icon

Ach môj bože...čo mám robiť s neschopným partnerom?

fazulka21
17. mar 2020

Ahojte. Toto bude dlhý príspevok. Čakám asi aj odsúdenie, nevadí, som pripravená ale musím to dať von.
S partnerom som 14 mesiacov, som v 33tt. Zadarilo sa skoro.... Nikdy som deti mať nechcela, ale potrat som nepodstúpila. Problém je však ešte omnoho väčší ako toto. Partnera nemilujem, nemilovala som ho ani predtým. Na začiatku vzťahu som nevidela to, čo teraz.
Je o dva roky mladší, ale už je rozvedený, má syna 6 ročného. Keď sme sa spoznali, myslela som si, že rozvedený chlap, čo má syna, býva sám v podnájme tak je sebestačný... Bohužiaľ som prišla na to, že nie. Popíšem problém, ale nie som si istá či to vystihnem. Môj partner nie je ani inteligentný, má chabú slovnú zásobu, teraz býva v mojom byte keďže som tehotná a platiť dva byty je hlúposť, vôbec nič nevybaví, nič neurobí, nič mu samému nedôjde, všetko, naozaj všetko musím riešiť ja, strašne ťažko sa to popisuje... Keďže príde malá na svet, bolo nutné upraviť môj byt. V podstate kompletná reorganizácia. Všetko je však na mne. Dokonca som skladala skriňu, pretože on to nevie a teda nezverím mu to, keďže všetko sa kupovalo za moje peniaze. Všetko plánujem ja, organizujem ja, riešim ja. On chodí do roboty a občas umyje riad a nakúpi. To je fakt všetko. Pokazí sa elektrika? Ja obvolávam, vybavujem. Treba niečo opraviť? Ja obvolávam, zisťujem. Keď mu poviem že mám toho dosť, že ja nemôžem byť aj ženou (tehotnou) aj chlapom, tak mi povie, že on sa elektrike (napr.) nevyzná. A tým to hasne. Do spoločnosti s ním nechodím, hanbím sa za neho, je ako malý chlapec, len sa rehoce, nie je s ním rozumná reč. Minule sa ma pýtal, čo znamená slovo telepatia, nevie čo je Trójsky kôň, neprečítal nikdy ani jednu knihu.
Na začiatku tehotenstva sme sa rozišli, on odo mňa odišiel pretože som mu povedala že nevládzem všetko riešiť. Potom sme sa dali dokopy, na môj popud, pretože som tehotná a popravde sa bojím ako to zvládnem keďže som nikdy nebola na materstvo stavaná.
Zarobí cca 900€, z toho platí na syna, teraz mne na malú, na domácnosť prispieva. No keď si predstavím, že by som ho ,,vyhodila" z bytu, neviem z čoho ten chalan bude žiť. Platiť na dve deti a bývať?
Ja som tehotenstvom prišla o veľa. O prácu, o veľmi veľa financií, úprava bytu, nehovorím o svoju akúsi ,,slobodu" (to by mi až tak nevadilo), nemôžem robiť čo mám rada. Som jedno klbko nervov, popravde si naozaj myslím, že som si zničila život. Nie malou, ale tým s kým ju mám.
Určite padnú názory (ako názory všetkých okolo) že nech ho opustim. Lenže mám fakt strach ako to zvládnem. Finančne, psychicky, časovo, nechcem byť na to úplne sama.
Ja mám 30. Neprestala som fajčiť, jednoducho sa mi nedalo, nemala som dosť pevnej vôle a pri tom všetkom, čo prežívam je moja vnútorná sila a odhodlanie na bode mrazu. Rezignovala som, bojím sa o malú, ale som TAK STRAŠNE PSYCHICKY slabá....za toto čakám odsúdenie. Právom.
Strašne ťažko sa mi popisuje všetko, pretože aj to, čo som sem napísala je len ,,povrch". Napr. nespávam s ním- fakt na neho nemám chuť. Neberiem ho ako sebe rovného, ako môžem? Keď on nie je ani zručný, ani vzdelaný, ani inteligentný?
Drží má pri ňom strac a ľútosť a plus to, že nie je nervák, čo poviem aby urobil tak to urobí, nefláka sa po krčmách, tvrdí že sa na malú teší, ale ja neviem, ja to nevidím. Všetku výbavičku (úplne všetko) som kupovala ja, vyberala ja, jemu som iba ukázala že čo mám v pláne kúpiť. Vždy iba súhlasil a bolo.
Ja fakt neviem čo mám robiť. Nedá sa všetko popísať. Poraďte mi, aj keď tu asi rady niet. Čo môžem robiť? Zmieriť sa, že budem žiť s veľkým deckom a malým dieťaťom? Počkať do pôrodu? Potom sa uvidí? Je tu niektorá ktorá, ktorá žila s človekom podobným?zlepšilo sa to? Nie som naivná, ale topiaci sa aj slamky chytá

