icon

2 roky máme krízu. Čo mám robiť?

teta7
23. jan 2015

Oprava vtedy som polozila otazku nie diskusiu.takze opravujem

oldman50plus
24. jan 2015

@lapalma Dobre,poslený raz.
1. Ja som mal problém ale som ho ustál, čo aj za cenu že som na to obetoval polovicu životných síl. Okrem nejakého frflania som nikdy nestratil tvár, určite nie pred deťmi. Ale mal som chuť. Zakladateľkin muž evidentne nie je toho schopný ale úprimne si myslím že len málo mužov by to zvládlo. Pretože som mal podobný problém, aj keď som ho prekonal s väčšou gráciou, práve ja mám o tom právo hovoriť lebo som to zažil na vlastnej koži.
2. Milenec bol ale nevedel som o ňom. Až som to zistil tak som sa zariadil. A žiadne pokrytectvo, moja manželka o milenke vie. Tak isto ako ja o jej milencovi. Momentálne to je čestné jednanie.
3. S manželkou som ale čisto z ekonomických dôvodov. Dvaja spolupracovníci. Kým to vyhovuje milenke tak to nechám tak, ak zakýva poď sem prídem (alebo ak zakýva choď preč). Deti ani manželku "na dlažbu" nevyhodím za žiadnu cenu takže ak sa presuniem tak ako polovičný žobrák 😀 .
4. Sex v manželstve sa nevynucuje, ale dáva z lásky. Žiaľ zakladateľka to nerobila v dostatočnej miere a tak sa roztočila špirála ktorá vedie k rozpadu rodiny s malými deťmi. Proste dvaja ľudia s rozdielnym sexuálnym apetítom to je vždy veľký problém.

@cecilia68 Je to presne tak len kopa žien na MK si myslí že u nich to bude celý život celkom ináč. No nič, poučia sa. Howgh howgh

@alby2014 skús mu hovoriť nie bez príčiny dva mesiace, nieto 2 roky. A potom povedz akého chápajúceho máš muža. Som na to skutočne zvedavý.

natalym
24. jan 2015

@oldman50plus Mne to stačí. Máš veru pravdu. Ono najlepšie sa radí tým druhým a najlepšie v takých veciach aké si sám neprežil.
Ja by som to neto a ja by som dala a ja by som mu nedala.........
Ja som skúšala všetko, kvety nenosí, nepomáha doma, sem tam sa prispôsobím a sem tam ma prekvapí a snažím si to užiť.

alby2014
24. jan 2015

Ale ona mu nehovori nie 2 roky, ONI SEX MAJU, on by ho chcel viac ako povedzem 2x za tyzden, to dedukujem z jej opisu. On nie je chudak on je idiot, ktory povysil sex na nosny bod ich vztahu a desne vyvadza.

Mozno by muzi namiesto nezmyselneho tlacenia a scen sa mali zamysleit, ze ak to predtym slo a teraz niec o sa stalo. Vacsinou je toho na zene vela a fakt nestiha, alebo sa jej prestal venovat ako zene ( dovi dopo romantika), lebo ved je matka...etc

Ak niekto hovori bez priciny nie 2 roky a predtym fakt problem nebol ( teda nebol tam nesulad uz predtym, lebo ved nastaveny sme kazdy rozne) tak je problem NA OBOCH STRANACH.
Vies uvazujem nad tym, ak by tu napisal, muz, ze zena ho nici, lebo on nema chut na sex, ci by ste mu tiez radili sa prekonat, nech sa nejak donuti mat erekciu, nech sa zamera na to, ze ONA TO SKRATKA POTREBUJE....etc

lapalma
24. jan 2015

@oldman50plus
mám otázočku k bodu 4.
Kto určuje "dostatočnú mieru" ? sexu ... pre zakladateľku je dostatočná miera 2-3x týždenne ... pre jej muža nie ....Tak teda kto rozhoduje o tej miere?
btw. nechcela som sa do teba obuť....ale iritovali ma tvoje poučenia, že ona nie je ústretová a keby bola....muž by bol iný... myslím, že nebol....je to jednoduchý primát, keď bude dostatočne vytrasený, nájde si zámienku inde

natalym
24. jan 2015

@alby2014 Obaja máte pravdu. Niektorí muži sú toho schopní, niektorí nie. Teraz by som povedala: múdrejší ustúpi, či?

