2 roky máme krízu. Čo mám robiť?
Oprava vtedy som polozila otazku nie diskusiu.takze opravujem
Ale tak zase ako sem tam pre pokoj v rodine, nie je zlé keď sa trochu podvolíme, pokiaľ je chlap rozumný, ale tak nie každý je.
@oldman50plus trepes... keby bol bez sexu xy rokov pochopim, ale tu ide o dni... sa zamysli. Ak by bol alkholik, tak dam mu tu flasu nech sa naslope a potom cakam, ze ho to prejde??? Alebo ak by nebodaj potreboval nejaku tu svoju davku, kludne nech si da pred detmi a potom budem riesit? Je to stale o tom istom... nevie sa ovladat, neberie ohlad na okolie.. na takeho pocity a traumy kaslat... ze zivitel?? No neviem ako moze byt zivitel, ked cely den mysli iba na sex... no to fakt. Zivitel by bolo aktualne meno muza mozno pred 200 rokmi, teraz sa zeny uzivia aj same a o vyzivne pre deti sa postara sud. Bodka.
Pokiaľ nemáš iné riešenie ako odísť, a nie je ti tvoj manžel úplne ľahostajný, podľa mňa by bolo výborné aby ste sa porozprávali a stanovili si dni v týždni - napríklad pondelok, streda a sobota, ktoré budete mať sex. A tieto dni by to malo byť pravidlom. Vyhnete sa zbytočným diskusiám či bude či nebude, hádkam pred deťmi. Tieto stanovené dni budete vedieť, že dnes budete mať sex, manžel sa bude tešiť, ty sa tieto dni posnaž, aby nevidel, že sa do toho musíš nútiť. Na oplátku nech ti viac pomáha v domácnosti, povedz mu, že budeš menej unavená a o to viac sa mu budeš tie dni venovať. Ak máš zdravotné problémy, môžeš sa mu venovať predsa aj inak, ako napísal oldman50plus. Skrátka nikdy by si nemala rušiť toto pravidlo - vždy sex tie dni, na ktorých ste sa na začiatku dohodli.
@ivivaiveta No tak ja ti teda ručím že aj ak by sa mi už nikdy nepostavil a priateľka by to akceptovala, kým mám prsty a jazyk tak by bola spokojná aj keby to chcela 10x denne do konca života. Pre niekoho koho mám rád to urobím a budem šťastný ak ona je spokojná.
@simca06022011 je pod tlakom 2 roky. To je ako by si trpela podvýživou 2 roky, už si len kosť a koža. Zakladateľla tak moc nezarába a z vlastného domu pôjde dosť úrovňou dole. Nehovorím o hypotéke - tá im ľahko zláme krky.
@lilianalieska to vyzerá ako výborná a fér dohoda ktorá zachráni rodinu
@oldman50plus ja len nechapem, čo ty stále maš s akýmsi akutnym nedostatkom sexu 😕 To akože, ked muž nema sex každý druhý den tak trpí akutnym nedostatkom? Ty to tu stale popisuješ tak katastrofalne akoby nemal sex 5 rokov 😅 A to len preto, aby si jeho neakceptovatelné správanie ospravedlnil akousi vykonštruovanou nezvladatelnou situáciou, ktorej vinníkom je zakladatelka. Mam pocit, že týmito rečami sa snažiš ospravednovať sam seba, možno v bývalom vzťahu. Nie, to, že žena nechce každý druhý den nieje a nemôže byť pre normálneho muža dôvodom na to, aby v noci svojim krikom budil deti, či sa vyhražal svojim odchodom. Toto sa neda ospravedlnovať testosteronom.... toto niesu normalne reakcie normálneho muža. Ten chlap ma problem.... a žena nieje povinna si to všetko vyžierať.
@teta7 a preco nechces teda ten sex??? nerozumiem.... 😕 mas 6 a 4 rocne dieta ..nie si ani tesne po porode, mas nejake hormonalne problemy? pokles sexualnej tuzby alebo co? pripadne ta prestal manzel pritahovat? chova sa k tebe nejako zle? lebo mne sa to co pises nezda az take hrozne..rozdiel vo vychove sa da vykomunikovat. problem so soferovanim sa da vyriesit spravenim vodicaku ... nemas skor ty nejaky problem vnutorny o ktorom nevies? pises ze si mala rodicov alkoholikov teda nemala si najlepsi model rodiny, pripadne modelu vztahu muza a zeny. preco ta fyzicky napadol? stracam sa v tvojom prispevku .. 😖
@oldman50plus - či zachráni to neviem, ale za pokus by to určite stálo. Ak sa dohodnú a budú to obaja dodržiavať, mohlo by to aspoň zmierniť tie vyhrotené situácie, ktoré doma majú.
Lebo nie je to len o pravidlách, ale hlavne o ich vzťahu. Sám píšeš, že keď máš priateľku rád, urobíš pre ňu všetko, nájdeš iný spôsob ako ju uspokojiť, keby sa nedalo. Zdieľam tento názor.
