icon

Aké je správne rozhodnutie?

natalysb
4. aug 2016

Ahojte len v skratke mam muza a dieta, s muzom sme mali od zaciatku problemy(5r.) dieta bolo neplanovane ale chcene.. prisla som mu na neveru, skoncil to, neskor som mu nasla ze si vyhladava sex na jednu noc, vypisoval si s inymi.. chodil na sexzoznamku.. vsetko som odpustila, tolerovala ale nezabudla (to sa neda) stale sme v stadiu ze sa snazime udrzat vztah, byt "stastny". V sexe nam to tiez nefunguje, ze vraj mu nestacim. Snazila som sa mu dat viac ale nejde to a z donutenia to nemienim robit. Nemame sa zle.. nebije ma, nehadame sa denno denne ale uz citim ochladnutie z mojej strany. Mam zas sa snazit a bojovat? A ako vzdy- prisiel do toho iny muz, nie je to ziadny novy objav je to dlhorocny priatel.. Cele roky sme boli len dobry priatelia az teraz sme obaja zistili ze sme chceli byt obaja spolu len sme nechceli stratit to co bolo medzi nami (kamaratstvo). Viem zdravi rozum mi hovori aby som nestratila to co mam.. ale podvedomie stale rozmysla ze by som mohla byt zas stastna..Vsetko co som robila doteraz som robila pre muza a dieta,pre rodinu. Neratam s tym ze ked sa rozidem s muzom ze budem s priatelom.. to nechcem.. chcem to nehat tak ako sa to same vyvynie.. do nicoho sa nehrniem..

juriva
4. aug 2016

Akože ne....sú testy rôznou citlivosťou

puklica13
4. aug 2016

@natalysb mozes mat take priznaky..a vobec nemusis... 😀

sara07
4. aug 2016

@natalysb no na SK sú aj na tak skoro testy tehotenské neverím že v Nemecku nie sú. Na dialku telepaticky určit tehotnost to chceš veľa, ale je pravda je to pohodlnejšie, každá prežíva tehotenstvo a začiatky úplne inak, tak ako každý inak znáš nádchu , chrípku

michala.s
4. aug 2016

Na test mas skoro, ten si sprav az ti bude meskat MS. Mne znama vravela, ze dosla na to ze je tehu prave tak, ze jej prestali chutit cigarety. Priznaky mozu byt aj hocico ine co ti docasne rozhadzalo hormony. Ja som v AT isla prvy krat ku zenskemu az ked som bola tehotna, nakolko som ziadne problemy dovtedy nemala tak nebolo nutne.
Uvidis sama najlepsie o par dni

sara07
4. aug 2016

@natalysb Trh nám ponúka veľmi veľa druhov tehotenských testov: tyčinkové, kazetové, extra citlivé, ktoré vedia zachytiť začínajúcu graviditu vo veľmi skorom štádiu, už od troch dní po oplodnení i také, čo výsledok prezradia až po vynechaní menštruácie...

ciernypes
4. aug 2016

@natalysb za par dni si mozes urobit test s vatsou cirlivostou.ale nie vzdy ukazu potencionalne tehu.nic ti neostava len vydrzat☺ale podla mna je eate skoro na tehu priznaky.nemoze to byt nejaka brusna chripka?

maminecka266
4. aug 2016

test by som este nerobila. Pockala by som este par dni pretoze teraz by ti pravdepodobne vysiel negativny aj keby uz si v tom 😉

nice202
4. aug 2016

kup si tehotensky test s vysokou citlivostou /urcite dostat aj v DE/ ako napr tento http://biocare.sk/eshop/produkt/tehotensky-test... pri tomto je mozne sa testovat uz na 6 den od oplodnenia!

humajnicek
4. aug 2016

daj si ešte pár dní a až potom a testík s vysokou citlivosťou a hlavne ráno 🙂

hoffmanka
4. aug 2016

Treba jednoznačne počkať ešte zopár dni a potom si spraviť taký test ako ti tu babule radili, s vysokou citlivosťou

kllamarka
4. aug 2016

Ved si moze spravit aj 5 testov..zas take drahe to neni. A ano aj "duchovia" na teste znamenaju pozitivny test. Intenzita ciarky znaci len hladinu HCG....cize aj tyzden pred MS, ak tam je "duch" tak je pozitivny.
Jediny negativny tehotensky test je ten, s absolutne chybajucou druhou ciarkou, tienom, ci duchom.
Takze preco si nemoze teraz spravit test..uvidi ci sa aspon crta tien na teste.
A potom zopakovat za par dni.

