2 roky máme krízu. Čo mám robiť?
Oprava vtedy som polozila otazku nie diskusiu.takze opravujem
@natalym v tejto stratégii ti @oldman50plus fakt dobre radí. Uvidíš tu zmenu, keď namiesto chrlenia ohňa použiješ jemné, vysvetľujúce slová bez zvyšovania hlasu a negatívnej energie. Jemné slová zjemňujú správanie aj u partnera a bude mu trápne potom ničiť atmosféru, teda ak je tvoj partner aspoň trochu empatický a vnímavý 🙂
@0silvia0 A tak skúšam najprv dýchať, potom rátať do 10 a potom sa snažím zmierlivým hlasom. Tak ja som typ, čo si nenechá po hlave skákať, môj muž by tiež chcel mať navrch a už to je. Musím, ale povedať, že on nenadáva, nikdy mi škaredo nepovedal, no vie inak ublížiť. Nič iné mi nezostáva, budem sa snažiť. Rozvádzať sa zatiaľ nechcem.
@natalym Na kľudné hádky by som ťa zaviedol na výcvik ku svojej terajšej partnerke, to je skutočný profesionál. Tá by ťa tak vycvičila v používaní ironických otázok že by sa bál urobiť jeden blbý vtip. A obrnila by ťa pred slovnými ublíženiami. Hádať sa treba vedieť, vždy trpí viac ten čo sa vytočí. Nemal by to robiť ale ty by si mala nadobudnúť ostré zúbky ktorými by si sa vedela tak brániť aby si dobre rozmyslel začínať.
No ale už musím na letisko pre ňu tak pekný večer.
Tak predsa je to psychologička. Uži si to.
@petra7777 takto toto fakt uz nechapem... neviem kde som hovorila vo vseobecnosti a uz vobec nechapem co to ma s touto temou. Reagovala som konkretne na jeden prispevok s jednym prikladom, nevidim ze by som tam spomenula VSETKY 50tnicky a uz vobec nie teba... nejdem sa k tomu teda ani vyjadrovat.
@simca06022011 Na šiestej strane si to napísala nejakej staršej pani, tak sa teraz nevykrúcaj 😖
@natalym no ja tiež nie som typ, ktorý by si dal po hlave skákať. Keď sa naštvem, viem byť pekne ostrá a viem sa veľmi škaredo pozrieť 🙂 Ja som znamenie baran a môj manžel lev, takže obaja sme dosť impulzívni. Ale ja osobne nemám rada hádky, ani tiché domácnosti, takže sa snažím udržiavať našu komunikáciu aj rodinnú atmosféru v pokojnom leveli. A veru dá sa to naučiť. Koľkokrát stačí gesto, keď sa mi na manželovi niečo nepáči - pozriem sa na neho, zaklipkám očami, hodím ironický úškrn a on už vie, čo si o ňom myslím - väčšinou to zoberie na srandu a nemusím povedať ani slovko 🙂
... tak je ten chlap primitív.... riešite to tu na 7 stranách 😀 Čo ho ma zaujímať, že sa na Slovensku rozkráda? Že tu živoríme???? Nie... jeho zaujíma primitívny sex....
Super chlap,.....tak kriza hovoris? Skor si myslim ze mu nechces dat,....daj mu a mate po krize.Radsej keby ho zaujimalo v akej krajine zije a ako budu zit v tejto krajine jeho deti.......iste to bude nejaky jednoduchy primitiv, co celu svoju existenciu vnimanlen cez svoje zivocisne pudu,...zrat, ssrat, trtkat a to mu staci
@maruska3 Tvoj pohľad je jednostranný. Sex je aj splynutie dvoch ľudí, ktorí sa majú radi a prejavia si náklonnosť. Takto prichádzajú na svet deti, tak by sa patrilo vyjadrovať sa o tejto prirodzenej ľudskej činnosti s akou takou úctou. To, že tento chúďa chlap bojuje ako vie o trošku náklonnosti, za to nemusí byť primitív. Nie je jediný, viem o čom hovorím. Je to pre nás ženy sklamaním, že muži sú takí ale je to tak.
