Aká by bola vaša reakcia?
Chcem sa spýtať ako by ste reagovali vy.....
situácia:
- obchod plný ľudí, idete platiť, nájdete relatívne voľnú pokladňu, tesne pred ňou si spomeniete, že ste zabudli ešte jogurty....košík teda necháte pred pokladňou s tým, že veď pani predo mnou akurát zaplatí keď sa ja s jogurtami vrátim.....
ale.....prídem ku košíku a vidím niekoho čo mi vozík posunul a na pás si vykladá svoj tovar.......
ako by ste v tejto situácii reagovali vy?
Ja neznášam ľudí, čo si myslia, že obchode sú len oni, stretnú sa v priechodzej chodbe s vozíkmi a kecajú spolu. Potom neznášam tých čo serú na tých za ním, a platia a poooooooooooooooomaličky si ukladajú nákup do košíka alebo tašky. Pokiaľ je to nejaký starý človek, nevadí mi, ale niektorí ........
Preboha. Beda vsetkym ludom v obchode, ktori si vylozia tovar pred kosik a carodejnica si pojde po jogurty. Sekta jezibab na modrom konikovi ho upali v mysliach 😀 (sarkazmus)
@natalym No "totok" aj mňa vytáča a ešte ak niekto spraví - "ja vám dám tie drobné" - vyratúva pomaličky napríklad 5,50 v centovkách a nakoniec príde na to, že má len 5,40 tak vytiahne veľkú bankovku...... 😀 Na toto mávam tiež šťastie - a väčšinou ak sa ponáhľam - som ja smoliar niekedy v tých obchodoch..... 😉
Boze kolko tu je talentovanych zien...z hocijakej temy vedia urobit uplne fantasmagorie a take scenare ze aj spielberg sa moze skryt!zasnem!
Trebalo ti tu pisat?ja chapem preco si to napisala takto a teda ja by som mu svoje povedala,tiez sa mi stalo ze pani polozila kosik na zem a este zabudla to,potom to a to...ved aj ja mozem dat prazdny kosik do radu aby som dlho necakala a potom odbehavat po tovar..ako predavacka sa stretavam so zvlastnymi ludmi...ach
@zuzitko74 presne aj ja by som to tak napisala,aby som pocula objektivny nazor
@freeday no nijako by som nereagovala. Kedze som nebola tam, kde som mala byt. Tak pockam kym si zakaznik predo mnou vylozi tovar a ja vylozim tovar na pas az po nom a aj po nom zaplatim. To je fakt dolezite? Bezne to sem - tam urobim aj ja, ale kedze to nestihnem, tak musim pockat
🙂 ďakujem vám všetkým za názor 🙂
- za tie objektívne a slušné
- tie ,,idem vybuchnúť ako sopka, lebo čítam niečo na nete a mám potrebu sa pri tom vyzúriť za celú nespravodlivosť tohoto sveta,, tie fakt nekomentujem, automaticky ich radím do kategorie typu - dnešný ujo z obchodu
je ale smutné, že ľudia sú uponáhľaní, neslušní, nervózni, vrčiaci bez príčiny, bez IQ a EQ....ale beriem to ako spestrenie tohto sveta, asi by bola fakt nuda,keby boli všetci inteligentní a slušní, že?
prajem krásny deň/večer
aaa ešte jedno ps ma napadlo
PS: bez príčiny sa kope do lopty, nie do ľudí 🙂
chlapik bol pako a grobian navyse ...tolko ad 1.
ad 2 - ja casto pustam ludi s jednou, dvoma vecami, ani ma nemusia prosit. ked mam plny kos, decko v sedacke a nemam este anicely nakup vylozeny a predo mnou uz zaplatili, tak normalne pustam, ved kym vylozim, oni zaplatia ...
ad 3 - neznasam, ked sa na mna pozeraju krivo, lebo mi "dlhsie trva" nakladanie zaplateneho nakupu, kurde, ved to nemozem hadzat hlava nehlava do kosa vajcia, na ne drbnut muku a na to konzervy, lebo predavacka sa to rozhodla nablokovat v takom poradi a nie tak,ako som jej to doradu naukladala na pas 🙂 takze ked som ja tolerantna a pustim redo mna, ocakavam aj ja toleranciu a cas na nalozenie nakupu. navyse ked mi v kosi cvici akrobaciu dieta a snazi sa vyliezt zo sedacky.
... a teda ako by som sa zachovala ja, keby som potrebovala odbehnut? poprosila by som cloveka za mnou, ze len par sekund a som naspat, a v opacnom pripade - ak by som nasla pred pokladnou prazdny kos a prazdny pas, opytala by som sa predavacky,ze co to, ci mozem nakaldat. a keby dobehol trto s dvoma jogurtami a nadavkami, tak by som sa tym ohradila, ze som to konzultovala s pokladnickou 🙂 inac tiez sa bezne ospravedlnim ludom za mnou, ked mam pri pokladni problem (nechce nacitat kartu, alebo mi musia zbehnut vymenit tovar, lebo na nom nebol ciarovy kod a pod) - viem, ze im to nepomoze a hromzia, ale aspon sa im ospravedlnim. howg.
Toto je tema ktora patri do casti " rodinne problemy?" : D
ako si sa dozila takeho vysokeho veku ked riesis taketo veci 🙂
Dal by som mu poza uši !!! .... Nemá sa čo predbiehať grázel sprostý
@erik757hd téma z roku 2016🙈
@veronicka88 potreboval sa asi vybúriť 🙂

Na to aka je to pre poniektorych absurdna tema je tu dost prispevkov, ja som tiez minule bola pri pokladni a Za mnou taka starsia pani ktora mi Za dve minuty vyrozpravala cely svoj zivotny pribeh, nezauimavy, a nakoniec ked uz som bola na rade s platenim sa ma pyta ze ci ju nepustim pred seba, no nepustte takeho cloveka, a to ma doma cakali dve deti, musime byt naozaj az taky tolerantny?