erikavesela
17. mar 2020

No...zavarila si si...osobne si myslim, ze to zvladnes aj sama a takeho blba pri sebe nepotrebujes...a ze mozno bude dobry otec?...haha...kaslat na dobreho, ale blbeho otca, taky ti jeho inteligenciou poskytne oporu max.na par rokov a co potom?..ja by som teda mala problem s tym, ze moje dieta vychovava otec, ktory ani slamku prelozit nevie, nieto este, ze moje dieta ho inteligenciou prevysuje...ver si a zvladnes to...mas rodinu, ktora ti moze pomoct, ale myslim, ze otec blbec ti teda vela nepomoze...

ptmt1011
Odpoveď bola odstránená
janetinka27
17. mar 2020

neviem ti poradit, co urobit so vztahom. ale skus brat do uvahy aj to, ze tu v diskusii sa uvazuje o tvojom priatelovi ako o pritazi. no je otcom tvojho dietata. dnes su caste rozpady vztahov, nahodne tehotenstva atd. zena to berie zo svojho pohladu - co dalej, co s chlapom, co s financiami. ale co vztah otec-dieta? vela deti dnes velmi trpi odlucenim od svojich biologickych rodicov. my si to tak neuvedomujeme, ako dieta, ktore iba objavuje svoju totoznost. nie je to taka samozrejmost ako sa to zda. krv nie je voda a prazdno po rodicovi privadza mnoho deti do psychickych problemov.

eliska13
17. mar 2020

@fazulka21 " čo poviem to urobí, neflaka sa, riad umyje, chodí do práce" mohla by si mať aj horšieho.Ber to teraz pragmatický možno sa príchodom dieťaťa trocha zmobilizuje.Potrebujes teraz ďalší stres z rozchodu, keďže píšeš, že sa bojíš zostať sama ako to zvládneš...nevieš aký budeš mať pôrod, aké bude bábo vo 2 sa to vždy lepšie ťahá.Pockala by som...

kitycat
17. mar 2020

@fazulka21 a naco ste spolu? Takeho chudaka pri sebe nepotrebujes...mat dieta s takymto dementom to ho radsej ani na ten rodny list nedam :D

Ake kuzlo mal ze ta takto "dostal"?

co_co
17. mar 2020

bud sa o vas postara a trocha prehodnoti svoj zivot alebo ho proste nechaj ist. Ni je tvoja starost co s nim bude. On sa bude musiet postarat o seba ale aj o svoje deti, ktore si narobil

ewwe
17. mar 2020

baby vy tu sudite toho chlapa na zaklade jej opisu, napisala to z vlastneho pohladu, urcite aj ten ,,chudak,, ju musel zo zaciatku niecim zaujat nie? najlepsie je sa rozhodnut sama, mozno sa porozpravat s partnerom, povedz mu narovinu vsetko co si tu napisala, lebo rozist sa s nim preto, ze zeny na koniku mi tak radia to by bolo asi dost hlupe, no ostat s nim, len preto, ze sa bojis ostat sama? tak ho este trocha vyuzijem na nakupy plienok a potom ked sa zabeham ho poslem prec to by asi tiez nebolo fér

lelluska
17. mar 2020

@queen_mary Ahoj, je prijemne vedieť, že na MK ešte stále existuju ženy čo majú zdravý rozum. Suhlasim so vsetkym čo si napisala, dúfam že autorka si prečíta práve tie tvoje. Pekný den;)

hefo
17. mar 2020

Ja len dva komentáre, viac k diskusii než k príspevku autorky:

1. odporúčanie chlapa prerobiť je chybné, najmä keď nejde o 20-ročného, ale už staršieho a už rozvedeného. To príslovie "žena dúfa, že sa muž zmení, ale on sa nezmení" nie je len tak pre nič za nič. A ako muž to len potvrdzujem (zmeniť aj drobnosti je ťažké, hoci to sám chcem zmeniť. Ak to muž nechce, nepohne ho ani pár volov)

