icon

50 ročný chlap pokukáva po mladých ženách. Sú všetci chlapi takí istí?

15. júl 2020

Ahojte.Aky máte názor na toto.Chlap má 50 rokov /ja som o generácie mladšia/a obkukava mlade ženy maximum do 25-30 rokov ,bo všetko ostatne je už staré a nezaujímavé ,nehodné pohladu.Ked sme niekde v meste ,najradšej ide tam kde sú mladučký ľudia ,že vraj ho to nabíja pozitívnou energiou.Keď sú jeho kamoši spolu a viete ako to je medzi chlapmi,jeden povie,,pozri aká kočka ide a má napríklad 35-40 rokov ,, tak tento môj povie,že stará krava a ani nekukne.Ináč nepodvadza,nepíše na sociálne siete ,všade má chce brat so sebou keď niekde ide,nenávidí mrhať časom na nete ,ťažko pracuje ,má malo času .Mám sa chystať,že ako budem staršia ,vymení má za mladú ?

katkati
15. júl 2020

@ivkazba Som zvedavá čo urobí, keď aj to krásne vyšportované telo zvráskavie, tomu sa nevyhne a takýto bývalí športovci vyzerajú v starobe horšie viď Stalone, Schwarzenegger. Čaká ho depresia alebo nech sa naučí starnúť dôstojne, vek oklame iba do určitého času.

h2
15. júl 2020

Autorka, nie, nie sú všetci chlapi takí. Ty máš 35 a si pri svojom 50-tnikovi za starú, ja mám 45 a som pre môjho 52 ročného mladá.

puklica13
15. júl 2020

Prepac ze sa pytam, ty mas kolko rokov?

h2
15. júl 2020

@puklica13 Písala, že on má 50 a ona o 15 menej, takže má 35.

puklica13
15. júl 2020

@h2 cize ona je uz tiez v kategorii "stara krava"..
Pre autorku...je to blbec..takto okato pred tebou rozpravat a ponizovat zeny v tvojom veku...moze vyzerat neviem ako dobre, uplne staci ze otvori usta..alebo cumi na mlade masko...mimochodom, casto to niektori muzi robia, lebo vedia ze mladu naivku ohuria, ale zrelu, sexi sebavedomu zenu po 40 jednoducho nemaju cim ohurit a nemaju na nu...preto urazaju

nenne27
15. júl 2020

Precitaj si Lolitu od Nabokova.tam je krasne popisane ci sa deje v hlave takehoto muza...

ktochytavzite
15. júl 2020

@majkeel a co ti co kukaju aj po starsich,naor benica ma o dost mladsieho,nemyslim ze kazdy pozera len po moadych,su aj normalni chlapi a tym necadi zena v ich veku;)Nepotrebuju sa onladzovat mladymi babami.

ktochytavzite
15. júl 2020

no mne by to dost vadili inak co si nenqjdes mladsieho vyrovnanehoho.Ak nemate deti a co potom ked ostanes tehotna s kilami navyse a max nepritazliva?No v jeho ociach si uz asi aj ty stara kraca,inak to je tiez vyjadrivanie,naco zeny kt nepozna oslovuje kravami?

karpina
15. júl 2020

Je to nechutné, obzvlášť, ked to robí pred svojou partnerkou. Neboj nevymení ťa za mladšiu, ty ked budeš staršia, on už bude ucvrkávať do plienok a budeš mu mixovať stravu. Naozaj ti tento vzťah vyhovuje??

majkeel
15. júl 2020

@ktochytavzite Ked prejdes diskusie tu, kolko zien ani nepozna dotycneho a hovori na neho k..t, haj.., zgrlos, ... Krava (resp. ekvivalent vol) je este pomerne decentne oznacenie. ;) Zeny kupodivu nadavaju casto viac a horsie ako muzi. Netreba byt svätejsi ako papez. 🙂

luccija
15. júl 2020

@ktochytavzite ak by mali deti nemá čas sledovať muža ako pokukava po mačkách a psoch😊zvláštny vzťah.Ale z tohoto určite deti nebudú veď by pribrala a ospatnela😜

perdulka7
Odpoveď bola odstránená
merkelica
15. júl 2020

nevidim dovod to vobec riesit

h2
15. júl 2020

@majkeel Ja teda žiadne nadávanie neschvaľujem, ale ak píšeš, že v diskusiách ženy píšu o chlapoch, že sú... (doplň vulgarizmus podľa vlastného výberu), tak je to na základe niečoho, čo dotyčný urobil, povedal, ako sa zachoval...
Ak niekto povie o úplne neznámej žene, ktorá mu nič neurobila, že je stará KRAVA, a to len a len na základe jej veku, tak to hlavne niečo vypovedá o ňom.

