icon

Aká je to dobrá manželka?

nini1010
15. aug 2018

Rada by som si s Vami ak dovolite ako manzelka a matka vymenila nazory a skusenosti na to,aka je podla Vas dobra manzelka.Dakujem.A prosim skuste bez hadok, nech si nemusim vypnut upozornenia, lebo ma naozaj zaujimaju nazory inych manzeliek 😉

majka99999
15. aug 2018

@bluka2 ja som zas pocula, ze nema nymfomanka vlastniaca pivovar 😉

zenaajmama
15. aug 2018

@nini1010 ďakujeme.verím že nám to vydrží dlho.

katka1981
15. aug 2018

@nini1010, dobra manzelka je taka, ktora vyhovuje jej manzelovi. Kazdy chlap ma ine kriteria. Jeden si vyzaduje denne na obed dva chody, inemu varit netreba. Jeden potrebuje sex azdy den, iny ho nepotrebuje ani raz do tyzdna. Jednoducho taka, s ktorou je manzel spokojny. Aj my zeny mame na muzov odlisne naroky. Ja by som nezniesla fajciara, ani keby chodil pit do krcmy. Tiez vyzadujem aby rodina bola u neho na prvom mieste.

juliet86
15. aug 2018

kazdy muz /manzel si dobru manzelku predstavuje inak. moj muz sa ma prisiel spytat co robim na mobile tak ja ze reagujem na temu aka je dobra manzelka a on ze ci sa opisujem 🤣

negymama
15. aug 2018

@nini1010 vacsinou clovek netusi ze ma medzery, ked mu to niekto nepripomenie, mozno ti k dobrej manzelke chyba prave sebavedomie.

nini1010
autor
15. aug 2018

@negymama Verte mi,fakt mam zaujem len o pozdielanie si nazorov a tipov,ale dakujem 😉

sono2
15. aug 2018

@bluka2 😂😂😂

negymama
15. aug 2018

baby ja ked mam priznat... podla nejakych vseobecnych kriterii na ulohu matky, milenky, gazdinky, pracujucej zeny, manazerky rodiny, nie som vobec idealna ci vyborna manzelka. Varim dobre, ale zeby ma to extra bavilo, Skratka musim, lebo nas je vela hladnych krkov, varim vo velkych hrncoch jednoduche chutne jedla ale nepotrpime si na delikatesy a nobl stolovanie. Detto pecenie, moje domace torty rychlo zmiznu, su chutne, ale na fotenie ze aha aka krasa vhodne nie su, vyzeraju tak obycajne. Upratujem normalne, podla potreby ale nevenujem tomu tristvrte svojho zivota, Jedine co ma viac bavi je vychova mojich deti a zahradka, pestovanie zeleniny , ovocia. Nie som ani paradnica vymodena, ani nechodim na luxusne dovolenky, ani handmade vyrobky netvorim ked neratam sitie s detmi na vianoce, ani nekvaskujem, ani nefotim...

skratka obycajna zena. ale moj muz ma ma rad a je stastny ze ma nasiel.

deti95060810
15. aug 2018

@marusia12 prosím ťa netáraj s tým pravopisom...ak chceš sledovať pravopis tak to si vyber iné fórum...😉

evak12
15. aug 2018

@negymama presne,aj ja som cakala,kedy zase otvori svoje papule

siska1313
15. aug 2018

@negymama to je perfektná odpoveď, už sme dve v klube, teší ma☺

meandbaby
15. aug 2018

@nini1010 a naco to chces vediet? Nie si nahodou manzel? No, myslim si, ze neexistuje idealny manzel ani manzelka, ale milujuci par, kt naozaj si stoji za tym, ze v dobrom aj v zlom.Hlavne, ked sa dvaja ludia naozaj miluju, nie zalubenie, ale laska, zalezi im na tom druhom partnerovi, to je podstatne.

gabuliacik
15. aug 2018

@nini1010 myslim,ze ty uz dobra manzelka si.. pretoze sa stale chces zlepsit a posunut sa dalej tym,ze sa chces inspirovat inou manzelkou🍀

nini1010
autor
15. aug 2018

@gabuliacik Jej dakujem tak toto ma ozaj potesilo. 😊

najk
15. aug 2018

V jednej psychologickej knihe som citala, co muzi ocakavaju od zien. Posudte sami, ci to sedi :D

1. Navarene, upratane
2. Sex kedykolvek si muz spomenie
3. Nezatazovat ho starostami
4. Neustaly obdiv

nini1010
autor
15. aug 2018

@najk Tak to bude asi dost vycerpavajuce 🤣

najk
15. aug 2018

@nini1010 ja sa snazim nezabudat na bod 4. Lebo clovek rokmi zacne druheho brat ako samozrejmost, tak sa snazim mu casto davat najavo ako ho uznavam a obdivujem. Ale samozrejme asi neexistuje zena, ktora by sa drzala vsetkych bodov. A asi chlapi o takej snivaju, ale v reale by ju ani nechceli, lebo by bola nudna a prilis submisivna.