2. "nemilovala som ho ani predtým" je ženské milosrdné seba-klamstvo, aby si človek nepripadal tak zle sám pred sebou. V skutočnosti zamilovanosť trvá okolo troch mesiacov (takže to otehotnenie do toho zhruba ešte spadá), no potom nastupuje (často krutá) realita. A pod jej vplyvom si človek poupravuje spomienky - takmer niet menej spoľahlivého dôkazu než svedecká výpoveď.

majoranka24
17. mar 2020

@ptmt1011 Ja som to autorke nepisala v zlom. Je v neprijemnej situacii, ale nemoze na to doplacat to nevinne, este nenarodene dieta. To, v akej je situacii a ze je z toho na nervy, to ju neospravedlnuje takto konat. Ja na jej mieste by som sa s nim dohodla na rozchode a aby sa vystahoval z bytu. Je neuveritelne, kolke zeny riesia strach, ze zostanu same! Asi si este na vlastnej kozi nevyskusali, ze je ovela lepsie samej ako zit s nejakym idiotom. Ja som si tym presla a bolo to skvele, oslobodzujuce! Po rozchode sa mi ovela lepsie dychalo.😊 Som presvedcena, ze keby autorka vyriesila svoju situaciu rozchodom, ukludnila by sa a mozno by sa zacala aj viac sustredit na svoje dieta a jeho potreby. Drzim jej palce, aby sa k tomu odhodlala.

stanulienkat
17. mar 2020

Gratulujem k vyberu partnera. O ATK si este nepocula?? Chudata deti. Opisujes partnera,ze nie je velmi inteligentny. Podla opisu sa k sebe hodite.

fazulka21
autor
17. mar 2020

ďakujem za komentáre. Pre tých, ktorí sa pýtajú prečo som si s ním začala. Zo začiatku mi dával strašne veľa po citovej stránke. Ja som bola zaľúbená (vidím rozdiel v láske a zaľúbenosti, preto som písala že som ho nemilovala), stále sme sa spolu smiali, nič sme riešiť nemuseli.
Čo sa týka elektriky- samozrejme že to musí robiť odborník. Ale prečo ho mám obvolávať a vybavovať ja?
Viete.... niektoré veci jednoducho neuvidíte hneď. To že nie je najmúdrejší som si všimla po dvoch mesiacoch. Ale tak brala som to tak... že noačo, zato je strašne vľúdny a milý.
Pre moralistky - Kľudne si vybite frustráciu ako tu odznelo že ,, takýto ľudia by nemali plodiť deti, po papuli takej matke čo fajčí a pod." Ja som deti neplánovala, otehotnela som na dovolenke a popravde to musela byť taká náhoda, že to beriem ako osud. Ale na potrat som fakt ísť nechcela. Ani som nad tým nerozmýšľala. Až teraz ku koncu tehotenstva, že aké by to bolo keby. Áno, napadne ma to. Po hádke, alebo keď je zlý deň... bežne stále niečo pre malú vyberám, upratujem, zariaďujem.
Ja som hlavne potrebovala dať to von. Už len to je úľava, čítať rôzne príbehy, rôzne osudy.

janickacrazy
17. mar 2020

@fazulka21 poviem ti to takto, teraz si tehotná, zmietajú s tebou hormony a všetko vidíš oveľa horšie ako to je, poznáme to, ja som bola v tehu tiež občas neznesiteľná, počkaj kým porodíš, uvidíš ako bude, snaž sa ho potom zapriahnuť do starostlivosti o dcérku, uvidíš, či bude aspon dobrý otec a ako to bude celé fungovať, daj tomu trochu času a je strašne veľa mužov, čo nevedia skrinu poskladať alebo vymeniť žiarovku alebo vybaviť dačo na úrade, viem, že ti to asi lezie na nervy, ale poznám takých dosť a ich manželky sú krásne a šikovné a vybavia si všetko samé, bud rada, že aspon zarába, nefláka sa a to že s tebou nevyberal výbavičku? to je u 90% mužov úplne normálne, moj sa síce aspon tváril, že so mnou vyberá, chodil po obchodoch so znudeným ksichtom, ja nadšená a on vyslovene trpel a odsúhlasil by mi čokoľvek, len aby to nakupovanie už skončilo, proste chlap 😀

