem a nechcem počuť. Skratka - mam priateľa cca 10 mesiacov, chceme bábo, svadbu. Pred pár dnami som žila v tom, že má len jedno dieťa s bývalou.... dozvedela som sa že počas nášho vzťahu sa mu narodilo aj iné dieťa s inou ženou.. 8 mesiacov ma zavádzal že žiadne iné dieťa nemá (jeho prvá ex mi to písala, jeho rodina mi to hovorila - on vravel že mu chcú robiť zle..) bla bla bla.. Ja neviem ako sa teraz zachovať... do vzťahu som išla s tým, že má jedno.. v čase kedy spolu plánujeme budúcnosť sa dozviem že mi klamal v tak dôležitej veci ako je to dieťa "navyše".. Neviem si predstaviť život s dalším dieťaťom, ktoré nie je naše.. Neviem si predstaviť ani to, že ho bude stretávať.. že ho niekedy zoznámi s našim dieťaťom... Povedal že ho vidí raz za mesiac, max dva krát a aj to len na hodin a len z princípu.. že si vie predstaviť ten kontakt ešte viac obmedziť.. ale že nevie dokedy.. Ja som z toho naprášky... Nemôžem mu to zakázať, ale rovnako mu to nemôžem tolerovať (hlavne preto že mi to nepovedal hneď) To jedno dieťa zvládam a viem si predstaviť ju lubiť, byť s nou kamoška, žiť s nou, ale dve??
S tou ženou boli dlhé roky kamoši, skúsili vzťah na chvílku, nevyšlo, išli dalej.. jedného dňa (počas nášho vzťahu) mu povedala že to je jeho - posielal ju na potrat avšak neskoro, vybral si v sekunde mňa.. Citím sa že je to nefér voči tomu dieťaťu - nerozišli sa v zlom, proste len im to neklapalo a bola to fakt chvíľka..
Nepovedal mi to sám od seba, musela som sa mu nabúrať do telefónu. Tvrdí že sa bál mi to povedať že ho nechám.. Asi by som aj keby mi to po 2 mesiacoch chodenia povie, lebo 2 deti sú fakt moc a je to nefér voči tomu dieťaťu...
Ani neviem čo očakávam že mi napíšte, len asi potrebujem povzbudiť, načerpať inšpiráciu.. neviem..
Och...čo žena to dieťa 😁😁😁😁??? To celý život bude len platiť alimenty ??? To čo má vzor Borisa Kollára ???? 🤪🤪🤭🤭😀
Podľa tvojich odpovedí si sa už rozhodla. Ospravedlnila ho, odpustila.... Je to priam ukážkový muž... Tak smelo do toho pokaz si život. Sprav si dieťa číslo tri a potom trpni kde sa nachádza číslo štyri atď.... Keď klamal v takto dôležitej veci čo ti ešte zabudol povedať? 🤦
@evaachesa a ver, ze sa najde aj taka...
Už nikdy sa nebudeš nudit😂ak ostaneš s týmto chlapom a jeho deti budú u vás rotovat ako na ringispiry🌀p.s..... Utekaj a to doslova, nechaj tu školu, prácu a chod sa niekam zresetovat.
v živote by som nechcela otca pre svoje deti, ktorý svoje dieťa navštevuje v tak minimálnom čase ako tento tvoj don juan. To čo je za otca? A ešte rozmýšľa, že sa bude menej stretávať. Srať na neveru, ale už len kvôli tomu vzťahu k vlastným deťom, by som ho kopla do riti
Pokial to nie je Boris tak ho posli z kratsej cesty do prdele..
S tymto by som uz neplánovala ani zajtrajsi den, nie to este svadbu a babo 🤦🏼♀️🤦🏼♀️🤦🏼♀️myslis ze ti klamal len v tomto? Urcite sa najdu co chvíľa aj ine veci. Do vztahu kde uz dieta je by som nesla, nieto este dve od roznych zien... dovi...
A to by si chcela takeho? Nic v zlom, ale aj to, ako ty hovoris o jeho detoch aj on (ze raz, dvakrat mesacne a este obmedzi kontakt - to vazne??? Urobim dieta a necitim zodpovednost? Ved to nie je vec! To by si chcela dieta s nezodpovednym muzom, ktory klame a nema vztah k ani uz narodenym detom?
Mne by stacila od neho veta, ze by mu nevadilo obmedzit kontakt s druhym dietatom a skoncil by. Ale vidim, ze obidvaja ste na jednej dlzke ked este uvazujes byt s nim. Nechapem. 🙄
2 je zatial konecny pocet?
Nebola by som s muzom ktory sa nezaujima o svoje vlastne dieta.
Moj bratranec ma 7 deti kazde s inou
A pri kazdej navsteve dietata vyuzil aj prilezitost "potesit" mamicku ved predsa sa nerozisli v zlom len im to nevyslo
Takze ano kludne sa vydaj planuj rodinu a on si bude uzivat kde pride
povzbudiť, ale do ukončenia vzťahu...
@petrao2 preboha a čo je na ňom také očarujúce? Je dajaky fesi alebo čo? Výživné na 7 detí? To musí byť riadna suma.
Klamár. Nic viac. Rozhodni sa sama
@ibajaanikiny mna napadlo ze Borisko junior 🤣🤣🤣🙈🙈🙈
zeny, ale by ste sa divili, ze ozaj su niektore take naivne.
uplne od veci, ale napr moj ex si nasiel frajerku, s ktorou byva.
