icon

2 roky máme krízu. Čo mám robiť?

teta7
23. jan 2015

Oprava vtedy som polozila otazku nie diskusiu.takze opravujem

oldman50plus
25. jan 2015

@natalym My predávame len nášho času od 0,15 do 0,45.zakazníci obvykle sú asi z 20 krajín. Už idem.

natalym
25. jan 2015

@maminuska No vidíš a môj vôbec nie je zlý chlapec a správal sa takto isto ako vyššie uvedený.

natalym
25. jan 2015

@oldman50plus Tak makaj.

maminuska
25. jan 2015

@natalym z čoho usudzuješ že nie je zlý chlapec ?

natalym
25. jan 2015

@maminuska Nepije, nefajčí, nemá agresívne správanie. Som s ním 20 rokov. Keď boli deti menšie, zariaďovali sme sa, furt v robote, finančné problémy, nebola chuť z mojej strany na sex. Protivný bol, hádky bolo každý deň, aj také bolo, že som stiahla gate a vrieskala: Tak poď teraz!!!! Nedal si vysvetliť, nijako.

maminuska
25. jan 2015

@natalym tak ale zas sú u vás iné problémy , ktoré ťa deptajú. A v tom vidím tu jeho zlu stránku . Lebo to čo ty s ním zažívaš tiež nie je prechádzka ružovým sadom a to by bolo u mňa že na rozvod. A tam ti ani za tie roky sex nepomohol .

natalym
25. jan 2015

@maminuska Je to tak ako hovoríš. Lenže čo sa dá robiť s niekým kto nechápe, nechápe a ešte raz nechápe. Zatiaľ rozvod nechcem a nemám pocit, že by to vyriešil. Máme spolu deti a museli by sme spolu vychádzať a verím, že on by sa veľmi veľmi snažil. A tiež nie som si istá, či to nie je moja chyba, som dominantná, mám rada veci po svojom, nenechám si po hlave skákať, veľa vecí si zariadim sama, nedávala som mu priestor na realizáciu zo začiatku, lebo to robil pomaly a zle, tak nerobí nič a pod. Nie je to len jeho chyba. A mám vo svojej duši veľa vecí nedoriešených, niekedy mám pocit, že sa veľmi snaží, ale nevie to pochopiť. Ak Ti to pomôže: ja som vodnár, slobodný človek a môj muž je zásadová panna. Čistá katastrofa. Myslím si, že s inou by bol šťastnejší, nechápe to, ja asi s nikým. 🙂

maminuska
25. jan 2015

@natalym ja milujem vodnárov .. pre mňa najlepší ľudia na svete. Ja som váha .
Môj muž je vodnár a tieto dve znamenia k sebe absolútne pasujú.
My obidvaja si s manželom nenecháme skákať po hlave a aj u nás to občas sa dostane do varu , tiež sa mi zdá že niektoré veci robí pomalšie ako má alebo ich neurobí vôbec .
Ale v žiadnom prípade to čo zažívaš nie je tvoja chyba. Vodnáry sú štastní s Váhami. Hľadaj tam . 🙂

natalym
25. jan 2015

@maminuska Ja nechcem hľadať. Nemám o to záujem.

matko10
26. jan 2015

Baby treba vydrazat,.....aj mne to staci kazdy druhy stvrtek,....😊😊😊😊.....zistil som, ze som viac na debatu uz ako na sex,....😃

maminuska
26. jan 2015

@matko10 tak podla tvojho kolegu nie si zdravý chlap. 🙂 . Samozrejme ja si to nemyslím .

janickacrazy
26. jan 2015

@nasta55 U niekoho to funguje, u niekoho nie. Napr. moj manžel sa po hádke so mnou nedokáže milovat, aj ked ja by som chcela, mne to nevadí. On sa musí najskôr ukludnit, nejaký čas byt sám, rozanalyzovat, potom o pár hodín je to už v pohode. Moj bývalý bol presný opak, on vždy chcel po hádke. 😀 My sme sa najprv porádne pohádali a potom porádne pomilovli a boli sme obaja v pohode. 😀 😀 Ale každému vyhovuje niečo iné.