nickpick
17. mar 2020

@fazulka21 po prve, nie je fer, ze ho mas za taku handru, chlapik sa v ramci svojich obmedzenych moznosti sprava zodpovedne, je zrejme, ze z vas uz zamilovany par nebude, si na neho vyslovene alergicka a po porode ti bude vadit este viac, takze si racionalne vyhodnot svoju situaciu a urob potrebne kroky predtym ako porodis, asi by sa mal odstahovat pretoze si v podstate uz teraz riesis vsetko sama, ale pomoc budes urcite potrebovat, bud k nemu uprimna a slusne mu vysvetli ako sa veci maju, ak zostanete takto fungovat aj po porode psychicky to nedas a budes na neho zla, budete sa vadit = super atmosfera pre vyvin dietata, radsej sa dohodnite na nejakej financnej injekcii z jeho strany a ze ti bude s malou chodit pomahat, kocikovat atd., nech ma aj on sancu byt s niekym kto ho bude mat rad (hlavne nech si nerobi expresne dalsie dieta), bude to tazke sama ale das to, po roku dvoch sa mozes kludne vratit do prace a zvysit si tak financny standard, mozno stretnes muza s ktorym si sadnete, vazne odporucam nenatahovat tento vztah a moja posledna rada znie, prestan fajcit, vsetko sa da ospravedlnit ale toto je ciste sebectvo z tvojej strany, pochop ze akokolvek zle sa citis toto ti a uz vobec dietatu nepomozr prave naopak, treba sa zatat a mysliet v prvom rade na dieta....

maminuska
17. mar 2020

@queen_mary tak mňa " nepotrtkal " len manžel a nie len vtedy keď som chcela decko , ale ja som si nevrzla len tak nezáväzne. A kde žijem ..nuž tu na Slovensku a nežijem v kláštore, ale skutočne pre pekný penis, oči , nos nedávam a nedávala som ani ako mladšia . Vyskytli sa nejaké jednorazovky ( 2 ) ale to vždy bolo spojené s určitými silnými sympatiami . Raz a dosť , a mala som 19 rokov .

Ja keď toto čítam .. tak sa v podstate pousmievam nad niektorými témami z minulých období .. ako je nepodstatné vzdelaná vyrovnanosť, finančná vyrovnanosť , mentálna vyrovnanosť, prostredie finančná sila partnera , však keď sa dvaja ľúbia neskôr aj neľúbia a tu to máme krásne v priamom prenose. Dva absolútne protipóly a ešte v tej horšej verzi schopná žena verzus neschopný muž. To je čistá katastrofa.

nistika
17. mar 2020

nemyslím si, že je ten chlap vyslovene na príťaž, snaží sa ako vie akurát moc nevie...nemyslím si že by bol zlým otcom len nebude asi pre teba dobrým partnerom...to sa stáva občas sa ľudia nenájdu a sú nútený spolu žiť. ty však nie si nútená, určite by si to zvládla aj sama, neviem ako by to zvládol on - platiť byt prispievať na dve deti, ale to nieje tvoj problém, tiež máš toho dosť, takže sa zameraj na seba a ujasni si čo chceš. buď to chceš s ním skúsiť ako s rodinou a tým pádom by ste žili asi ako väčšina neharmonických manželstiev, čo znamená -postarajme sa spolu o chod domácnosti, o dieťa, ale súkromné životy si riešme zvlášť. alebo ideme rovno od seba a nejak sa každý o seba postaráme...nakoniec ani jedna z tých možností nemusí byť až tak tragická...vpodstate o nič nejde nemusíš sa rozhodovať hneď. pravdepodobne aj on vycítil, že vám to veľmi neklape, takže možno počíta tak trochu so všetkým a až tak ho nešokneš keby si sa aj neskôr rozhodla ho opustiť...

bobricek1979
17. mar 2020

@fazulka21 a teraz taká otázka vyzeráš, že máš všetkých päť pokope, ale kde si ich maka keď si sa s nim dávala dokopy? Ak ti nevyhovuje tak ho neurazaj a odid nič viac k tomu. Azda len že aj on je otec tvojho dieťaťa a že teda ak si s ním a nechceš odísť niečo málo ťa pri ňom predsa drží, či? Inak to ja ba mieste jeho od teba odídem keď si nevážiš čo máš čo si ty?

oli18
Autor odpoveď zmazal
petkaaa
17. mar 2020

@fazulka21 ... do budúcna odporúčam najskôr použiť rozum, až potom rozťahovať nohy. Ty si asi tiež nepobrala veľa rozumu, keď najskôr konáš a potom rozmýšľaš. Dieťa nie je vec. Nespravíš si ho a potom sa nerozhodneš, že ty ho vlastne nechceš. Zodpovednosť level nula. Nechápem a nikdy nepochopím takýchto hlúpych ľudí. Ťaháš sa s kadekým, otehotnieš a až potom zistíš, aký naozaj je. Prečo preboha nepohneš trochu rozumom. Chúďa dieťa...

