25 ročný syn má 40 ročnú priateľku s dvomi deťmi
Ahojte ide má roztrhnúť syn 25 rocny má už pár mesiacov priateľku 40 ročnú roku rozvenú s 2 detmi...videla som jej aj fotku akože nevyzerá ale ten vekový rozdiel no nie som veľmi spokojná...viem jeho voľba ale toto je uz moc
@eviann skôr že nebude mať vlastné bambuchy😅
Ach, co by nemal. Naozaj neries.
Inak vazne, neviem si predstavit spolocny kazdodenny zivot s takym mladym. Su to este chlapci, ziju v inom svete, to nie je na zivot.
@eviann každý rodič ma pre svoje dieťa niečo vysnívané a svoju predstavu o jeho živote. Bohužiaľ, každý sa zariadi sám podľa seba a rodičom nezostáva nič iné iba zmieriť sa s voľbou svojho dieťaťa 🤷🏼♀️ ja chápem, že je to šok a každú matku by to trápilo, ale on sa rozhodne sám. Ak raz bude chcieť mať deti tak ju opustí. Ak sa rozhodne, že mu stačí to co ma a bude s nou spokojný a šťastný tak ho od nej neodtrhne nikto. Tak to bohužiaľ je.
Rozídu sa, casom, neboj sa. Je mu teraz vzacna - rozhladenejsia, skusena, presne vie co chce, sex si vie uzivat a mladeho sa zrejme nevie nabazit, co je prirodzene ( nove, mlady, vykonnost v porovnani s jej rovesnikmi atd), on je ,,zerie,, , co jej lichoti a funguje to aj opacne, on je z nej hotovy, lebo je ina ako mlade a uuuzasnaaaaa. Nic nechce, nepozaduje, uziva si co sa jej ponuka. Extra naroky si ona zrejme nerobi, aby jej nezdrhol, snazi sa. Casom sa jej synator presyti, rovesnici budu mat mlade, po nom budu poskulovat mlade, jemu casom padnu klapky z oci co ma teraz, rozidu sa. Jedna znama je takto zatazena na mladych chlapcov. Rovesnika si nevyberie nikdy. Kazdy jeden z nich ju doteraz opustil, jeden po roku, druhy po 6 rokoch a ani spolocne dieta ho neudrzalo (s tym sa aj zosobasilia), dalsi dvaja ci traja od nej odisli do roka , kazdeho si k sebe vzdy nastahovala. Kazdy jeden jej odisiel za mladsou a vekovo primeranou. Pri tych poslednych bola ona 40tnicka a oni tesne po 20tke.
Syn pozna Tvoj nazor, je si ho vedomy, nepokaz si s nim vztah vyhrazkami, nadavkami, natlakom, jeho to prejde a rad sa este potom pojde postazovat mame😉 Budes esta aj primerana nevesta, aj vnucata, neber toto ako hotovu vec😉
Vôbec by som si nekazila vzťah so synom. Za 10 rokov bude chcieť rodinu a zisti, ze stará mu ju nevie dať, tak ju sam pošle kade ľahšie. Ber to tak, že kým vyzreje, aspoň mu mladé nebudú motať hlavu. Pri starej sa toho veľa priučí a keď si založí vlastnú, rodinu bude z neho manžel ako lusk. Ale chapem, že sa trápis, mňa by to tiež asi trápilo.
Ja mam znameho a on bol na taketo rozvedene zeny s detmi. Vyzeralo to vzdy velmi vazne, aj spolu byvali. Nakoniec sa ozenil okolo 40tky s babou o 3roky mladsou a maju spolu deti. Takze este to nie je stratene. Inak jeho byvale boli fayn, pozdavali sa mi viac ako jeho terajsia.
Vieš, on s ňou začal byť určite hlavne kvôli sexu, predsa skúsená žena je úplne niečo iné ako jeho rovesnicka a bolo mu jedno, či má deti alebo nie a či niekedy bude mat ďalšie. Ale keď to trvá už pol roa a on je zaľúbený, tak sa to jednoducho tak stalo a už teraz v tom určite ie je iba sex, prerástlo v lásku. Má ju rad a keď sa nič mimoriadne nestane, nezabrániš mu, aby neboli spolu, aj keby ta to neviem ako trápilo. Keď ju veľmi ľúbi, jej deti budú pre neho ako jeho deti. Takže sa musíš psychicky pripraviť aj na takúto verziu ich príbehu.