@simca06022011 - nikto tu predsa nepísal, že jej manžel je zvrhlík, ktorý to chce robiť pred deťmi, tak to nezveličuj. Pre každého je dôležité niečo iné a ver mi, že tiež sa jej manžel necíti najlepšie keď sa pre každý sex musí doprosovať a žobrať oň. Môže sa stať, že mu prasknú nervy, tak ako mnohým ženám prasknú nervy pre iné veci. A len za to, že je to chlap a je to pre sex, tak ho znesme zo sveta ! 😠
Samozrejme nejdem teraz obhajovať fyzické násilie a už určite nie hádky pred deťmi. Ale na vzťahu musia pracovať obaja a nikdy to nie je len chyba jedného.
1.sprav si vodicak.Zvladla si porody.Toto bude malina.
2.Ked nemas chut na sex ...precitaj si nejake eroticke knihy,vela zien pisalo,ze manzel bol nadmiery spokojny po precitani 50 odtienov.
3.Dajte deti na vikend niekomu a vysa vysexujte a pohadajte.
4.Ked on ma naroky,ze vkuse sex tak mu navrhni,ze raz rpmantika sialena a raz podla neho😊
@oldman50plus Ja ta celkom rada čitam,aj sčasti chapem ako opisuješ vaš pohlad na sex,ale vieš pre ženu sa tažko sexuje ak ju muž ponižuje,vyhodi ju z domu v tričku,necha ju naschvál spanut,alebo čo je 1000x horšie zatahuje do toho deti,detí do toho nič nie je, oni potrebuju pokojne domace prostredie,a hadka by mala ist naozaj mimo nich..Velmi odsudzujem že muž ktorému sa nezmesti do gati,trapi s stym celu rodinu,a hlavne deti. Zena hlavne je tak nastavena,ze ked nema"ibubrofen"tak sa vie nastavit tak že funguje s bolestou,nas až tak pudy neovladaju,a osobne si myslim že ak je muž k zene citlivy,važi si ju,a pomaha jej nie je zeny ktora by snim nezdielala postelne radovanky s radostou,ale naopak take spravanie ake ma muž zakladatelky, tak taky muž sa vie tej žene zhnusit na celej čiare,a už z myšlienky na sex s nim by naj vracala..
@teta7 Každý chlap je spokojný a šťastný iba vtedy, ak má "PLNÉ BŘICHO A PRÁZDNY PYTLÍK".....k tomu pokojná a usmievavá žena 🙂 Ak toto všetko má, problémy, akoby odišli....chlapov nezaujíma (aspoň 99%určite), či si chorá, či ťa niečo trápi, či si unavená, či ťa bolí hlava....majú chuť a hotovo 😢 ak to nedostanú, vzniká peklo...je to kruté, ale je to tak 😀 😀 😀
tiez musim 3x precitat, lebo ten styl pisania .. 😕
@opatrovatelka29
2 roky kríza? Každopádne sa čím skôr rozísť....
@ivivaiveta no baterky budu riadnwe potecene a polepene,si na toto myslela?ci 😀 😀
@oldman50plus ty po dobrom sexe pracujes ako vcelicka,ale len do vtedy kym sa ti nenaplnia vajicka 😀
@mihula my sme mali takého zajka na baterky...ked mal obycajne, dlho nevydrzal,ked som dala duracelove, tak isiel ako divy...tak som si predstavila oldmana, ze ten teraz takto funguje... 😀 😀
@alby2014 takí sú chlapi....ja som si to nevymyslela, to sú rokmi overené poznatky od stoviek žien, či už mladších, alebo starších....ak chlapovi nedáš to, čo chce, je nervózny, podráždený, nahnevaný, odutý a prenáša to aj na deti ☹ ak mu dáš, tak je milý, šťastný, usmievavý a to tiež prenesie aj na deti.... ak je šťastný chlap, tak by mala byť aj ženuška...ALE je tu ešte jedna možnosť....kto nemá doma, hľadá inde....tak si chudáčik ide omočiť falus niekde inde.....takže ak si myslíš, že chlapi takto nefungujú a ty máš doma nejakú "úžasnú výnimku", tak ťa musím vyviesť z omylu, že to tak určite nie je 😀
Baby, preboha, ja tu nikoho neobhajujem Je to mužský pragmatizmus nie egocentrizmus. Ak by som dvoril hociktorej z vás videli by ste aký romantický a rytiersky gentleman som ja a som presvedčený že by som z tohto hľadiska plne uspokojil každú jednu.
Ako doktor niečo viem aj o fungovaní psychiky a celkom dosť o hladinách stresových hormónov (publikoval som dokonca o tom aj keď sú to už roky a bolo to z hľadiska bojového nasadenia). Okrem toho mám s tým osobnú skúsenosť takže si viem presne predstaviť v akom stave je zakladateľkin muž. Môžete si o ňom myslieť čo chcete, ja som napísal jedinú terapiu ktorá má akú takú nádej na úspech. Všetko ostatné je asi tak ako by ste chceli od koňa žiadať že má vyletieť na konár, tam si sadnúť a spievať. V stave akom je toho nie je schopný. Kým zakladateľka sa podľa mňa skôr dokáže premôcť, ale keby aj nie tak jedine ona si to tu možno prečíta a zariadi sa. Na neho dosah nemám. Neprojektujte do toho svoje pocity, nepredstavujte si seba na jej mieste, nie ste v rovnako kritickej situácii (dúfam a želám). Howgh.