Ked uz je taka zvedava... nech skusa 🙂

romina1912
4. aug 2016

Hmm smutne ako niektore zeny reaguju. Skor len rypu. Nechapem preco prispievaju odpovedami ak sa chcu na dotycnej smiat.... @natalysb na test je este skoro ale drzim palce nech to je ako si prajes.
A inak ja som v uk a tiez tu nemam gynekologa, nechapen preco tolko vysmechu ze ty nemas v nemecku .... nie vsade su podmienky ako na sk

sara07
4. aug 2016

@romina1912 je tu mi 10 podobných tém, že by bola slniečko na ostatné sa nedá povedať, aký príspevok taká odpoved , ked už teda,........... aj ked jej tu neviem čo napíšu aj tak nebude vediet či ano alebo nie, aj tak bude rozmyšlať
povedzme si to na rovinu toto je vec ktorú potvrdi len gynekolog , postrádam logiku ,

edn
4. aug 2016

@natalysb ja som mala po tyzdni presne tieto priznaky - hlavne palenie zahy a bola som tehotna.. citala som, ze v ziadnom pripade po tyzdni nemozes mat priznaky a predsa som mala.. ale bolo to uz druhe tehu, tak som vedela co a ako 🙂 ale proste moznost tu je.. drzim palce..

edn
4. aug 2016

@natalysb a este dodam, ze pokial mas priznaky, tak by ti to uz aj test mal ukazat, kedze priznaky suvisia s vyssim HCG a bla bla bla.. aspon tak laicky si myslim.. mne ukazal..

natalysb
autor
4. aug 2016

@romina1912 nech si rypu asi sa zle vyspali alebo prekonali manzelsku hadku 🙂 a rozdychavaju to poda ktore na modrom koniku 🙂 ja som nemala zatial cas riesit gyn. Lebo neviem kolko zostanem v Nemecku. 🙂

natalysb
autor
4. aug 2016

@edn ahoj dakujem za nazor... 🙂 no mam pred MS tak pockam este s testom. Tych par dni. Ale stale ma boli podbrusko je to druhy den. Ci som prechladnuta alebo si tehulkujem 🙂

erika272
4. aug 2016

Boha zeny ked sem niekto napise chce poradit a ne odsudzovat ci vy ste tu uz fakt tak zakomplexovane ze neviete nic ine ? :D alebo oc o vam ide ? :D
@prasiatko30 ty si nikdy nemala nechraneny sex alebo co ? Ci prave ty si ta z tych nakazenych ?

veronikaszabova
4. aug 2016

Takze po prve... vajicko sa uhniezduje 5 az 10 dni po oplodneni... zacne produkovat HCG, ktore zaznamenava tehu test...
po druhe... priznaky ako unava, nevolnost, atd ... suvisia s HCG...
Cize ak si tieto "priznaky" iba nevsugorovavate, test by vam uz pritomnost HCG ukazal...
ja si skorej myslim, ze ide k PMS

prasiatko30
4. aug 2016

@erika272 nikdy som si nezakladala temy ci mozem byt tegotna ak som mala nechraneny styk - a ked som mala podozrenie ze ci som tehotna tak som si zbehla do najblizsej lekarne a urobila si test a hned na to som dvihala telefon a volala svojmu gynekologovi aby som sa objednala na prve sono - nezakladala som 200tu. Temu na mk ci som alebo nie som tehotna - ak si nie som ista ci som tak robim nieco preto aby som zistila ci naozaj som - informujem sa je tu x tem presne s touto istou temou kde asi 1000 tehuliek pred nou opisuju vsetky mozne aj nemozne priznaky ale toto je ako som tu a informujte ma lebo ja uz nedokazem ani googlit a aktivne vyhladavat informaciu - toto je to co ma na vas poniektorych udivuje a temy som tehotna/mozem byt v tom je tu fakt milion netreba na kazdu moznu tehotnost vytvarat novu temu len na to aby dotycna dosla k uplne nobelovemu zisteniu ze treba kupit tehotrnsky test🙄🙄🙄🙄

prasiatko30
4. aug 2016

@erika272 a predstav si ze som tiez v zahranici a volala som zahranicnemu doktorovi - uff to je objav v zahranici su tiez drs a dokonca aj gynekologovia🙄🙄🙄🙄

prasiatko30
4. aug 2016

Vytah tem som tehotna/mozem byt v tom/ ake ste mali prve priznaky:

https://www.modrykonik.sk/forum/search/?cx=0093...

