icon

Aké auto pre 5 člennú rodinu?

zeytin
24. sep 2013

Zatial sme styria, ale planujeme byt piati 🙂 a chcela by som sa s vami poradit, ako riesite autosedacky pre tri deticky. Mame SUVcko, Nissan, ale tam nepomestime dozadu 3 autosedacky, ale s nasim autickom sa nechceme rozlucit... Mne sa tie rodinne auta tak nepacia ☹ ako to riesite vy?

momamo
26. sep 2013

Seat Alhambra, jednoznacne 😉 Do zadu das 3 detske autosedacky, miesta tam maju neuveritelne vela tak isto ako aj ty v predu s muzom a o kufri ani nehovorim ...Spotreba skvela, nho jednym slovom rodinne auticko 😉

anjelicek26
26. sep 2013

My budeme mat o chvilu VW caddy a mame VW sharan. Ja mam zatial ine auticko, ale uz v oktobri zmenime, je to otravne, ze mam plne auto sedaciek a maly musi sediet vpredu 😝

959touareg
26. sep 2013

co tak mikrobus. 😉

lenula84
21. máj 2014

dobrý máme renault espace- uplne super pre tri deti....

digysa
26. sep 2014

Oprasujem temu. Tentoraz sa chystam na kupu auta ja.

Ake rodinne, ci vacsie auta teraz ficia na trhu? Napiste v com sa vozite.

AK nahodou niekto ma BMW X5, tak si poprosim recenziu

Dakujem.

andzulik
26. sep 2014

tu je zoznam aut, kde sa zmestia 3 autosedacky..
my mame peugeot 307sw 7 miestne

bronia13
26. sep 2014

@digysa moja sestra ma Volvo CX9 a je s nim spokojna,my mame Mitsubishi Outlander ale uz starsi a je fakt super,plno miesta a kufor na to ze to je mid size SUV je obrovsky,lenze tam sa zmestia len 2 sedacky a do stredu uz ani neter nevojde co ma 13 rokov tak budeme kupovat novy 2014 Outlander a ten je uz novy dizajn a je 7 miestny velky kufor a plno miesta, a inac co tak Audi Q7 alebo Q9 co? mm by ho aj chcel lebo je robeny na SK 😀 😎 ale za tu cenu ja mam 2 Outlandery 😀 .....sorry neviem o nikom kdo ma X5

iv01
26. sep 2014

@digysa no tak mne sa zmestia aj do punta 3 sedacky 😀 😀 😀

digysa
26. sep 2014

@bronia13 Audi Q9 prave pozeram a veru sa mi zda byt male. Nema ani 3 rady sedadiel. Pozeral som si recenzie a je az na 13-mom mieste. U odbornikov nema dobre vysledky.
Mne sa to auto velmi paci, ale bohuzial....je fakt male. Ja mam teraz mazdu CX9 a ta ma aspon 3 rady sedadiel.

digysa
26. sep 2014

@andzulik
@iv01 Ja nepotrebujem 3 autosedacky.......ja len oprasujem STARU temu a chcem zistit, ake auta su popularne pre rodiny s detmi. 😉

henrieta76
26. sep 2014

my máme Chrysler Grand Voyager 2.8 CRD Touring a nesmierna spokojnost az nato ze ho momentalne predavame lebo ho uz moc nevyuzivame tak ho chceme predat 🙂 uz sme z neho teoreticky vyrastli a mame este jedno mensie tak skor vyuzivame to 🙂 deti narastli a vacsinou ich nosim uz iba ja a tak sa zmestime 🙂 ale kym sme chodili cela rodina + psi tak to bolo naozaj naj auto

iv01
26. sep 2014

@digysa ved pointa je rovnaka, my mame rodinne punto, kto si ake moze dovolit,take si moze kupit 😎

sasena033
26. sep 2014

@zeytin my sme teda styria piati neplanujeme 😀 😀 a mame WW sharan miesta, miesta pre 3 autosedacky, je 7 miestne , strasne priestranne a podobne su c max, alhambra, a to nove je perfis, uz teraz viem ze mensie uz kupovat nebudeme 😉

sasena033
26. sep 2014

@digysa my sme teda styria piati neplanujeme emoticon emoticon a mame WW sharan miesta, miesta pre 3 autosedacky, je 7 miestne , strasne priestranne a podobne su c max, alhambra, a to nove je perfis, uz teraz viem ze mensie uz kupovat nebudeme emoticon

digysa
26. sep 2014

@henrieta76 Tiez rozmyslam nad Chryslerom, ale nad Town& Country (neviem, ci je na europskom trhu).
A kolko rokov ste ho malo? Ziadne zavazne opravy neboli?

