25 ročný syn má 40 ročnú priateľku s dvomi deťmi
Ahojte ide má roztrhnúť syn 25 rocny má už pár mesiacov priateľku 40 ročnú roku rozvenú s 2 detmi...videla som jej aj fotku akože nevyzerá ale ten vekový rozdiel no nie som veľmi spokojná...viem jeho voľba ale toto je uz moc
Neriesila by som. Viem, ze ste si to predstavovali inac, ale je to jeho zivot. Z nejakeho dovodu mu to vyhovuje. Cim viac budete okolo toho rozpravat tym viac sa k nej priputa. Su muzi, ktory maju jednoducho radsej starsie zeny. Ak patri aj on k nim vobec nic s tym neurobite. Bud sa rozhnevate, alebo zo prijmete moze to byt mlada pochabost a vyhovuje mu to teraz takto kvoli niecomu. Neriesit je vo vasej pozicii asi momentalne najlepsie.zakazane najviac chuti
Hned ako som docitala uvodny prispevok som vedela ze syn byva u vas. Je mamickar. To setrenie penazi a rozbiehanie prace je blbost.
A ako spravny mamickar si nasiel dalsiu "mamicku". krora sa bude o neho starat.
Ty si do velkej miery zodpovedna za to co z neho je. Ak chces synovy skutocne pomoct, pobal mu kufre a nech si ide zit vlastny zivot, do ktoreho sa ty vobec nebudes starat. Budes navzdy jeho mama ale do jeho zivota ta nic nie je.
@eviann zato, že si si ty našla mladého zajačika aby ti gumoval rozum sexom taký nemusí byť aj autorkin syn a jeho priateľka, nie každá žena hľadá chlapa len na sex ako ty ...ke kopec vzťahov, kde je jeden z partnerov starší ako ten druhý a fungujú normálne...a to vyjadrenie o ,,bambuchoch" bola už len zlata bodka na záver. Je kopec ľudí, ktorí prídu do vzťahu, kde už deti sú, kde už vlastne mať nebudú a starajú sa o deti noveho partnera spolu a s láskou, ty keby si nehľadala zajacika na sex, ale normálny vzťah, tak tiež by tvoj partner skončil s tvojím ,,bambuchom"
@lalenka33 tebe sa co prihodilo, ze prskas na niekoho, o kom nic nevies? 25 rocny sa predsa nepotrebuje starat o dve cudzie decka. A nema im co ponuknut, kedze je nezamestnany a ma holy zadok. Na co ine by ho 40tnicka potrebovala? Na hranie videohier? Mam za sebou 20 rokov manzelstva. Co je teba do toho, na co ja hladam chlapa.
Neprestavaju ma udivovat tieto komentare.
Pani moji, ste ich matky! Nemate na ne dozivotne pravo.
Autorka - ty si si vysnivala nejaku idealnu mladu nevestu a prekaza ti vekovy rozdiel. Nie aby si sa tesila, ze mas zdraveho syna, ktory je heterosexualne orientovany....keby bol gay, psychicky sa zrutis? A muz detto.
Zaujimalo by ma ako si prisla na to, ze tvoj syn je napriklad plodny? Ze nebude mat deti kvoli nej? A nie kvoli sebe.
Popripade ze tie deti vobec chce? Neviem z akeho titulu sa matky pasuju do role, kedy podsuvaju svoje predstavy detom a pchaju ich niekam, kam nechcu. Ma 25, nie 15. Ak chce starsiu, vyzretejsiu, skusenejsiu, hoci aj s detmi....tebe je do toho nic 🙂 uprimne dufam, ze to pochopis a budes pri nom napriek tomu stat a nepokusite sa to rozbit, ako tu prezentujes....ze sa muz chce porozpravat, moj Boze!
Ani ty nie si idealna dcera, nie si dokonala, mozno by bola tvoja mama radsej, ak by si mala chudsieho, bohatsieho, lepsieho.......muza. To, co si vyberieme, to mame. Keby som si toto citala o sebe ja, ako tvoja dcera, ze som sa kvoli takejto veci zblaznila 😃 urcite by som sa ti vykaslala na hlavu a riesila svoj zivot.
Nehnevaj sa, ale odosobni sa od idealov a vlastnych predstav, nie je to tvoja partnerka a NIKDY nebude nikto dokonaly. Nech chodi s hocijakou.
Váš muž sa s ňou pôjde porozprávať???to myslíte vážne??Váš syn nemá 16 nie je nedospelá osoba aj keď ešte u Vás žije je to dospelý človek a vy by ste sa mali naučiť rešpektovať jeho životné rozhodnutia aj keď s nimi nesúhlasíte.Mám 21 ročnu dcéru a pri každej podobnej situácií kedy sa moje predstavy nestretajú s tým čo robí si možem len povedať že ok je dospelá, pozorovať to celé z diaľky a držať palce...nie že sa mu idem montovať do života...zarábate si na problém a konflikt so synom .Ak to nijak nezasahuje do Vašej osobnej slobody (čo predpokladám , že nie ) nechajte ho prosím tak ....