Asi 2 min na to aby ste vytukali klucove slova do vyhladavaca kona - strasna veda😱😱😱😱😱

nikusssa
4. aug 2016

@natalysb ahojky v prvom rade nechapem ako moze byt tak vela zien ako tu pisu tak drze a urazat niekoho a posmievat sa bezdovodne. Je mi z niektorych vazne smutno. No a k teme by som ti chcela napisat ze ja som tiez po tyzdni citila ze sa nieco vo mne deje 🙂 ako sa hovori zena citi hned ked je tehotna, vedela som to pri oboch detoch uz po tyzdni aj ked mi testy este ukazovali ze nie som ... Bola som 🙂 niektore zeny to nezaziju a preto si myslia ze je to hlupost. Test ti podla mna ukaze ze si alebo nie si tehotna az po par dnoch meskania menzesu skor nie, ja som napriklad kupovala aj vysoko citlive testy a hoci.som dlhsie tusila ze som tehotna ukazali mi to az po pardnovom meskani ...myslim si ze priznaky mozes mat alebo mozno to citis a zelas si to a vsimas si kazdu malu zmenu. Myslim si ale ze ked po dietatku tuzis a zelas si byt tehotna tak hned citis ze sa nieco deje 🙂

charlie1980
4. aug 2016

Haha, dnes odpoviem uplne smrtelne vazne 😀 Ano, mala som, 9 dni po styku ma naplo. Ale brala som vacsie mnozstvo vitaminov, tak som to pripisovala tomu, ze som ich vzala na prazdny zaludok. Okrem toho unava, ako by ma palicou dobili, cele telo ma bolelo. Toto vsetko pred testom. Test som si robila na 11 den po styku, pretoze tehotenstvo bolo planovane.

betulinka1
4. aug 2016

Ahoj s tou cigaretou asi ani nie ale bolesti dole pri sexe by si mohla mať už po týždni. Uhniezdovanie vajíčka môže niektoré ženy bolieť viac a iné menej. Sama uvidis ale test by som si robila až tak po 3 týždňoch. Ak bude negatívny budes mat istotu. Ale inak, kludne mozes byť tehotná aj dlhšie. S iného styku, keďže sa snažíte o bábätko, aj keď si mala menštruáciu. Toto sa stáva skôr ako príznaky po 7 dňoch. Potom by to sedelo aj s tou cigaretou. Po prvom mesiaci už sú bežné bolesti, chute, slabosť a odmietnutie cigarety

nikusssa
4. aug 2016

Ja si pametam ze pri dcerke som prvy krat pocitila presne po tyzdni ale to ani nebol priznak skor som citila obrovsku radost a stastie z nicoho nic len zrazu pocit nejakej euforie a zacala som byt stale hladna a to bolo presne 7 dni po styku... Potom mi mamina vravela ze som nejaka bleda a hned som sa vyhybala zafajcenym miestam a pod... Vedela som ze som tehotna a to bolo naozaj 7 dni po styku... Urobila som si test a bol negativny a potom presne v den kedy som mala dostat menzes mi prislo zle... A to som si bola uz na stopercent ista a uz po 2 dnoch meskania mi test ukazal ze som v tom 🙂

natalysb
autor
4. aug 2016

@prasiatko30 mozno si nezakladala temy ale bludis po temach a urazas a utvrdzujes si tu svoje ego

prasiatko30
4. aug 2016

@natalysb a cim tym ze som sa pozastavila nad tym ze nevies vyhladavat v googli?

natalysb
autor
4. aug 2016

@nikusssa jeee to je zlate 🙂 ja nejsom hladna vobec skor mam nechut. Nechuti mi vobec jest. Niekedy sa vyhladujem a potom jem vsetko do radu :D

natalysb
autor
4. aug 2016

@veronikaszabova ajoj 🙂 neviem ci sa da vsugerivat nevolnost. Bolet zaludka ze mi je na zvracanie ako aj teraz 🙂