Natalym a ked uz tak chces s uctou hovorit o primitivnom sexe, lebo podla toho co jej muz chce ide cisto o ukojenie jeho pudov, tak potom hovor aj o ucte k svojej milovanej manzelky,....ak ju tak miluje, nech respektuje aj ju, nech bojuje o naklonnost inym sposobom a nie ze ak mi nedas zasunuf, nechcem ta.Skor mi je luto tej zeny, ved nakoniec ona sa tu zdvorelila a je vidiet ze ju trapi cely vztah, nie len sex
@maruska3 Ten primitív poriešil svoju finančnú situáciu, finančnú situáciu svojej rodiny a dokonca postavil dom. Ako je na tom tvoj inteligent, mojko? A inteligenti tvojich priateliek?
A stavím sa ze ak si vyprázdni vajcia okrem zarábania ho budú zaujímať také životne dôležité otázky ktorý politik kradne najviac a kvôli ktorému sa tu nedá žiť a bude to riešiť do nemoty. Len kým ho tie vajcia tlačia tak musí len primitívne zarábať a nerieši globálnu situáciu ale svoje vajcia.
@oldman50plus Však si išiel pre kočku na letisko, prečo nie si s ňou? 😉
@natalym Chrní
No mala by to v prvom rade riesit s manzelom,.....sadnut si s nim a otvorene sa o tom s nim porozpravat, vysvetlit mu preco nechce kazdu hodinu sex.....velakrat je to strata komunikacie, kedy sa obmedzi komunikacia na ahoj, cau, co budeme jest.Pokial to jej manzel nepochopi, pokial nebude brat na nu nadalej ohlad a stale bude trvat na svojom, tak je cas na zamyslenie ci je on to prave orechove pre nu a kde urobila chybu pri vybere,....ved zase nemala sedemnast ked ju balil.....))))
@oldman50plus Ale to nemyslíš vážne????? Čo si s ňou dorobil? 😎
@matko10 Opakujem sa, ale mám to doma. A to je môj muž celkom inteligentný, ale nepomohlo žiadne vysvetľovanie ani rozhovor, nič. Pomohlo jedine moje uvedomenie, že čo vlastne chcem a to pokoj v rodine. Tak som sa prispôsobila a zariadila sa podľa toho, funguje. Priznám sa ešte som sa nezmierila, že ten môj je také zvieratko. Áno keď sa správa ako debil, to zrovna nevzrušuje. Záleží čo vlastne ona chce. Môjho ani nenapadla alternatíva, že troch pomôcť aby bolo v domácnosti porobené a potom sa môžeme venovať tomu čomu on chce. Výmena je najjednoduchšia. A ja za koho mám vymeniť? Za to isté len v zelenom? Každý má nejaké chyby? Môžno by bol ústretový a pomáhal by, aj chápavý ale postavil by sa mu len raz za mesiac?
@oldman50plus no neviem .. môj muž výborne zarába, postavil dom a svoje prirodzenie vyprázdňuje tak že po mne nekričí , nestrká do mňa , netrhá mi tričko a nenadáva mi pred deťmi . Netrieska vecami . Večer si pozrie správy , porieši politiku , porieši prácu a keď máme chuť poriešime sa navzájom . 🙂.
@natalym Nič zlé, ja už som nazad v kancelárii, za 10 minút sa mňa vyrúti 100ka zákazníkov musím sa sústrediť, dnes to vyzerá dobre na rozdiel od biedy na začiatku roka.
Ty kokos to co mas za degesa s prepacenim? 🙂 Radsej sa s nim rozluc.
@oldman50plus Sorry, že sa pýtam, ale v noci 100 zákazníkov?
@natalym hej môj je fajn , to priznávam . Ja už som si jedného paka odžila a toho som vymenila.
Existujú aj fajn muži a nie je ich málo , len veľa žien loví v nesprávnych vodách . Dobrí muži ich nepriťahujú ony potrebujú " zlých chlapcov " , veď aj ja som mala takého kedysi . Len škoda že sa ním žiť nedalo .
@oldman50plus vraj udobrovanie v posteli je najvacsia sprostost 🙂

@simca06022011 Podľa teba .... každá žena, čo má okolo 50-ky je stará...sprostá...baba.....krava, lebo žije s manželom už desaťročia? Že je nám všetko dobré? Že so sebou necháme zametať? Manželstvo je o kompromisoch, o úcte, láske , spolupatričnosti a aj o sexe. Aj v dobrom, aj v zlom....už si zabudla? Ty kde žiješ? v rozprávke? Len, aby sa ti tie tvoje priority nevymkli z pod kontroly.