A ja sa divim, ze jej neblikaju vsetky kontrolky ako majaky. Ze co ju vedie k tomu, aby sa dala dokopy s chlapom, ktoreho opustila zena so styrmi detmi. Uz tu by som mala obrovsky vykricnik. Druhy vykricnik by prisiel v momente, kedy by som zistila, ze ten chlap ma k svojej zene sudny zakaz priblizenia a este ma aj zakaz vstupu do vlastneho domu. A treti vykricnik by bol, keby tento moj chlap na svoju ex neustale vulgarne nadaval.
ja tomu fakt nerozumiem. ako mozu byt niektore zeny tak naivne. ako sa taketo fakty daju obkecat. ci co je vyhovorka? a to ma ona 45 rokov.
ale ako vidim aj v takejto diskusii, tak obkecat sa da cokolvek. aj utajene dieta 🙂
@soldi a si si istá, že ona o všetkom, čo si vymenovala vie? Bohvie, čo jej nakecal. 😅
@janickacrazy ano. ona o tom vsetkom vie. o to viac je to pre mna nepochopitelne. lebo to su proste fakty. to nie je nieco, co sa da obkecat len tak lahko. musi byt velmi naivna. alebo velmi zamilovana. 🙂
ja som rada, ze on niekoho ma, a tym padom sa tolko nevybija na mne (aj ked si dal tu namahu, ze ked zistil, ze po rozvode niekoho mam, tak si zohnal jeho fotku, meno a aj presnu adresu ) a ze ona sa chova k mojim detom pekne a slusne, maju ju radi.
ale som zvedava, kedy a ci ta bublina praskne. lebo on sa navzdy pretvarovat nedokaze. asponze je ona uz dost stara a deti s nou mat nebude 😀
@soldi ja som si prešla niečim podobným ako ty, no len bez súdneho zákazu priblíženia. A našťastie len jedno dieťa. A poviem ti môj ex dokázal tak zmanipulovať ženy,že na mňa pozerali ako na niekoho kto hádam ani nie je človek ,ale stelesnene zlo. A až na tú poslednú ,každá jedna od neho utekala po čase. Tá posledná bola buď naivná ,alebo blbá ako autorka . Ona mu proste chcela veriť lebo nič lepšie nezohnala a treba aby ju niekto živil a aj jej dve deti. Dala si spraviť ešte dve a teraz robia divadla pred susedmi a môj dospelý syn sa za otca len hanbí 🤷takže autorka si tu možno prišla po komentár ako všetko dobré bude,ako on za to nemôže a ako sa určite zmení. Nečakala že jej tu ženy naložia🤦
Ja určite nie..
Laska je slepá ale tak je to správne. Miluješ ho asi ma v sebe niečo dobré. Nerozchadzaj sa s ním ale ani neplanuj v najbližšej dobe dieťa. Vydrž. Desať mesiacov je ešte malo na to aby ste sa spoznali. Teraz si na prášky pretože ťa klamal zranilo ťa to. Musí najprv toto preboliet. Ja by som z toho klamstvá až takú vedu nerobil. Chcel ťa mat asi ťa tiež miluje no tak nepovedal celu pravdu. Aj v romantických filmoch alebo rozprávkach Jano tají že je princ. Proste to že ťa klamal nie je až taký problém skôr je dôležité ako bude pokračovať vzťah vás dvoch a vzťahy s tými detičkami. Na klamstvo zabudnes a odpustíš ale o detičky sa bude treba starať aj ďalej. Majú svojich nových otcov? Alebo potrebuju jeho? Deti potrebuju otca.
Preboha este ho to obhajujes.. tak si ho vezmi, sprav s nim dieta a potom tu ale nefnukaj, ze uz par mesiacov ma vlastne iny vztah a ine dieta s inou zenou 😅 ktorej o vasom dietati zrejme ani nepovie. Dostala si tu dost varovani, ak napriek tomu budes s nim…. Komu neni rady tomu neni pomoci. Uzi si to potom 😬👀
Necitala som dokonca ale stacil mi zaciatok. Nie! O kolkych detoch mozno nevie ani on sam…
Neviem no, to klamstvo samo o sebe je už dosť hrozne. Ale to, že stretáva svoje dieťa len z princípu a vie to ešte obmedziť z 1x na mesiac na menej, to je podľa mňa otras. Keď sa tak správa k vlastnému dieťaťu, ako sa bude správať k tretej žene, keď ho prestane baviť? Ja by som utekala, ale nie kvôli deťom, ale kvôli jeho správaniu. Klamstvá a nulová hodnota v rodine, aj keď teraz sa možno tvári, že svadba a dieťa.... Ale podľa jeho činov to tak asi úplne nebude.

Kopni ho do prdele. Zober si to z dlhodobého hľadiska. O 20 rokov bude zo spoločných peňazí chystať jednu svadbu pre prvé dieťa a o 22 rokov pre druhé. Potom im prispeje z vašich spoločných peňazí na dom. O 40 rokov zomrie a VÁŠ spoločný byt zdedia aj jeho prvé dve deti. Ani sa nenazdás a zo svojho bytu budeš vyplácať cudzie deti. No chcem vidieť ako ti to nebude vadiť. A ešte k tomu ti klame. No naivná si riadne. Je dosť iných mužov, ktorý za niečo stoja. Tu by si sa iba trápila.