ktochytavzite
15. júl 2020

@majkeel ale v diskusii je to troska ine ,nemyslis?

panelacikova
15. júl 2020

autorke: prepáč, ale ja viem presne prečo čumel a aj prečo to úplne samo od seba prestalo. nemusela som nič žiadať, nič hovoriť. mal na to dôvody, ktoré tu nebudem rozoberať a tým, že spoznal mňa, môj prístup a otvorenosť, jednoducho tento jeho čudný zvyk skončil. ani predtým to nerobil, v prvom manželstve. len keď mal skrátka obdobie medzi manželstvom a mnou, také hluché obdobie, vtedy (povedzme z nudy a akejsi formy zúfalstva) sa mu to stávalo. teraz je spokojný, má pri mne všetko, čo potrebuje a ja tiež a prestal s tým úplne bez problémov a sám. a to je riadny rozdiel oproti tvojmu chlapovi, ktorý má síce vzťah s tebou, ale asi mu niečo chýba, keď doslova čumí 🙂

retatka
15. júl 2020

@andrejka1974 Tvoj muž sa za každou obzrie?Robi to 90% hetero mužov ,ten zvyšok su čudaci .Ja tiež pozerám na pekného muža ale aj ženu. A to som hetero .

autor
15. júl 2020

@panelacikova Ja len píšem ,čo si ty spomenula.Jeho mama vraví ,že vždy to robil ,proste pozeral keď ho niečo pekne zaujalo ,už ako dieťa,je to zvyk .A niečo mu chyba ?Jasne ,mladosť ...nie každý sa vie so starnutím vyrovnať .Ked bol so mnou ,prvé roky sa krotil .Az budete 10-15 rokov spolu ,uvidiš ...Môj si nevytáča krky ,ako niektorí muži ,že sa otáčajú ,no pozrie možno 2-3* -4* nepočítam to .Mame synov ,preto píšem ,že možno absencia dcéry a preto tie mlade kočky 20 ročne ...

maminuska
15. júl 2020

no podľa mňa absencia dcéry tu hrá rolu , lebo keby mal dcéru zrejme by sa rozčuľoval keby ju okukoval nejaký 50 tnik. Teda môj muž by určite skákal ako divý.

panelacikova
15. júl 2020

vy ste spolu 15 rokov??? 😲

panelacikova
15. júl 2020

a to, že nemáte dcéru nemá nič spoločné s jeho správaním

tramtada31
15. júl 2020

@katkati ja nesúhlasím. Môj muž vyse 15 rokov cvičil v posilke s trénerom, kvôli zraneniu a malo casu, ktorý uprednostni tráviť s detmi, už do posilky nechodi, ale svaly si pamätajú. Teraz vynášal zeminu a kamene na zberný dvor - 2 tony vylopatovat denne a znova je napumpovany má lepsie telo, než 95% 25 ročných. A keď si hodis do Googlu Silvestra, tak na 71 rokov na nenormalne telo, nafúknuté cecky a nie je ochabnuty ako jeho rovesnici😊

katkati
15. júl 2020

@tramtada31 Mne sa to nepáči, strhana tvár, vystupujúce žily od námahy. Záleží od vkusu.

tramtada31
15. júl 2020

@katkati ale poznas nejakého pekného 70tnika? To už sú všetci neatraktivni, ovisnuti, vraskavi

77daniela77
15. júl 2020

@katkati Poziera steroidy,presiel plastikami.....ani mne sa nepaci.....ale z toho zije.....

tripetta
15. júl 2020

Ak sú chlapi všetci rovnakí, potom sú aj ženy všetky rovnaké. 😉
Ženské dokážu byť tiež riadne chlípne.

tripetta
15. júl 2020

@tramtada31 Ale čo ty vieš, či Silvester nesype? 😅

katkati
15. júl 2020

@tramtada31 Pekného vyslovene nie, ale sympatického dôstojne starnúceho áno.

ktochytavzite
15. júl 2020

Ale co sa tu toto riesi,chlapi su chlipaci na N tu omnobo viacej ako zeny ,aj viacej delikventov je muzskeho pohlavia,staci ked si date do googlu najmladsie mamy,najdete aj 5ricne to uz iny humus je

goodidea
15. júl 2020

@tramtada31 Stalloneho skoro za steroidy ktoré mu našli v batožine na letisku niekde v Austrálii skoro zatkli..