alby2014
24. jan 2015

Ja uz nemam co povedat. Zakladatelke, radim normalne navstevu sexuologa, alebo psychologa prv sama, mozno s partnerom ( ineho ako bola).

sandy84
24. jan 2015

Ja plne suhlasim s oldman50plus .Myslim,ze dal dost rozumne rady aj vysvetlenia.

cecilia68
24. jan 2015

@alby2014 pobavila si ma 🙂 to nie je o tom, či je chlap chytrý....alebo je hlupák, alebo narcis, alebo inteligent....v "tomto" fungujú rovnako ....a ak sa ten tvoj neoduje raz...dvakrát....desať krát......bude to len preto, že už bude prášiť niekoho iného.....nechcem ti zle, ale vylez z tej bubliny o dokonalom manželovi, taký sa chudáčik ešte ani nenarodil....niektoré žienky sú ešte mladučké, snívajú si svoj sen o dokonalom živote, ale tak to nefunguje......."neni chyža bez kríža".....opýtala by som sa ťa to o 30rokov 😀 😀 😀

alby2014
24. jan 2015

@cecilia68
Ok, Nevyvratim, nedokazem. Mas svoj nazor, ja svoj. Moja rodina ma ine krize, mozno preto nasa chyza riesi ine veci ako oduvanie sa po sexe...

adri266
24. jan 2015

@oldman50plus ani som nedocitala.... a Ty si sa preco nerozviedol, ked Ti zena nedala??? Ci beries tuto temu tak osobne, lebo Ti zena ublizila tym, ze ste spolu nesexovali? Som uprimne zvedava ....

natalym
24. jan 2015

@adri266 On to tu už vysvetľoval 1000 krát.

adri266
24. jan 2015

@oldman50plus jaj, teraz som docitala 😎 😎 😎
Nuz, ak si myslis, ze ma urazis tym, ze som pani ucitelka, tak sa velmi mylis. Ak by som mala aj nejaky papier z psychologie, tak by som povedala, ze mas neporiesene ucty s nejakou uckou mozno zo strednej skoly, z ktorej si bol vecne nadrzany a nenaplnili sa Tvoje sny. A teraz sa to snazis aj tymto sposobom zo seba dostat.
Ale v pohode
Fakt dnes mam pocit, ze za TEba pise nejaky 17 rocny sopliak 😉 Alebo su nejake problemy v raji? A vobec, preco dnes nie si so svojou milou? Vsak je sobota, dnes nerobi

cecilia68
24. jan 2015

@alby2014 no veď moja rodina tiež rieši iné veci....diskusia je predsa na to, aby sme poradili.....a to bola aj moja odpoveď pre zakladateľku diskusie 🙂

adri266
24. jan 2015

@natalym jasne, zabudla som, ze on sa zachoval uplne ako kazda druha zena v krize. Zatal zuby kvoli detom, neodisiel od partnerky z ekonomickych dovodov a kvoli tomu, ze maju spolu biznis, atd. Proste rovnake vyhovorky, ako x zien, ktore ziju doma s tyranom, alkoholikom a nasilnikom.

natalym
24. jan 2015

@adri266 No. Ja viem z vlastnej skúsenosti, my sme spolu už dlho, tiež máme spoločný biznis, stále sme spolu, odchádzať a deliť by bolo veľmi ťažko. Jeden by odišiel z holou riťou.

adri266
24. jan 2015

@natalym pozri, ja tomu rozumiem, kazdy ma svoje dovody, preco v partnerstve ostava, hoci je nestastny, niekedy su to deti, niekedy prachy, niekedy strach.
Ale na druhej strane si myslim, ze kazdy to dokaze. Osamostatnit sa, zacat odznova, hoc ako slobodna mamicka, ved kolko takych je??? Ved len si zober, co si tie deti vezmu do buducnosti ako vzor ☹ ☹ ☹

natalym
24. jan 2015

@adri266 Slobodná mamička je dobrý vzor?????

