icon

30 ročná sa správa ako dieťa

15. okt 2021

nevie variť, spáva s plyšákom, zbiera plyšáky, má obliečky máša a medveď, paw patrol a leví kráľ, má uteráky s detskými motívmi, detské nálepky, pozerá labkovú patrolu, mášu či doktorku plyšákovú a pije umelé mlieko..a má projektor nočnej oblohy, v noci jej tam premieta hviezdy. . je to normálne? čo by ste urobili s takou osobou?

Strana
z2
lienka9
15. okt 2021

@lucia147852 ja si davam synov nutrilon do kavy,ked sa mi minie mlieko 🤣🤣

dankanka
15. okt 2021

@lienka9 ble..ved to sa chuti mlieku moc nepodoba :D

lienka9
15. okt 2021

@dankanka ved nehovorim ze mi chuti,ale lepsie ako kava bez mlieka :D :D

antoniatonka
15. okt 2021

fakt chod za tym psychiatrom alebo to mexiko

marsmykkok
15. okt 2021

Obliečky detské sa páčia aj mne a nejaké mám a mám čo robiť aby som nekúpila ďalšie, lebo dospelácke des, žiaden pekný vzor ale vzory ako z 70 rokov minulého storočia. Aj ponožky mám rada s detskými motívmi a aj pyžamá. Ale plysakov nezbieram ani nepozerám rozprávky a variť viem.

autor
15. okt 2021

Prečo ja? Ona sa správa ako decko,.. A hovorila mi ze brat nechce aby šla do Mexika. Ze je tam kriminalita. A ona by aj chcela variť ale mama jej nedovolí tak vari u kamarátky v Leviciach. Ale nedarí sa jej. Zle vyšľaháme cesto, dala polostrove zemiaky do piroh a spadol jej na zem celý losos. Sype vedľa keď váži a veľa veci jej prihori.
@antoniatonka

autor
15. okt 2021

Polosurove zemiaky

antoniatonka
15. okt 2021

ty si akoze kamaratka, hej? anonymne pises a ona si to cita, hej? skutocne dar mat taku kamosku. Robite si prieskum verejnej mienky, aby ste dookola citali to iste? Co by robila dusevne nie v poriadku osoba v mexiku, ked na slovensku si nevie poradit sama so sebou.
neskutocne toto , psychiater, inac to neide

veronika65
15. okt 2021

Aj ja milujem Berušku, nosím tričká s Minnie, pyžamká s Batmanom a keď zaspávame zapínam nám detskú lampičku 😂😂😂😂 a vyhováram sa na deti 😂😂
Ale tebe očividne šibe alebo sa skôr nudíš 😂😂

janulik2008
16. okt 2021

@veronika65 vitaj v "partii". My sme včera pozerali a ja som nedychala 🤣🤣🤣 okrem toho zbožňujem skladať puzzle, lego a najviac ma baví prezliekat malej bábiky 🤣🤣🤣

monkasponka
16. okt 2021

Nenahnevaj sa na mna autorka.. ale uz na FB ti radili aby si sa dala vyšetrit klinickym psychologom... sprav to a nezakladaj ďalšie vymyslene temy.

janulik2008
16. okt 2021

@monkasponka môžeš mi poslať odkaZ na tu stránku kde to písala?

monkasponka
16. okt 2021

@janulik2008 do ss, nechcem to davat sem... uz toto som rozmyslala ci vobec.

jaskolka
16. okt 2021

Dotyčná tu píše často, minule že kamaráti jej zakazujú kupovať džúsiky, a ona ma o nich zle myšlienky, a ze tetaz o nich prišla a nechce prísť o ďalších, lebo kamarátke vynadala, že je vegetariánka a ona ju tiež už nechce. Silno myslím, že aj tento príspevok napísala ona (Mexiko, kamarátka v Leviciach). Bohužiaľ je jasne ze trpí duševnou poruchou a bez skutočneho odborníka a liekov sa nezaobíde. Najprv som sa bavila na tých témach, ale teraz je zrejme, ze dotyčná je chorá a nemôže za to, že vymysla si vždy nové nezmyselné témy. Ale nikto ju nedonuti ísť za psychiatrom, jedine možno jej rodina...