bubelko
26. sep 2014

@digysa ja mam subaru forester... super jazdne vlastnosti... 4x4, otocim sa aj ako sa hovori na 5 halierniku... ma ale relativne maly kufor, hoci dam don 2 hokejove tasky v pohode 😀
povodne som chcela ale toyota sienna - minivan. problem - je dlha, v meste nikde s takym autom nezaparkujem alebo teda len velmi tazko... 😖

bronia13
26. sep 2014

@digysa kamoska mala CX9 a vymenila za Taho sa mi zda a je nadmieru spokojna, mne by stacilo aj CX9 bo my nechceme az tak velke auto ale ona si ho velmi chvali

lucka1987
26. sep 2014

@bubelko ahoj aj my mame / resp mali sme / forestera..a teda kufor mame velky, mame starsi rocnik.. mali sme na nom buracku / ano aj ked je to 4 x4 v pohode sme dostali smyk a pretocili cez strechu 😒 / a taaak nam je za nim luto..... 😒 teraz sa vyvazal na malej corse .. auto ide na vypary.. skoro nic nezere 😀 .. no ma jednu chybicku.. je straaasne malickeeee 😀

digysa
26. sep 2014

@bubelko Toyota Sienna je dalsia alternativa (nastastie tu s parkovanim nemame problemy). Je na druhom mieste, co sa popularnosti tyka.

Cislo 1. miniVan (rodinne auto) je Honda Odyssey -najpredavanejsie, s najlepsimi recenziami a s najlepsou vybavou.
Len neviem, ci chcem mat take auto, ako kazda druha mama v nasej skole 😅

Subaru Forester vyzera skvele. Idem si precitat.

@bronia13 Tahoe sa mi zda prilis muzske, neviem preco.

bubelko
26. sep 2014

@lucka1987 tak 4x4 ti nezarucuje, ze nedostanes smyk 😉 ja som mala pred tym toyotu avensis a teda forester ma oproti tomu maly kufor 🙂

bronia13
26. sep 2014

@bubelko ja som mala 4x4 a jazdilo sa dobre, teraz nemam ale mm dal zimne gumy (tu nie su povinne) a woooow to sa neda porovnat super sa jazdi absolutne mi netreba 4x4 a je to aj lacnejsie 😉

bubelko
26. sep 2014

@digysa no v zürichu zaparkujes maximalne tak so smartom 😀 😀 😀 ale nie, take strasne to nie je, ale sienna ma tusim neico cez 5m a to uz je problem. uz s avensisom som mala problemy v meste na pozdlznych, lebo bola dlha (mala "len" 4,9m). forester je kratsi, ale zas vyssi, lepsi prehlad.
sienna vyzera zvnutra velmi elegantne - ma ju par mamiciek na zimaku, kde trenuje syn, a tak som si mrkla 😉 no az vyrastiem si kupim 😀 😀 😀

bubelko
26. sep 2014

@bronia13 ja som mala predny nahon - zimne gumy sice nie su povinne, ale ked nemas a nieco sa stane, tak poistovna nemusi preplatit poistnu udalost... no ale ine som chcela - mame podzemnu garaz tak hlupo, ze ked islo auto po hlavnej, tak som musela zcuvat do garaze a nanovo pohynat, lebo som sa na snehu nepohla... to iste v alpacha - zaparkovat v snehu ci vyparkovat - horor. a tu, ked ides do alp, a nemas 4x4 tak musis mat vo vybave retaze a pri urcitych cestach odstavuju policajti na stranu a obuvas... 😉

yanni
26. sep 2014

@bronia13 no do Q7 sa nam tri sedacky nezmestia. Ani do mercedesu glk su narvani, cize nic na dlhe cesty. Do Fordu Fusion sa zmesia, aj v pohode zapnu ale to je male auto, nic na dovolenky, hlavne nie na zimnu, ale tak na taxikovanie staci. Prave sa obzerame po neicom novom, muz kuka na americkom trhu, lebo europa je slaba. Vela modelov sa sem nedovaza, ak clovek zozenie, tak len z druhej ruky a za strasne ceny. Takze priamo z Ameriky a v Saudi to dostane za peanuts. 😉

yanni
26. sep 2014

@bronia13
@bubelko my mame ten medak 4x4. Ja ho mam rada. Hlavne v zime a este aj zimne gumy, tak po nasich aplskych kopcoch je to super. 😉

aniko82
26. sep 2014

kamoska mala Renault megane combi, v pohode sa zmestili 3 sedacky...teraz su uz deti vacsie, vymenili ho za VW sharan.....🙂

briketa
26. sep 2014

@yanni Mercedes V- class je minivan a najvacsi pre tri deti.

bronia13
26. sep 2014

@bubelko to chapem a hlavne ked chodite po horach tak treba aj 4x4 aj zimne gumy. my sme v Chicagu a taku zimu ako sme mali toho roku som tu za 25 rokov nezazila, hrozne zimi a hrozne vela snehu a tohto roku to ma byt este horsie tak sa kazdy divil ze naco su nam zimne gumy ked tuje sama rovina ako na SK na dolniakoch a veru sa nam zisli 😉

yanni
26. sep 2014

@briketa myslis viano? vlastne byvale viano. No musime pokukat. Potrebujeme 7miestne, kedze "miesime" na dalsie 😉

vevesh
26. sep 2014

Toyota landcruiser 4x4 je 7 miestna a je super....ale neviem ci je na europske podmienky...a este aj ma vyjst zachvilu novy 7 miestny Nissan... 😎