teta7
autor
26. jan 2015

@lyzzy zaspal dole....ráno som išla ja prvá za ním....povedal v duchu ok....ale večer čakal že bude dačo....

teta7
autor
26. jan 2015

Tak pre všetkých kto sa zapojil, doplňam.....Môj manžel nebol nikdy taký pred príchodom detí. Síce vždy to chcel viac ako ja. to sa musím priznať. Nedarilo sa mi otehotnieť frekvencia sexu bola vačšia. Celé sa to začalo príchodom detí.....povinnosti, menej času na seba + moje zdravotné problému typu unavených boľavých nôh a z toho vznikala celková únava. trápim sa s tým stále. Už roky. Plus mi zistili že mám vysoký očný tlak (bolenie hlavy) a kvapkať si od oči každý den do konca života?
K tomu sa pridružili rozchodné názory na výchovu....tým boli frekvencie sexu menej a menej, hádky z toho neskor fyzické ublíženie. Frekvenkcia hádok každe 2 týždne.....
Tým vzťahy chladli a chladli.....a už mi bol čoraz hnusnejší a hnusnejší
A sex sme mali niekedy raz za dva týždne....nebolo to pravidelné, že aspon raz za týžden.....skor tak 2-3 za sebou dni a potom aj týžden nic...
Moj manžel mi pomáha....ale na druhej strane ked sme pohádaní (nemá sex) tak Vám to vykričí....že robí sluhu. Má kamarátov, ktorí to nerobia....to sú jeho slová
ALE KED MA SEX TAK JE neskutočné dobrý, pomáha bez reptania.....INY CLOVEK!!! a to mi začína vadiť.
A ešte nezvláda nášho hyperaktívneho syna (aj on si to priznal a jeho rodina) Ale zvláštne je že syn lipne na nom viac ako na mne. Ale zas to máme tak podelené, že mladší len "maminka"
VELKE Dakujem všetkým za príspevky a rady, ponaučenia. Možno som všetko na začiatku nepovedala, ale som bola....ved viete....

teta7
autor
26. jan 2015

@zibi začalo to staraním sa o deti maličké, menej času na muža....potom hádky...potom ublíženie....potom zhnusenie...nepritahovanie ktoré trvá doteraz.....potom moje zdravotné problémy (teraz mám chuť len ked mám ovuláciu) .....teraz čakám na gyndu ( spýtam sa na hormóny moje) .....a koniec koncov rozbitý vzťah, hľadám si cestu k nemu, lebo mi je detí ľúto....

matko10
26. jan 2015

Teta nevzdavaj to,....manzel robi jednu chybu a to, ze mysli len na seba a na svoje potreby a teda hadkou ta vydiera, vynucuje si to.Jasne ze syn na nom lipne.....moja byvala navarila, napiekla a chlapec nic, ale ked som mu ja urobil mastny chleba s cibulu, tak to kazdemu hovoril,.....ze to mu tatinko urobil......ex islo roztrhnut od jedu......)))To su deti.....))))

nasta55
26. jan 2015

@janickacrazy byvali? keby ta tak manzel pocul 🙂

janickacrazy
26. jan 2015

@nasta55 Manžel o tom vie, my si povieme hocičo, takže kludne ma može počut. 😀

zibi
26. jan 2015

@teta7 nevzdavaj to ..urcite nie 🙂 vela veci sa da zachranit a ziadny clovek nie je bez chyby ... ja by som ti radila nejaku poradnu 🙂 a tiez vela rozpravat a rozpravat komunikacia je vo vztahu zaklad 🙂

zibi
26. jan 2015

@natalym ha ha mi hovor, ze panny.. ja som mala 2 sefov co boli panny a som myslela, ze sa zrutim 😀 ja som vodnar tiez 😀 😀

natalym
26. jan 2015

@zibi Tak vieš o čom hovorím. 🙂

matko10
26. jan 2015

@zibi No dakujem,.....ja len taku hladam co vie rozpravat a huba sa jej nezastavi......s nejakym mumakom co len cumi do telky alebo cita v kuse knihy by som si nerozumel......)))) Ved prave ta komunikacia vytvara vztah a nie ticho alebo Ahoj a Cau.....bbez komunikacie niet lasky.....))))