vanesanova
15. aug 2018

Podla mna dobra manzelka ma rada oral a nie len na sebe a ked s nou muz sexuje ma pocit ako keby sulozil so stetkou rada a dobre vari a stara sa o deti a ked ma chlap teplu veceru tak ju bude na rukach nosit do konca zivota!overene!ale dobra manzelka musi mat aj dobreho muza bez toho to nejde...ja by som so sebou nevydrzala asi ani dva dni niekedy ho fakt obdivujem ale laska je laska 😇🤗😁

negymama
15. aug 2018

@najk este ked som bola slobodna mi jedna baba povedala , ze muz potrebuje hladkat dve veci... ego a penis 😀

nini1010
autor
15. aug 2018

@vanesanova pekne 😊

negymama
15. aug 2018

@vanesanova moj chlap nechce varene vecere, jeho matka mu s tym liezla na nervy, ako mu vnucovala na veceru polievku aj druhe jedlo, aj mne svokrusa prikazala, nech len muzickovi varim, ked aj sama nechcem. a moj chlap teply hrniec idignoruje, ma obed v praci a chce na veceru zeleninu, chleba sunku

vanesanova
15. aug 2018

@negymama no jasne ja sa nehadam kazdy ma rad nieco ine moj muz chodi na obedy ktore mu ale skoro nikdy nechutia a ked pride neskoro vecer domov unaveny nestaci mu sunka s chlebom ale dobre domace chutne jedlo

blevka
15. aug 2018

@najk na toto ma napadá len to známe mužské: " Dobrá si, pekná si, len keby si kus cudzia bola."

tuqanqa
15. aug 2018

Moj manzel kedysi zartoval ze zena ma byt v kuchyni kucharka, v obyvacke dama a v spalni milenka 😉

negymama
15. aug 2018

@vanesanova no mne to pripada trapne, gulat ocami a obdivovat muzicka , ze aky si ty uzasnyyyy . a co sa tyka tych 4 bodov co ma dobra manzelka dodrzat...vsak nech dodrzuju... len keby tu nebolo x z tem nestastnych zien , ktorych pre milenku opusta chlap....aj teple vecere aj sex, aj upratane bolo, aj chvalili aj nezatazovali... i tak ich kopol do riti, alebo mozno prave preto...

blevka
15. aug 2018

@nini1010 ja si myslím, že dobra manželka je tá, čo miluje, je veselá, zhovievavá k chybám iných, zodpovedná, za každých životných okolností láskavá a dôstojná. Ak je k tomu ešte vtipná, chytrá a náruživá tak je to top. Len či by sa nejaký chlap pri takej dokonalosti cítil naozaj dobre.....ťažko povedať.

meredith83
15. aug 2018

Hmmm.. To je tazke povedat.Krása tkvie v oku pozorovateľa. Takisto to je o dobrej idealnej manzelke a koniec koncom a idealnom manzelovi.... Myslim ze je to taka ktora si uvedomi ze nikto nie je prefektny! Kazdy ma svoje chyby. Kazdy ma taktiez svoje silne a slabe stranky. Ja navarim, naperiem a umyjem kedze viem ze moj muz by to tazsie zvladal( hlavne co sa tyke varenia🙂) Co sa tyka sexu to je uz tazsie. Nie kazdy par je v sexe spokojny. Poznam pary ktore su velmi spokojne v sexualnom zivote a take ktore su nespokojne. Taky dobry stred si myslim. Hlavne sa dokazat porozpravat co sa komu paci..

vanesanova
15. aug 2018

@negymama ja som nic o gulani ocami ani obdivovani muzicka nespominala a nevery...ak to chlap chce urobit urobi to aj angeline jolie tu nejde o to byt dokonala ale snazit sa o to mozme

najk
15. aug 2018

@negymama lenze vacsinou sme si toho chlapa brali, lebo sa nam uzasny zdal. Tak preco mu to aj po 12tich rokoch nepripomenut. Napr. moj muz dnes zazil celkom pekny pracovny uspech. Ked mi to rozpraval, mala som chut ho posexovat hned. Mne pride ohromne sexi aky je sikovny a uspesny. Preco ho v tom nepodporit? Mala som to prejst tym, ze ok, dari sa Ti a co sa mam z toho? Ved su to aj moje peniaze, ktore zaraba, tak mu dodavam sebavedomie..
Ja som napisala, ze muzi o tych 4 bodoch snivaju, ale v reale by taku zenu, ktora ide presne podla nich asi nechceli, lebo by bola prilis nudna a submisivna. Ja si muza rada vychvalim, ale navarene odomna cakat moc nemusi. A zasa ho vychvalim, ked navari on mne a je to dobre 🙂 obidvaja spokojni 🙂

vanesanova
15. aug 2018

@meredith83 presne aj ja toto hovorim bez dobreho manzela niet dobrej manzelky ja by som sa so sebou uz davno rozviedla taka som niekedy neznesitelna Ale on ma pozna a vie ze su to len obdobia proste som typ cloveka ktory hlada ulavu tak ze vsetky problemy tazkosti stres a hnev si vybija na druhom a on to vie a nikdy mi nic na to nepovie proste ma berie taku aka som aj s chybami kazdy mame predsa chyby dvaja sa musia respektovat a vsetko sa da.