antoniatonka
16. okt 2021

Toto už vôbec nie je sranda na mieste jej príbuzných, ak má práve amok, zavolám políciu a odlifruju na psychiatriu

snowflake07
16. okt 2021

Späť v rozprávkových obliečkach je v poriadku.Ja som na svoju štyridsiatku dostala od kamarátky obliečky Hello Kitty.Ani som nevedela čo to je,takže neviem či si niekto má myslieť niečo o mne,alebo o nej.Ale správam v nich rada.Su také veselé.Ja napr.milujem vianočné svetielka.Mam ich na jednom stromčeku 7 káblov .Stromček mám dva mesiace a vtedy často spím v obývačke pri stromčeku.Problem je to vtedy,keď to trápi teba.Z profilu vidím,že krásne malujes,strikuje,rozdávaš veci a pritom ťa nič šťastnou nerobí.Si veľmi šikovná a je škoda ,aby taký talent zapadol.Naozaj skús vyhľadať lekára nech ťa nasmeruje.Naozaj to nie je hanba a nie je čoho sa báť.Držum Ti palce....

autor
16. okt 2021

@snowflake07 ďakujem .neviem kde nájsť klinického,psychiatra

autor
16. okt 2021

@monkasponka neviem kde ho nájsť.

antoniatonka
16. okt 2021

takze zrazu si to ty, a nie kamaratka o tebe pise..

monkasponka
16. okt 2021

Za obvodnym lekarom... povedat vsetko a ze chces odporučanie kam mas ist.. tym začať.

klip0
16. okt 2021

Ach ako to čítam ďalej je mi z toho smutno, neviem ako pomôcť takému človeku, neviem kde má daná osoba rodinu, či jej pomáhajú, či nie. Duševné choroby sú veľmi ťažké a zle a mali by nato myslieť všetci čo sa necítia okej, že netreba otáľať s návštevou psychológa/psychiatra kým nieje neskoro. Dúfam že sa autorke polepší a dúfam že sa lieči, ak nie tak že sa veľmi rýchlo začne a vydrží

autor
16. okt 2021

@klip0 ide k nemu v pondelok

klip0
16. okt 2021

Tak držím palce.
Inak vždy som si myslela že takéto stavy sa hospitalizuju.

mia78111
17. okt 2021

Ja milujem rozprávky a milujem krupicu zo sáčku od Nestlé s príchuťou straciatelly 🙂

lopka1313
22. okt 2021

Pises o mne? Varim sice rada, ale obcas siahnem po polotovare. A nepijem umele mlieko, ale za to rastlinne ano (intolerancie), dokonca obcas je z prasku... A aj uteraky mam skor normalne, ale obliecky len farebne alebo rozpravkove a najradsej kazdu inu. Proste len milujem farby a rozpravky. A s plysakmi spavam dvoma, ked spim sama, priatel este nespi alebo je niekde, tak aj lampicku mam zapalenu tiez. Kludne aj celu noc.

Masu mam tiez stiahnutu celu a @janulik2008 mi pripomenula, ze som si pozrela len 40 dielov berusky a potom ich uz nepozerala, lebo este neboli... A vidis, tu celovecernu patrolu som si tiez chcela kuknut :D

Neries zivot ineho cloveka, lebo ho nezijes sama. Alebo jej zavidis to, ze miluje rozpravky a chce vidiet, ze vo svete vitazi dobro nad zlom?

lopka1313
22. okt 2021

Teraz pozeram aj zvysne prispevky. Ak je to o tebe a si fakt chora, tak vyhladaj psychiatra. Ale to, ze milujes rozpravky a plysaky je to najmenej tazke.

janulik2008
22. okt 2021

@lopka1313 presne pre toto rada chodím na rozprávky. Lebo úplne človek zabudne na to šialenstvo čo sa tu deje ❤️

Strana
z2