@mihula Nenaplnia, moja psychiatrička to nedopustí.
@ivivaiveta nič sa nestalo, ja som to už potom nesledovala, ale určite jej pomôže zakladať tu témy, keď jej muž balí kufre a keď je zbalený, nevie sa rozhodnúť, či odísť dverami alebo oknom
@oldman50plus
na celý tento autorkin príbeh sa pozeráš cez seba, cez svoj život, cez svoj príbeh....
radíš jej za každú cenu muža uspokojiť, aby nestratila manžela a živiteľa... 😒
Rozosmial si ma 🙂 ....tebe predsa vlastná žena dlhodobo "nedávala" - dokonca si našla milenca, dlhé roky si jej to toleroval a až teraz nedávno si sa rozhodol nájsť si milenku ....
Tak teda ako to je vlastne - ty si predsa svoju ženu nenechal ...aj keď z teba urobila paroháča...a stále si s ňou, dokonca nedávno si písal, že milenke poslala koláčiky na Vianoce... 😀
V akej pretvárke to chlape žiješ ????
Ty máš najmenej čo radiť.
Autorkin manžel je nevyzreté neukojené prasiatko....netaktné, úbohé stvorenie. Sex v manželstve sa nevynucuje...nie je to nároková zložka....stále je prejavom náklonnosti, lásky, spolupatričnosti.
Autorke neradím nič ....zjavne nie je šťastná....a pravidelným sexom s týmto chmuľom ani nebude.
@mihula a moj nazor je, ze
@lanczi ma absolutnu pravdu, tak to presne je..a
@oldman50plus si odporuje, lebo mi pise, ze Pre niekoho koho mám rád to urobím a budem šťastný ak ona je spokojná. Tak ten chuj je ako stastny, ze ona je spokojna?..ona mu dava, len sa mu máli..ja som toto riesila s exom roky, tomu zas nestal,ale on furt chcel,bars ako, len ho tam dostat.....uz som pisala, co som urobila, ja som raz z postele aj do botnika pre obuvak isla a som mu ho v posteli podala...ze ak mu pomoze, budem rada...toto ciste sebectvo a egocentrizmus..tak len preto, ze sa mu mali, toto robit?..by som zacala chovat vcely a ked by mu bolo furt malo, tak mu dam v noci na vtaka taky mensi roj...ty kks...ja neznasam akekolvek taketo vynucovanie a cirkusovanie pred detmi..a zas sa neucim do prcic...
@ivivaiveta ja som mala jednu susedu,ona proste chcela sex stale.Bola 2xrozvedena a dva krat rozidena s partnerom.Zo zaciatku sa to tym chlapom pacilo,casom kazdy usiel.Posledny sa stazoval u nas.Ja idem z roboty unaveny,len co vopcham klucik do dveri,uz je v chodbe a s milym usmevom vravi" pod chytro mas nabratu polievocku,kym ti vychladne otocime cisielko 😲 😲 usiel od nej tiez.Tak ja ti Karle nevim 🙂
A este jednu rodinku.Nedela doobeda-deti oblecene.Teta mi ideme na navsevu ku starkej.Obed-deti uz trocha spinave-teta nasi zaspali.Pol piatej-teta mi uz nikam nepojdeme,nasi sa nerozpravaju.Otec o pol siestej dobehne k nam do garaze.Krista boha aj s babou nalejte mi pol deci 😀 😀 😀
@mihula 😀 😀 😀 😀
Ani tak, ani tak. 😀 😀 😀
@cecilia68
Negenariluzuj, nie vsetci muzi su taky. Mozno jednoduchsie verzie muzov, mozno egoistickejsie verzie muzov, mozno narcisne typy muzov, mozo neempaticke verzie muzov....etc. Ak budeme k muzom pristupovat ako k zvieratkam, ktorym staci mat plne brucho a prazdne vajka, potom same sebe dehonestujeme na poziciu kucharok a kuriev a ak to opakujeme svojim dceram, tak z nich vychovavame handry.
Neverim, ze moj muz je jediny na svete, ktory ma v ucte moju dusu a telo a nikdy sa neoduje, ked poviem nie ( zas ho nehovorim casto, ale vravim). Verim, ze skvelych muzov je plny svet, dobrych manzelov a otcov, akurat nikto tu nezalozi temu...moj muz je uzasny, netlaci ma do sexu, miluje ma... kazdy tu zaklada temy s problemom a potom to vyzera, ze svet je plny IDIOTOV.

@ivivaiveta Obávam sa jednej veci, že to aj tak nepochopí, kým neskúsi.