fazulka21
autor
17. mar 2020

Baby prosím vás nehádajte sa. To fakt nechcem aby sa tu rozpútala vojna, kvôli môjmu príspevku. V podstate všetky máte pravdu. Ešte dodám, že som sa ,,odľúbila" práve na tej dovolenke na ktorej som otehotnela. Tam sa ukázalo že fakt nevie byť chlapom. Celú dovolenku som vybavovala ja, všetky náležitosti, všetko som plánovala ja, organizovala ho. Vtedy som si uvedomila že som ako jeho mama. Že aj keby traktory padali, on bude čakať kedy ja sa postavím a poviem mu: ,,no miláčik, treba toto, hento, tamto. Potom toto, tuto."
Akurát podotknem jednu vec- vy ste hneď na prvý pohľad odhadli všetko o svojich partneroch? Neverím. A áno, aby som ho nevykreslovala len v zlom svetle, samozrejme že má aj dobré stránky. Je verný, ma dobré srdce, snaží sa, počúva ma, berie si zo mňa príklad, atď jasné že má aj svetlé stránky, inak by som už s ním naozaj nebola keby sa flaka kade tade alebo je ešte aj nervák. Myslím že ako otec bude dobrý. Dá malej lásku, myslím že sa aj bude vedieť postarať v rámci možností...
Toho syna nikdy nemáva na noc, vidí ho raz za dva týždne na cca 5 hodín.
Nejako bolo, nejako bude

petkaaa
17. mar 2020

@queen_mary "Si predstav, ze zena sa v dnesnom svete vyspi s chlapom napriklad aj len preto, ze ma pekny penis, to je, coo 😱" To je tvoj štýl? A prosím ťa, ako prídeš na to, že chlap má pekný penis? Len tak ho zbadáš a povieš si ooo ty by si mohol mať pekný penis, s tebou sa vyspím? Alebo mu povieš, najskôr sa vyzleč, pozrieť si ťa - oo nie, nemáš pekný penis, tak čauko?
Kks ty máš tiež super inteligentné názory

fazulka21
autor
17. mar 2020

@petkaaa ďakujem za príspevok, veľmi poučné.

petkaaa
17. mar 2020

@fazulka21 Nemáš za čo! Aj tvoja situácia je veľmi poučná - z kategórie ako to NEROBIŤ. Neviem na čo sa urážaš a si ironická. Čo si myslíš, že ťa tu budú ženy hladkať, že ale moja neboj, to zvládneš? Môžeš si za to jedine sama, bola si pri tom, keď ste počali dieťa, tak sa nevyhováraj, že ale ty si nechcela, Tak keď si tak slabomyseľná, že si urobíš dieťa po pár týždňoch vzťahu, v prvotnom očarení s človekom, ktorého si ešte v rôznych životných situáciach nespoznala, tak maj aspoň trochu viac rozumu počas tehotenstva a NEFAJČI! Preboha!!!!! A keď ti tu niekto napíše pravdu bez prikrášľovania, ešte sa aj urážaš. Neuveriteľné...

juliet86
17. mar 2020

@fazulka21 ahojki. aky je otrc orvemu synovi? preco sa rozpadol jeho prvy vztah? ake ma zazemie a vztahy s rodicmi? ake vztahy mas ty s jeho rodicmi? ako reagoval na to ze si tehotna? preco je pre teba mat dolezite organizacne zrucneho chlapa? preco je to priorita? podla mna par stretnuti (online) s psychologickou by ti prospelo. uprimne ja som 9 mesoacov raz chodila s psychopatom.... dvakrat som si dala tabletku po. spatne som za to najstastnejsia v zivote... moj zivot by bol ale ze fest hrozny keby mam s nim dieta. uz je aj vo vazbe za ublizenie na zdravi...... obvineny v dvoch statoch. zavisly na tazkych liekoch porovnatelnych s opiatmi.. resp. su to opiaty typu heroin. robil to uz ked sme boli spolu. ale ja som bola slepa. otec rvojhi dietata oproti tomuto neznie tak zle 🤣🤣🤣 asi bol vychovany v inom prostredi dostal ine vzdelanie ekonomicke podmienky ako ty. on sa tiez musi citit zle ak ta lubi a chce byt s tebou a citi ze ty to tak necitis. to musi byt velmi zneistujuce. aby z toho nezacal byt nasraty oasivne agresivny a pod. uprimne nemas to lahke a ja ti zo srdca drzim palce. co sa fajcenia tyka. tak mne pomohla ukazka ze pri kazdom potiahnuti z cigarety priskrcujem dietatu pupocnu snuru (prisun kysliku) nepotrebujes do mixu co mas este chore dieta s abstinencnymi priznakmi. ci? ja verim ze to das