natalym
26. jan 2015

@matko10 Tak sa hlásim, ja kecám furt. A môj muž ticho celé dni, max. pokýve hlavou.

zibi
26. jan 2015

@natalym jaj to viem.. ich zasadovost a prehnana nezdrava pedantnost ma vytacali do vyvrtky 😀 ale zasa nie mozno vsetky su take 😀 😀

natalym
26. jan 2015

@zibi Tak u môjho platí 100 %. Ale zásadový a pedantný je hlavne na druhých, na seba ani nie.

zibi
26. jan 2015

@matko10 ako nemyslim klasicke komunikovanie o pocasi 😀 detoch atd 😅 😀 ale ked su problemy tak to nedrzat v sebe a povedat a vyriesit 🙂
ja stale hovorim, ze to ze ma niekto miluje neznamena ze sa s z neho stane aj medium ktore vie citat myslienky 😝 a vyciti co naozaj v skutocnosti chcem a preco sa chovam tak a tak ...
a ked citam tie diskusie niekedy tak sa zamysalm nad tym, ci sa ti ludia spolu aj naozaj rozpravaju ..ved toto by tu predsa nemohli riesit, keby boli k sebe vo vztahu naozaj otvoreni 🙂

zibi
26. jan 2015

@natalym no tak to ti nezavidim .. 😝 ja pri svojej slobodnej vodnarovskej povahy by som sa asi zblaznila 😀

natalym
26. jan 2015

No môj keď začnem ako že sa chcem rozprávať, tak sa hneď nasere, ani poriadne hubu neotvorím a hneď zvyšuje hlas a ak nie tak mi povie také konštrukcie na margo mojej osoby, že len zíram s otvorenú hubú.
Potom ma vytočí do nepríčetnosti, alebo už najnovšie ja jeho, lebo som sa naučila ignorovať. Potom sme celý deň ticho, potom krúži okolo mňa akože kuk na mňa, potom ideme do postele. On spokojný, ale problémos ostáva. A takto to ide deň po dni, no čo už.

natalym
26. jan 2015

@zibi Šak aj ja som na psychiatriu.

matko10
26. jan 2015

@zibi suhlasim s tebou, mas uplnu pravdu.Zoznamia sa len na zaklade toho, ze on je pekny a ona je pekna tiez,.....potom ich ovladne neodolatelna tuzba zblizenia, pride dieta a po roku si polozia otazku, co ja vlastne v tomto vztahu robim? Preco mi nerozumie, preco nechape, sak na zaciatku taky tupi/tupa nebol/la?......Ale dam im za pravdu,....ak je clovek uz vo svojej podstate jednoduchy, ma slovnu zasobu 80 slov a nema ziadny spolocensky prehlad, tak je komunikacia na zaklade slov nemozna,......mozno by mali komunikovat inak,....napriklad na zaklade inkstiktov trebars,....da mi,..je to dobre, neda mi,...je to zle.....som najedeny, je mi dobre,...nemame co jest, je to zle......obal moze byt krasny, ale zalezi aj na obsahu a ten velakrat chyba.Aj ja som raz s jednu kocku sedel,....bola jak obrazek, ale co s toho ked nedokazala povedat suvyslu vetu, len sa skerila jak retardovana a ked som sa jej opytal,....ocuj moja,...a comu sa ti vlastne cely cas smejes? Odpovedala mi ako sa na damu patri,....mykla plecami co som si vysvetlil ze sama nevie.....takze asi tak.....))))