@eviann mňa absolútne nezaujíma na čo si ty hľadáš chlapa len píšem, že zato, že ty si mala zajačika len na sex to nemusí byť aj prípad mladého a jeho staršej frajerky. Aj mladší chlapci môžu mať normálny plnohodnotný vzťah so staršou partnerkou ako to aj tu kopec žien napísala, ty súdiš iné ženy podľa seba, napísať autorke, že jej syn doma ked neni sňou jej posiela fotky vtaka, onanuje je dosť mimo, zato, že ste to robili ty s tvojim zajkom to nemusia robiť aj iní, súdiš všetkých podľa seba a svojho spôsobu života
Neboj sa. To potrva nejaky rok a bude odzvonene. Ver tomu. Aj ta 40 rocna sa dobre citi trapne a hlavne, ked sa v blizkosti objavi hocijaka sexi 24ka. Darmo moze mat aj lifting, napichana spredu, zozadu, moze mu byt prakticky mama. Dobre ju to stve a nebude s nim dlho, len hanbu si robi. Skoda, ze syn nema uvedomele zmyslanie.
A to by bola taka katastrofa? Keby nemá vlastne deti? Ale len partnerku s deťmi?
( ved koľko ľudí v dnešnej dobe ich nemôže mať?)
Ešte je mladý, to neznamená ze budu celý zivot
Neviem či sa viac zbláznili mladí chlapci alebo tie staré ženy. Ale aj v mojom okolí je veľa takých párov. Zabije s ňou pár rokov života a potom sa spamata
Ženy to fakt??? To 40 ročná žena je už stará chudera, ktorá nemôže vyzerať dobre? Možno práve tá jeho je ako lusk a strčí do vrecka aj dvadsiatky. V dnešnej dobe je väčšina z nich obézna a starostlivosť o seba nula bodov... ” rozmýšľam ak by ten syn bola dcéra a partner starší zazobaný muž hoci aj s troma deťmi možno by to až taký veľký problém nebol .. treba to nechať tak a nemiešať sa do toho. Skôr by som syna hnala k samostatnosti a vlastnému bývaniu 😉
Teba by som za svokru asi nechcela,chodit s mamankom..A ze muza poslat na dohovor, aaaaa!Ja mam skoro 40r,s dvomi detmi si ma vzal mlady chlap,mame super zivot.Vyzeram mladsie ako on.😂aj kondiciu mam lepšiu.Táto téma by mohla niektoré z nás aj uraziť.😁Neries to, co si vybral to ma a bud to vyjde alebo nevyjde-vzhľadom k tomu,ze chalan je viac nesamostatny ako samostatný,z jej strany mozno pride koniec,co sa mozno rodičovskému egu nebude páčiť.Moj exsvagor mal v 20tke 35rocnu s dietatom,boli spolu dlho a spokojní,nebyt exsvokry doteraz-oná slečna nevydrzala jej nonstop špáranie sa v ich vztahu a nenavist k jej dieťaťu.Nechaj ich tak prosim ta.Studenkovej a Kostkovi tiez nikto nefandil
Jeho zivot, jeho rozhodnutie. Ja som zo vztahu s vekovym rozdielom vycuvala. No niekomu vyhovuje. A su typy chlapov, co im skratka starsia partnerka vyhovuje a ustoja to. Kostka so Studenkovou, ci Macron. Sice kostku asi klofla zdena, ale Macron tu svoju. Takze nechaj ho. Mozno to potiahnu rok, dva, desat. Mozno ako 35r zisti, ze chce deti a rozidu sa. Ma casu a casu na to, aby si vybral, co v zivote chce.
Je to čisto jeho vec a pokiaľ vo vzťahu nie je jeden partner pod zákonom, nechápem, kde je problém. Či mu chceš diktovať, kto sa mu má páčiť a do koho sa má zaľúbiť? Tá veta, že manžel za ňou pôjde sa porozprávať má úplne dostala, tvoj syn už nemá 12, aby ste museli riešiť jeho vzťahy. Inak pre povzbudenie - moja babka ovdovela veľmi mladá, mala dve deti, moju mamu a uja. Okolo tridsiatky sa spoznala s mojím dedkom (nevlastným), ktorý je o 9 rokov mladší. Začal za ňou jazdiť z druhého konca SR, nakoniec si našiel prácu a bývanie v jej meste a moju mamu vychoval ako vlastnú. Spoločné deti už nemali, ale moja mama ho vždy brala ako otca a my ako normálneho dedka. S babkou sú šťastne spolu už cez 30 rokov. Ja som zasnúbená s mužom o 17 rokov starším a to som chodila aj so staršími, nikdy sa mi muži v mojom veku fyzicky nepáčili a moji rodičia tiež neboli nadšení, ale vedeli, že s tým nič nezmôžu a teraz s mojím snúbencom veľmi dobre vychádzajú a je ich obľúbený (budúci) zať 😃
Pozvite ju aj s deťmi k Vám na obed. Aby ste sa spoznali. 🙂 Držím palce!
@kubkovamama no veď ona z neho tiež spravila dieťa, ktoré obskakuje vypeka, vyvára, keď už o dcéru sa nestarala, lebo robila kariéru a vychovávala ju babka.Aj preto sa dodnes nevydala a nemá deti..
Mozno ak ju spoznas osobne, tak to bude lepsie no tazko povedat. Chapem ako, je to dost velky rozdiel a ked aj s detmi. No ved uvidis, ako to dopadne
Ved ich nechaj, nech su spolu....25rocny nie je zrely, ale dost velky na to, aby mal vztah a preco by hned malo byt vsetko vazne v zmysle zakladania rodiny, vsak myslia to asi vazne v zmysle, ze su spolu a nech su spolu, ked im je spolu dobre

@simona24 37 rocna si isla pytat povolenie od cudzich ludi, ci si nechat dieta?? Ved to sa mohlo stat napokon aj 19 rocnej... tento pribeh.