No mne je až zle ako tu niektoré pišete že mlade ženy aj s miminami opustili mladi chlapi kvôli nejakej starej ochehuli.Ja si to ani neviem predstaviť byť s nejakým starým juncom po 5O tke
Brat mal 22 keď si začal s o 16 rokov staršou slobodnou matkou. Moja mama bola tiež nešťastná. Teraz má brat 41, sú manželia a sú skvelý ideálny pár.
To nie je dobré!
No určite sa mu nesnaž dať "rozum", ako baby píšu - len sa od teba vzdiali a bude ju viac chcieť, nie nadarmo sa hovorí, že zakázané najviac chutí. Neviem, mne by sa tiež nepáčilo, keby si môj syn našiel o 15 rokov staršiu a že nebudem mať vlastné vnúčatá ☹ Ako sa poznám, ja by som mu začala hovoriť - no čo tatino, ideš za deťmi? Ako sa majú deti? Možno by som aj niečo kúpila pre deti. Proste nech si uvedomí, že tu nie je len ona, ale aj oni - jej deti. A že keď je s ňou, tak aj s deťmi. A možno by bolo najlepšie keby sa k nej odsťahoval, nech vidí, že to neni život iba o tom, že deti spia a oni sexujú, kecajú a pijú víno. Ale že je to aj o každodennej rutine s deťmi, ktorá podľa mňa 25 ročnému chalanovi s cudzími deťmi nebude po vôli. Niektorým to nie je po vôli s vlastnými, nie ešte s cudzími 😂
Tiez by som nebola nadsena. Chapem ta. Najhorsie co mozes spravit je, hucat do syna. Pojde naschval proti a ten hnev otoci aby bol s nou. Povedz co si myslis, ze s tym nesuhlasis a pockaj co bude. Je dospely a rozkazat mu nemozes. Ostava ti len cakat 🙄 Akonahle do neho budes hucat tak sa k nej rovno nastahuje. Nemyslim si, ze to pre nich bude lahke - jeho partnerka bude urcite kritizovana okolim ze ma tak mladeho chalana. Urcite bude celit posmeskom - co sa ti hodi do kariet. Drzim palce.
Kolko maju deti? Kde je biologicky otec?
Ako matku by ma tiez asi porazilo,ale nenarobis s tym nic. Tvoj nazor pozna,skus ich akceptovat. Cim viac ho budes proti nej huckat,tym viac sa on na nu namota. Bud neutralna a cas ukaze,ci spolu ostanu. Este su spoku kratko,ak hy spolu zili,prisli by aj problemy,ktore musia riesit a to by ich mozno rozdelilo. Nedavno tu pisala nejaka 40tnicka,ze ma zajaca okolo 26 rocneho a mala dilemu,ci to ma buducnost. vela zien jej pisali,aby do toho isla. Skus dohladat takuto diskusiu a najdes tam pohlad z druhej strany. Urcite to ani pre nu nie je lahke.
Neboooj, užije si, ,,stara" ho zauči a pôjde ďalej. Syn je mladý, ale jej sa čudujem. Ako matka dvoch deti by mala rozmýšľať perspektívne. (Aj keď už deti môžu byť dospelé)
Môj známy /jedináčik/ si zobral ženu cez 10 rokov staršiu s 3omi deťmi. Mali ešte jedno spolu. Sú spolu do dnes. On má 70, ona 80+.
@eviann len preto, ze ty mas taku skusenost, nemusia rovnako dopadnut vsetky pary 😀 teba tvoj mladik nemiloval, tebe len vysukaval mozog z hlavy, aj ked uprimne nerozumiem, ako toto moze bavit jednu zrelu zenu, co uz by mala mat nastavenu latku trosku vyssie 🤔 nesudim, len uvazujem. Ale ja si neviem ani predstavit, co by som robila s takym mladatom 😂😂😂 ved v tom veku este o sexe ozaj vela nevedia, len to strkaju dnu a von, toto moze dospelu zenu bavit?
