icon

Aké auto pre 5 člennú rodinu?

zeytin
24. sep 2013

Zatial sme styria, ale planujeme byt piati 🙂 a chcela by som sa s vami poradit, ako riesite autosedacky pre tri deticky. Mame SUVcko, Nissan, ale tam nepomestime dozadu 3 autosedacky, ale s nasim autickom sa nechceme rozlucit... Mne sa tie rodinne auta tak nepacia ☹ ako to riesite vy?

spajky
21. máj 2015

@alenah31 moja je to uz asi davno ale ako si bola spokojna s c4picasso uvazujeme nad grand picasso ale citroeny nam nejako nechvalia nekazil sa ti moc ?

miriamkac
21. máj 2015

@andzulik
páči sa mi ten rozpis, až na to, že neviem, či reálne skúšali tie sedačky do tých áut. Lebo my sa vozíme v Insignii riadne v sedačkách a zmestíme sa...ooo....t.j. tri sedačky vzadu, upínam bez problémov.

alenah31
Autor odpoveď zmazal
spajky
22. máj 2015

@alenah31 tak super moja tiez si chceme dat doviest znamemu z nemecka akurat dnes ideme zanim nech nam zozenie mne sa paci velmi skusali sme ford cmax ale vzadu su nepohodlne sedacky podla mna a aj dizajnovo sa mi viac paci picasso nam sa pokazila nasa milovana laguna opustila nas tento vikend v BA na navsteve tak necakane musime kupovat auto ☹

alenah31
Autor odpoveď zmazal
emogeon
16. feb 2016

mate niekdo land rover freelander, spokojnost? vdaka

waggi
1. jún 2022

Pri výbere auta ste brali viaceré do úvahy, že teda áno sme väčšia rodina potrebujeme väčšie auto? Lebo teda asi sme prišli aj my na to, že zrejme je nám kúsok menšie ako by sme chceli, keď aj ideme niekde na výlet, tak sa trošku tlačíme. Po akých autách ste sa pozerali?

pukavica
2. jún 2022

vies co tak my sme snad male auto nemali, ani ked sme boli sami dvaja 🙂 proste kedze sme aj teraz taky vyletnici, turisti, kam sa da si berieme psa, tak sme potrebovali mat za kazdym dostacujuco velky kufor

waggi
6. jún 2022

Pukavica hej jasné rozumiem, veď to je teraz pri niektorých autách aj také klamlivé by som povedala, že proste myslíš a vidíš aké veľké auto ale kufor je malý, takže keď tak by sme ho chceli mať rovnako veľké všade ak mi rozumieš :D

mimer
6. jún 2022

Alhambra alebo Sharan..novšie 🙂

rencina_4
13. jún 2022

@waggi tak ono asi netreba nejake velke, obrovske auto, asi treba mysliet aj na to, ze my ako zeny, - no predsa len ta manevrovatelnost a parkovacie schopnosti, ako sama vidim ked sedi zena vo velkom aute, to je hroza, ako nic v zlom a klobuk dole pred takymi co vedia soferovat poriadne 🙂 za mna ak sa bavime o rodinnom aute tak nejaky ,,combík" 🙂

waggi
14. jún 2022

rencina_4 hej ved to na to myslim, ze jednoducho pri detoch aj ked niektori su presvedceni ze treba velke auto ale to ako vobec :D ved uz sa presne vidim ako s tym mam problem manevrovat niekde pred obchodom :D a vy ste aj niekde teraz najblizsie auto kupovali?

hefo
14. jún 2022

Dobrých ľudí sa všade veľa zmestí. Kedysi sa zmestili piati dospelí do Škody 100 a hajde aj s paštikami na dovolenku do Chorvátska, pardon, vtedy ešte Juhoslávie. 😉

rencina_4
16. jún 2022

ale to je pravda ze vtedy sa taka velka rodina pobalila do auta a davaj, teraz ma clovek jedno dieta a ide s taskami nabaleny ako keby isiel prec na mesiac :D a nestaci kufor velkeho auta :D

waggi
17. jún 2022

Hefo haha tak to áno 🙂 Neviem si predstaviť že by sme tak teraz fungovali 🙂 Ale hádam teraz by nemáte takúto ,,škodofku" :D Či ? 🙂
Rencina_4 asi tak :D No ale zase veď aj sedany majú relatívne veľké kufre čo poviete?