fazulka21
autor
17. mar 2020

@petkaaa mňa si neurazila. Len štýl tvojho.... písania je ukrutne nesympatický a postavila si sa do role všemohúceho sudcu. Reči typu ,, načo si si robila decko" ako ty vieš že neberiem HAK? Alebo ako ty vieš že ochrana nezlyhala?
To že si za to môžem aj ja, to mi nikto písať nemusí. A keď ti nevonia, že sa bránim, šup do iného fóra. Nepotrebujem aby si mi pindala, pretože poradiť si neporadila, len kopeš.

fazulka21
autor
17. mar 2020

@juliet86 ahoj, fuuuuuha. No tak to máš pravdu že ten môj je hotový poklad oproti tomu, čo si si prežila ty. V podstate si vystihla podstatu, mal iné zázemie ako ja, jeho mama je fajn, ale tiež žije z výplaty do výplaty. Ja som mala slušnú kariéru, vystačila som si sama, mám byt, auto, skvelú rodinu, priateľov.
So synom je...neviem... normálny. Uvoľnený. Ako sa správal k ex žene neviem.

jasadaresa
17. mar 2020

@fazulka21 zo zasady nepisem k podobnym prispevkom... viac v sprave.
Zeny, budme ohladuplne. Epidemia nam dycha na krk a nikto nevie, co bude. Vas nenapadlo, ze dnes som tu, ale o tyzden uz nemusim? Je to velmi realne. Je tu cas na prehodnotenie zivota. ☝️

lula313
17. mar 2020

Klud, v prvom rade 80% inteligencie sa vraj dedí po matke, tak je vysoka pravdepodobnost, že bude inteligentná po tebe😉 po druhé, ziaden chlap nie je vo vsetkom 100%. Píšeš, že čo mu nakazes, to spravi, tak jo skus delegovať úlohami. Môj muž je napr veľmi zručný, ale tiež mu strašne trvá, kym sa do niečoho pusti. Čo je možno ešte horsie, lebo nebudeme podľa neho platiť majstra, keď to on spravi.. Odišlo nám napr svetlo v chodbe(mame ich tam viac rovnakých, keďže nám ho vymenit nevedeli, lebo už na sklade nebolo a ani sme nemohli kúpiť iné, lebo ich mame viac takých istých, povedal, že kupi novú transformačnu stanicu a opraví to), myslis, že už je to spravene? Nie je. Za to mi každý deň zoberie dieťa von, nakupi(samozrejme teraz v čase korony ho do obchodu moc nepustam), poupratuje, prebali, okupe dieťa. Takze sa skôr snažím zamerať na tie pozitívne stránky. Skus teda vydrzat, aké to bude po porode, možno na ňom budeš vidiet veci, ktoré si nevidela. Inak môj muž sa nezaujímal o výbavičku, neochkal nad mojim bruchom, ani sa ho nechytal, či nechodil kukat na utz a teraz sa od dceri neodlepí, furt sa len spolu cukruju.

maminuska
17. mar 2020

@fazulka21 problém je to že si znížila svoje nároky na úroveň sympatií voči druhému človeku . Znížila si nároky na vzdelanie, mentálnu výbavu , ekonomické zázemie ... prečo?Tiež som porobila v živote pár debilín a tiež si za to nesiem ja aj moje prvé dve deti následky. Ja som síce si ustriehla vzdelanie , mentálnu vybavenosť ale hrubo som pochybila pri prostredí z ktorého pochádzal môj exmanžel. No len som mala 20 .
Pri druhom výbere partnera moje nároky boli pomerne vysoké , ale už som žila s predstavou , radšej sama ako s niekým s kým nenájdem spoločnú reč.
Ty už si kus staršia , tak sa pýtam prečo si tak znížila svoje nároky ? Veď ak si normálne inteligentná baba, sama veš že toto nie je na dlhé spolužitie.

queen_mary
17. mar 2020

@petkaaa nie, ale mam single kamosky. A zeny s karierou a silnym financnym zazemim rozmyslaju trosku inak ako ty. Obviously 🙂