Mna zase zaráža že ako môžete písať že staršia je skúsenejšia v sexe ? 😀a prečo by bola len preto že je staršia ? Ja mám skoro 30 a mám kamaratky rovesníčky , ktore majú za sebou množstvo partnerov aj vzťahov aj iba úletov čiže v 30ke mali možno aj 20 partnerov a kopu skúsenosti a potom mám kamarátky alebo ja sama som tak že som tých partnerov mala veľmi malo a asi aj v štyridsiatke to tak bude keďže mám muža, nie každá žena len preto že má 40 je v sexe skúsenejšia ako mladá 😀ak nejaká žena bola vydatá a spávala 15-20 rokov s jedným mužom tak o polovicu mladšia žena čo mala partnerov trikrát toľko má zrejme tých skúsenosti omnoho viac
Viem že to nieje úplne k téme len má to tak prekvapilo ako všetky konštatujete že určite ide len o sex lebo ona preto že je starsIa je určite skúsená
Snažím.sa.nehucat ale uz.aj.muza to vytáča...že choď.za.mladymi a on stále svoje....že mladé nechce ,že sú hlúpe a takéto kraviny .Muž navrhol že za ňou pôjde sa porozprávať no ešte to
@radanna11 asi ti bolo myslené z aj s jedným môžeš v ňom keď spolu skúšate všetko možné nadobudnúť skúsenosti. Vyskúšať viac a poznáš svoje telo čo chces atď nie všetko je o počte
Keď to tu tak čítam tak som vďačná za mojich rodičov 🙏 keď som si pred nejakým časom nasla partnera, ktorý bol odo mňa o 6 rokov mladší mala som veľký problém ci do toho ísť a popravde aj keď som v kategórii 40 hanbila som sa to povedať. Nakoniec to boli práve rodičia, ktorí ma podporili a povedali aby som to skúsili.
Ja viem, že ako matku ta to trápi. Určite by som sa nestrapnovala a nechodila za nejakou dospelou ženou a odhovarala ju od vzťahu. Syn je dospelý a rozhoduje sám za seba. Robí vlastne rozhodnutia ci sa to vám ako rodičom paci alebo nepáči. Každý skúša, žije, robí chyby. Nič s tým neurobíte a ako tu už odznelo pokiaľ sa budete starať, odhovarst, kričať tak o neho "prídete". Pretože teraz dá určite prednosť jej a nie vám. Treba počkať, všetko sa to vyvinie časom. Nikde nie je napísané, že skončí s nou. Možno sa za pár týždňov ich vzťah rozpadne, nájde si inú, mladšiu, nevyburenu, potetovanu, holdujucu alkoholu ktorá ho bude viesť na zle chodníčky. Potom budeš spokojná? Proste málokedy rodičia súhlasia s výberom partnera, ale vy ako rodičia s tou ženou žiť nebudete. Je to jeho rozhodnutie, povedzte svoj názor a viac nerieš té. Zbytočne si ako rodičia pokazite vzťah so synom
Držím palce, neboj bude to v pohode 😉
Mám v okolí známych, čo mali takto veľký rozdiel, v jednom známa žena a mladý chlapec, boli spolu skoro 20 rokov, mladý keď mal 40 chcel vlastné dieťa, čo s ňou už nebolo možné, rozišli sa našiel si o 10 rokov mladšiu, už má 2 deti. Druhý chlap, ktorý vždy vyhľadával staršie ženy s ktorými do vzťahu išiel s tým, že už ženy nebudú chcieť deti, blížiacou 50 zistil, že túži po vlastnom dieťati, do roka ako sa rozišiel so staršou partnerkou sa mu narodila dcéra.
Daj synovi čas, on na to príde, že to nie je ono.
Moja teta ovdovela lebo jej prví manžel sa obesil ostala sama s dvoma malými synmi. Našla si druhého manžela o 12 rokov mladšieho . Mali krásne manželstvo, keby ujo nezomrie pri autonehode tak by boli spolu stále. Na tom veku ozaj nezáleží pokiaľ to nie je za hranicou zákona.
Mám brata v takomto mladom veku, pred mesiacom jeho najlepší kamarát zomrel pri autonehode…
Jeho rodičia by dali čokoľvek keby tu ešte mohol žiť a objať ho… Aj keby mal o toľko rokov staršiu priateľku, život je niekedy zvláštny
Držte sa!
Sesternicin 21 ročný syn mal tiež staršiu priateľku o 15 rokov. Ona aj jeho otec mu ju vyhovárali. Mal autonehodu zomrel ☹️, po pohrebe jeho priateľka zistila ze je tehotná, prišla k nim s tým ze vie ze nesúhlasili z ich vzťahom a ak chcu že pôjde na potrat. A hádaj ako to dopadlo. Teraz sa tešia z krásnej vnučky, ktorá sa na neho podoba.

@janka_23 Autorku trapi, ze syn skonci s dvomi cudzimi bambuchami. To by stvalo aj mna ako matku. Nie vekovy rozdiel.