win_gi
20. jún 2022

@waggi ako hej veľké sú ale zas si obmedzená výškou, čo napríklad pri rodine s deťmi zas nie je bohvie čo. To by som fakt radšej volila verziu combi

rencina_4
21. jún 2022

@waggi akoze ano najdes aj take ale zase realne 2 deti 2 dospeli a niekde na vylet predlzeny vikend? :D vies to bude asi narocnejsie 🙂 inak som aj combik a ides to je typicke rodinne auto podla mna 🙂

waggi
24. jún 2022

@win_gi hej jasné a vy máte takého combíka nejakého alebo ste teraz niekedy kupovali auto?
@rencina_4 no veď to si už neviem ani predstaviť, ale dobre veď aspoň ste mi tak dali lepší prehľad že po čom sa pozerať 🙂 len teraz kde všade ísť :D

rencina_4
24. jún 2022

@waggi ale ved jasne. no my ked sme davnejsie zhanali auto tak nam svagor poradil ist cez autoplaza. super komunikacia je s nimi ohladom vsetkych tvojich poziadaviek ake mas na auto. ked tak pre inspiraciu. neviem teda aky mate rozpocet ci som prehliadla 🙂

ewiculik
27. jún 2022

A mali tam teda presne taky model aky ste chceli? maju aj niekde nejaky autobazar alebo tak, kde by sa dala ich ponuka aj pozriet?

rencina_4
1. júl 2022

ano jasne, tam sa to da odkomunikovat ze aku mas predstavu, aku znacku auta, model, technicky stav samozrejme aj cena 🙂 ked tak sa mozes na nich nakontaktovat a stretnut osobne aby ste sa blizsie dohodli 🙂

waggi
4. júl 2022

@rencina_4 a na nich sa dá prosím ťa ako nakontaktovať keby sme mali záujem? len cez nejaký telefón a teda predbežne povedať, akú máme predstavu? @ewiculik podľa mňa teda keď už je to firma čo sa na to špecializuje tak hádam má v ponuke autá od výmyslu sveta. či ?🙂

rencina_4
6. júl 2022

@waggi ano jasne ked si aj zadas ich stranku, tak tam maju ze kontakt a rovno mozes vyplnit ako keby taky formular to nazvem s udajmi ohladom auta ze ake mas teda poziadavky a oni sa ti potom aj ozvu. alebo teda je tam aj cislo a mozes sa s nimi rovno spojit to je uz na tebe ze co uprednostnis 🙂

nadejna7
6. júl 2022

a ked to vyplnik nie je to nijak zavezne, ze ak mi poslu nejake auto tak ho nemusim vziat ani im za to platit?

waggi
7. júl 2022

@rencina_4 aha super, vďaka za informácie 🙂 idem to hneď pozrieť 🙂 nech sa trošku zorientujem. ale zaujímavé že sa to dá hneď tak vyplniť že aby mali prehľad.
@nadejna7 to si nemyslím že takto funguje to je asi len pre nich taká informácia že teda čo sa asi bude riešiť o čo má zákazník záujem.

rencina_4
8. júl 2022

@waggi presne tak, zase ked mas neviem kolko zakaznikov tak takto dopredu je aj pre nich lepsie vediet co budu nahodou riesit.

bogierka
10. júl 2022

mna by zaujimalo, kolko ludi nieco taketo aj riesi. lebo ako nepoznam osobne nikoho, kto by bol takto kupu auta risiel, cez niekoho. zvacsa si to chlapi riesia sami

rencina_4
11. júl 2022

@bogierka tak vidis to, my sme si tak auto poriesili a dobre bolo 🙂 je to len o tom ako sa rozhodnes ako to chces riesit, ci si sama auto zozenies alebo sa spolahnes na niekoho tretieho, tak to nazvem.

waggi
11. júl 2022

@rencina_4 tak to netuším ani ja, ale asi je to také logické keď tam ten formulár je, možno práve podľa toho majú aj rozdelených nejakých zástupcov alebo teda tých predávajúcich s ktorými človek potom komunikuje 🙂

martinenka886
11. júl 2022

Hmm, tak ake auto pre 5 clennu rodinu? Podla mna hocijake 🙂 Lebo ludia sa vsade zmestia, i ked jasne ze pokial sa chceme bavit o tom ze keby sa mali v dnesnej dobe vsetci zbalit a ist na dovolenku autom asi by to uz bolo najrocnejsie :D