Ako by ste reagovali, keby si k vám návšteva donesie vlastnú kávu?
Ako by ste reagovali, keby si k vám návštev donesie vlastnú kávu?
Úplne v pohode. Ja a muž kávu nepijeme ani sa do toho nevyznáme, takže ku nám si návštevy nosia automaticky kávu, pretože buď žiadnu nemáme keďže by ju nemal kto piť alebo máme nejakú čo nepijú. Tiež nie každý vypije hocičo, chápem keď je niekto zvyknutý na nejaký typ kávy...
Normalne...,ja si nosiim svoj caj...pijem len cierny ceylonsky a malokto ma doma cierny caj...nie este konkretny,,,
Stve ta ze svokre nechuti tvoja kava? 🙂 V dnesnej dobe ked je tolko vela znaciek, prichuti a druhov kavy je normalne ze ludom nechuti hocico.
Inac, ked sme pri kave, kto vie co je to double-double?
starka si zvykne nosit bezkofeinovu 😁
Úplne normálne.... Uvarila by som alebo spravila ich. Ak je to návšteva co chodí častejšie tak by som nabudúce zaobstarala rovnaku
@viera77 ja podobne, reflux a bezlaktozová, takže aj ja si nosím svoje - minimálne trochu BZL mlieka, ak si dám ich kávu a nikto s tým zatiaľ problém nemal. Ale väčšinou prinesiem bylinky - mätu, medovku, žihľavu, čo momentálne pijem a to mi zalejú.
Moj manzel si tiez nosi caj so sebou, pije len darjeeling second flush...a aj to len konkretnu znacku...
ja som ta, co si nosi vlastnu kavu 😀 hold, ina mi nechuti.... iba ta moja... takze tak 🙂
Aj ja si občas nosím svoju,ak viem,že tam,kde idem,robia takú,aká mi nechutí 😉.
Absolutne neriesim. Tiez ked pride svokra si donesie svoju. Ja pijem inu. Aj manzel. Tak nedrzime vsetko doma. Ale uz roky dozadu tiez prisla k rodicom navsteva a doniesla svoju-bezkofeinovu.
Moji rodicia si tiez ku nam nosia svoju kavu, my taku doma nepijeme a oni nechodia az tak casto (castejsie chodime my k nim), aby sa nam oplatilo ju kupit. Ale mamina si obcas da pre zmenu chute aj tu nasu 🙂
Kamoska, co ma X potravinovych alergii, si nosi aj vlastne pohostenie.
Príde mi to trápne a nevhodné. Ak by aj domácnosť nemala kávu,stretnutia nie sú o káve. Buď chcem vidieť človeka alebo si chcem dokazovať trápnosť.aj keby som pila kávu z Marsu, urobím si ju v pohodlí domova a nemám potrebu vláčiť do cudzích obydlí.
normalne,nie kazdy ma rad kavu na navsteve,ja som kavickar a mne chuti len moja kava.Nechuti mi vsade a ak si chcem kavu vychutnat,donesiem si svoju.

No a ? Chce svoju kávu ,nech si prinesie ..ak chce ,nech si donesie aj vlastné jednohubky alebo čokoľvek .Snáď ide na návštevu kvôli mne /nám ,nie kvôli mojej káve 🤷🏻♀️