dankaa78
24. jan 2015

@teta7 naco este cakas?

adri266
24. jan 2015

@natalym a nie lepsi ako otec, ktory ju bije, znasilnuje, ma milenky, prehrava peniaze na automate? A kto povedal, ze musi ostat do smrti slobodna.

natalym
24. jan 2015

Mňa by len zaujímala taká vec z mužského pohľadu, @oldman50plus , že teda ak mužovi nedám a pôjde inde logicky, kde mu dajú, to znamená, že podmienkou hodnotného vzťahu a hlbokej lásky je sex? To znamená, že mňa má rád a je ochotný so mnou žiť, len pokiaľ mu dávam? To znamená, že mu je jedno či je blondína, čierna, tučná, chudá, či vie variť alebo varí gebuziny ale keď je ochotná k sexu tak ide?

natalym
24. jan 2015

@adri266 To či napísala sú extrémy. Sú aj problémy na prvý pohľad neviditeľné.

mihula
24. jan 2015

@natalym sa cudujes?sa predsa hovori-po tme je kazda krava, a aj skarede chcu 🙂

natalym
24. jan 2015

@mihula A ja si sprostá myslela, že môj muž chce len mňa. Takže nie, je mu to jedno, len aby bolo. 🙂

lavendea
24. jan 2015

@mirica 1000 lajkov! 🙂 🙂 🙂

lavendea
24. jan 2015

@mirica 1000 lajkov! 🙂 🙂 🙂

@oldman50plus " Čo je lepšie, citiť sa chvílu ako handra a potom mať manžela ktorý sa stará, alebo žiť z pár stovák"
no beriem radsej to druhe. o vyzivne sa postara sud a zarobit na seba si viem tolko, kolko potrebujem. uz nie sme v 18. storoci, aby zena nemohla existovat bez podpory muza.
takze radsej sama , ako egoisticky somar. lebo neverim, ze ak mu ona obcas teda da/premoze sa, bude to v poriadku. toto jednoducho nefunguje. egoista schopny robit cirkus pred detmi bude akurat tak pozadovat stale viac a castejsie. a ona skonci u psychologa. alebo u tvojej doktorky s antidepresivami. btw, spytaj sa jej, co ona radi v takychto pripadoch???? nech mame aj odborny nazor!

cecilia68
24. jan 2015

@lavendea no, ale zase na druhej strane, aspoň "občas" by mu dať mohla, nie? vydávala sa snáď len preto, aby jej deti urobil???? a ďalej čo? ja chlapov teda neľutujem, sú to prasiatka, len niektoré ženy mi prídu divné....chceli by mať úžasného muža.... úžasné deti....veľa prachov.....dokonalý domov (aj dom)......vlastne by "chceli" všetko 😲 ale aj ten muž "niečo chce".... ak si myslíš, že dieťaťu je lepšie vyrastať bez otca (len preto, že mamina je hrdinka)....je to smutné a sebecké 😢

alby2014
24. jan 2015

Este raz a naposledy. ONA S NIM SEX MA a pomerne casto, niekolkokrat do tyzdna, podla toho, co pise ho netrapi ziadnou mega dlhou sexualnou abstinenciou. Holky ved si dajme ruku na srdce, kolko z nas tu ma sex castejsie ako 4x do tyzdna ( nie dovolenka). Podla mna po rokoch vztahu s detmi a tym, ze asi ( dedukujem) je cela domacnost na nej, ak sa dopracuju ludia na 3x za tyzdne ...tak je to fakt super. A ide o to, ze on naozaj neadekvatne reaguje. Krici v noci, saca ju, psych. ju depta.

lavendea
24. jan 2015

@cecilia68 citaj, co pise @alby2014 ...

lavendea
24. jan 2015

@cecilia68 a kto hovori, ze ma vyrastat bez otca? rozvodom sa nekonci rodicovstvo.

lavendea
24. jan 2015

@natalym ano, sex je alfa aj omega..... ak nahodou ochories, ma plne pravo spat s inou... ved on to potrebuje, tak co? 😲