icon

25 - 30 roční chlapi oddiaľujú dieťa

23. apr 2021

Prečo ked sa spýtam chlapa otvorene ci chce mat dieťa tak odpovie ze ano, raz určite. Zaujímajú ma vaše skúsenosti ženy, aj vy ste uz mali/ mate chlapa s ktorým ste boli vo vzťahu uz nejaky ten cas a on vedel ze vy ako žena s nim chcete mat dieťa a on (z mojich skúsenosti bolo to viac mužov vo veku 25-30) sa vyjadri ze ano ale najbližšie roky nie, a teda to oddialuje na neurčitý cas? Ake ste z toho mali pocity? Ako sa ma správať žena v takomto dlhodobom vzťahu? Dajme tomu ze finančne, materiálne zabezpečenie potencialneho dieťaťa nie je problem.

Strana
z2
lula313
23. apr 2021

Jedna vec je mentálne dospieť a druha vec je, aj si ten zivot uzit pred dietatom. Síce sa teraz nedá cestovat, ale ja som veľmi rada, že som si ako bezdetna precestovala USA, Mexiko, Španielsko, Fr, Taliansko,.. urobila trosku karieru, dobrovoľnícky zlepsila tento svet. aj keď ľudia ťahajú deti kade tade, uz je napr. tá dovolenka o tých detoch, aby oni boli spokojne. Už to vôbec nie je len o tom partnerstve a uziti si spoločných chvil. Ja by som v tomto na partnera netlacila. Keď príde správny čas, tak príde a vtedy nebudete banovat, čo kvôli detom nemôžete realizovat.

simca06022011
23. apr 2021

Myslim, ze to tak nefunguje, ze chlap povie dokedy chce mat dieta (ja som to teda za cely zivot nikdy nezazila, aj ked prisla debata na deti, tak vacsinou odpoved bola "raz urcite" a pod. ) a chlapovi moze byt suma fuk, nejaka tvoja plodnost. Pri dlhsich vztahoch sa ludia malokedy dohodnu "presne kedy chcu dieta" a ide to na nahodu a stastie, ekd si proste povedia, ze "idu na to"... . Vacsina ked tak rozmysla nad tym vztahom, partnerkou a casto svadbou a nie nad tym do kedy musia stihnut "oplodnenie" aby nebol problem :D A v dnesnej dobe, je otec 30+ uplny standard. To deita pride bud nahodou alebo prirodzene po tom vsetkom. Ja teda som s mojim o dietati diskutovala a stale mal cas a tak som sa mu o ten cas postarala a je pokoj :D stastnejsi bol ako ja.. chlap je chlap. Nie kazdy sa bude rozplyvat nad rodinkou a snivat o babatku v 25ke, ani nepriznaju ze v tejto dobe maju strach z otcovstva, zo vztahov... to nie je len tak :D

1gabriela13
23. apr 2021

Boli sme spolu 4 roky a ja som bola prvá co som navrhla dieťa. Len tak z ničoho. Už som sa cítila pripravená v 28ich. On sa dosť bal, ze co a ako bude, mal obavy, ja som ho musela ubezpecovat že ved co každý vychova tak aj my. Nikdy ale neodmietol že nechce. Len bol taky poserko🤣a teraz? Každý deň mi ďakuje. Ze nič krajšie nezažil ako to, keď prichádza ráno z prace a dcéra mi beží naproti na chodbe a teší sa mu. Sú jak dvaja partaci. Muž by s ňou išiel hádam aj do prace spolu 🤣a ona tiež. Sú spolu veľmi veľa, chodia spolu na ihrisko. Mne len obaja zamavaju a len si zazelaju co mam navariť 🙈veľa mužov sa bojí zodpovednosti ale je fakt ze veľa mužov a aj žien deti mat nechce. Moja sesterka 36 rokov o dieťati ani počuť nechce. Keď vidí našu neposednu malú tak sa vždy pýta ze ako sa toto dá vydržať celý deň, že si to nevie predstaviť. Takže podľa mňa v dnesnej dobe je aj dosť veľa žien co dieťa skratka nechcú

kittykat22
23. apr 2021

ano mam. Dnes maju 40 a su stale bez deti, a ich partnerky su s nimi dodnes a cakaju kedy sa to zmeni 😐😐😐 Pre muzov je velmi prijemne si uzivat full servis mama hotelu s pravidelnym sexom. Preco by si to kazili dietatom?

andreatytler
24. apr 2021

Ani moj muz sa nehrnul do deti a odsuval to. Bolo mi z toho smutno, ale on ma problemy s akymkolvek zavazkom. Dokazal prekonat strach zo sobasa aj spolocnej kupy domu a tak som vedela ze je to len otazka casu kedy sa mi ho podari presvedcit ze on prekona ten strach z deti. Teraz je najstastnejsi otec pod slnkom.

Poznala som babu, co na to sla presne ako ty. Poznala sa s muzom a hned v uvode mu vysvetlila ze chce mat deti a povedala ze bude cakat do svojich 27 rokov. Ak sa dovtedy nerozodne, je vztahu koniec. Ked mala 27 rokov, tak mu slub pripomenula. On bol v soku, lebo spolu boli uz asi 3 roky velmi statni a neveril ze by skoncila stastny vztah, len koli detom. Ale ona mu s kludom oznamila ze ano, ukoncila by, lebo chce v zivote deti. No a tak sa chlapik hned rozhodol ze OK, ideme robit deti.
Ono treba na tuto temu rozpravat s kludom ale odhodlanim. Muz musi v tebe vydiet, ze to myslis vazne. Nevyhrazas sa, iba mu oznamujes svoje zivotne plany a potrebujes aby mal on rovnake plany. Ak nie, tak potrebujes najst niekoho, kto ich bude mat rovnake.

poopsie
24. apr 2021

@lula313 vieš čo je na deťoch super a zároveň strašidelné? Že rastú tak rýchlo a ja teda nemám nič také na mysli, že nemôžem niečo spraviť, lebo mám dieťa.... Ľudia majú rôzne priority, a uhýbať sa zodpovednosti a vážnym vzťahom je len zrkadlenie v tejto chorej spoločnosti plnej chorých vztahov bez pekných stereotypov...

evkamotka
24. apr 2021

Brali sme v 27 a 31r a obratom sme plodili

janickacrazy
24. apr 2021

No chlapom to väčšinou začne dochádzať až po 30-tke, že možno by chcel aj dieťa. Takže si skús nájsť staršieho muža, ak chces dieťa. Niektorí sa zobudia až v 40-tke, ono vieš pre chlapa nie je problém mať dieťa aj vo vyššom veku, lebo stále si môže nájsť mladú priateľku a pohoda jahoda.

Strana
z2