icon

8 ročný vekový rozdiel

9. okt 2020

Ani neviem ako zacat. Moje manzelstvo je v troskach. Sme spolu 5 rokov a s toho 2 ako manzelia. Snazila som sa zo vsetkych sil zachranit nas vztah, no zial moj muz tomu nevenoval ani stipku pozornosti. Necitim sa pri nom vobec ako manzelka ale iba ako jeho spolubyvajuca ktora navari, operie, postara sa o vsetko co potrebuje...viac krat som mu navrhla rozchod, no on o tom nechce ani pocut a vyhraza sa ze si nieco urobi.

V praci som sa zalubila do kolegu. On je tiez zalubeny do mna. Problem je ze je medzi nami velky vekovy rozdiel. Ja 28, a on 20 🙄🙄🙄. No na svoj vek je vyspely. Mame rovnake nazory na zivot, rozumieme si, je samostatny, ma prenajaty byt, auto... Medzi nami nedoslo este k nicomu. Stale na neho myslim a neviem na neho zabudnut. No bojim sa velkeho vekoveho rozdielu. Tiez sa bojim odist od muza aby si naozaj nieco neurobil 😔😔😔. Citim sa ako v klietke s ktorej nemozem vyjst a pohnut sa dalej 😔😔😔

Strana
z2
autor
10. okt 2020

@andreatytler dakujem za rady. Odmietam mu platit ubytovanie po rozchode. Uz teraz to mam dost tazke ked celu domacnost taham sama.

Ano ako si pisala, je na mne uplne zavysly. Odstrihol sa od vsetkych priatelov a znamych. Nechce s nikym kontakt. Od januara mal dost casu aby riesil svoju chorobu a ostatne problemy. No s jeho strany ziaden zaujem.

Budem to musiet zvladnut, lebo inac nakoniec skoncim ja na psychiatrii 😢😢😢

autor
10. okt 2020

@0kristina0 nie do konca zivota snim urcite neostanem. V pondelok idem riesit byt.

andreatytler
10. okt 2020

No to je uz fak dlha doba ked od januara... zelam ti nech ti to pojde tak lahko ako sa len pri tejto zlozitej situacii da a hadam uz v novom roku budes aj v novom zivote bez neho.

sandrika1986
10. okt 2020

Mas pravo na lepsi zivot, ked si tvoj manzel nechce usporiadat svoj zivot, tak preco sa budes trapit...?
Zivot mas len jeden a je na kazdom z nas ako ho budeme zit...
Najprv si pories veci ohladom rozvodu,byvania a pod a co sa tyka vekoveho rozdielu, nemas sa preco obavat...Drzim palce a hlavne bud stastna 🙂

autor
10. okt 2020
Strana
z2