icon

Ako by ste sa k tomu postavili?

toma6877
20. feb 2022

Sme s exom od seba asi cca 2 roky,on si medzi časom našiel partnerku s ktorou má 2 mesačnú dcéru no nežijú spolu a on sa chce vrátiť...ľúbim ho no nedokážem prekusnúť to že má dieťa s inou...nehovoriac o tom ako som túžila.po dcére ktorú nemám no má ju on s inou...

Strana
z2
pribinak
20. feb 2022

@toma6877 hľadala by som si niekoho iného bez záväzkov
A už vôbec nie chlapa, ktiry urobí dieťa a potom si zmysli, že chce bývalú frajerku

felycity
20. feb 2022

ako je vyššie napísané a myslím, že by si danú situáciu nikdy neprijala a zožierala sa tým...furt by to viselo medzi vami

mimer
20. feb 2022

Troška sebaúcty...

rachel36a
20. feb 2022

Naco ti bude taky chlap...ked sa pohnevate, tak pojde zase niekde urobit si dalsie dieta...maj trochu hrdosti a neber otca dietatu

viestta
Odpoveď bola odstránená
martina1201
20. feb 2022

@toma6877 pozri sa na to z nadhľadu. On má záväzok s inou. S ňou byť nechce, ale urobil jej dieťa aj napriek tomu a teraz keď mu to už nevyhovuje tak chce ísť k tebe. Sama píšeš, zehovi ho ľúbiš nevieš prekusnut že s inou má dieťa. Čo ak s ním budeš mať dieťa aj ty a on sa posunie ďalej k ďalšej bez záväzkov? Ja by som ex nechala exom. Povedz mu, nech sa venuje dieťaťu a pomôže matke dieťaťa. Tá ho potrebuje viac než ty.....

allie458
20. feb 2022

Úprimne, daj na svoju intuiciu ktora ti hovorí ze mas ist dopredu a nie späť.

stanulienkat
20. feb 2022

Najprv si urob s niekym dieta. Ci by ta aj potom chcel. Ver, ze nie.

beatrice1111
20. feb 2022

@toma6877 hned hore mas odpoved

jaskolka
20. feb 2022

Za 1.-je to ex. Z dákeho dôvodu je to EX, takže asi to nebolo ideálne a skvelý vzťah
2.ma maličké dieťa s inou, a odrazu sa rozhodol, že sa chce vrátiť, skutočne veľmi charakterne, urobiť dieťa a potom.si to rozmyslieť a ísť larom farom, ako slobodný bez záväzkov. Kto ti zaručí, že o rok, dva nebudeš na tom rovnako?
3.sama vieš, že nechceš chlapa s dieťaťom, a neprekusnes to, že on už má dieťa s inou
4.nad čím teda vlastne uvažujes? Len láska a to, že ho ľúbiš niekedy nestačí, treba aj rozum zapojiť a ten to uvádza veľa dôvodov, prečo ísť radšej svojou cestou bez toho"úžasného charakterneho ", EX.
Na tvojom mieste ho pošlem do pr*** a ani neuvažujem, že by som ho chcela nazad

maminkadeticiek
20. feb 2022

Nie.Do konca zivota ta potom cakaju komplikacie s dietatom,financiami,exkou.A ked ti navyse o 2 roky povie,ze sa chce vratit k rodine,dietatu ktore ho potrebuje a zene,kvoli ktorej ta uz raz opustil?Budes sa kazdy druhy vikend starat s laskou o dieta zeny,kvoli ktorej ta opustil?Nieeee.

sella38
20. feb 2022

to je co za chudaka?

kandelabra
20. feb 2022

no ak ti nevadí, že takto bude pendlovať medzi tebou, bývalou, poprípade si každý raz nájde na dva roky nejakú inú, tak len smelo do toho. Okašlal ťa raz, potom ďalšiu ženu ešte aj s deťaťom, myslíš, že už to neurobí a budete spolu šťastne až do smrti? Toto nie je muž, to je rozmaznané prerastené decko, ktoré nevie čo chce a nemieni brať zodpovednosť za svoje činy.

dzulli1980
20. feb 2022

Takíto hajzlíci sú niektorí chlapi ... a takéto naivné sú niektoré ženy ... či myslíš si, že Ťa miluje? ... možno v tých lacných románoch od Rosamundy Pilherovej to takto funguje, no realita je na míle vzdialená ... neprijmi ho naspäť, zbytočne si tým budeš komplikovať život.

dskjhfdlkdjhl
20. feb 2022

@toma6877 O takeho chlapa, ktory si urobi dieta a vykasle sa nan, by som ani tu povestnu hrdzavu kolobezku neoprela. To je chlap? To je obycajny chudak, ktory nevie niest zodpovednost za svoje ciny.

lienka.7
20. feb 2022

@toma6877 urcite nie. Navyse ma uz dieta, ktoré si chcela od neho ty.
Preco mu to nevyšlo s tou druhou?

toma6877
autor
20. feb 2022

@martina1201 ja s nim.mam uz syna

toma6877
autor
20. feb 2022

@maminkadeticiek on ma.neopustil kôli nej ja som ho poslal preč lebo mi stále klamal...

lucka114
20. feb 2022

Čiže on si odíde a keď sa.mu znepáči, tak by sa vrátil a potom zas odíde .... Nevracaj sa k nemu, je to blb a ešte aj klamár..

ukulela
20. feb 2022

Zeny, zas nesudme bez blizsich info. Nevieme, preco sa so zakladatwlkoy rozisli a riez neviene nic o druhom vztahu. V okoli mam aj pripad, ked sa zena jednoducho nechala cielene zbuchnut a od chlapa sa odstrihla. Nevravim, ze je to tento pripad, ale nesudme, nevieme.
@toma6877 ty neprekusnes, ze ma dieta s inou. Takze nema vyznam premyslat nad tym vztahom ani nahodou. Cez to sa neprenesies. Takze to uzavri.

toma6877
autor
20. feb 2022

Boli sme spolu 11rokov a ja som ho ptom kôli klamstvám kt.bolo neúrekom poslala od nás preč...máme spolu 12r syna ...chcwl začať vraj nový život no nešlo to s ňou lebo ľúbi stále mňa aj ja ho ľúbim stále ,ale zrejme máte pravdu...ono rozum mi hovorí ruky preč no ❤ dáko stále nezabudlo i napriek tomu zlému....najhoršiw je to že on mi nedá na seba zabudnúť stále chodí volá píše och🙈

liz_lemon
20. feb 2022

@toma6877 ved uz ho poznas, vies ze je to hajzel, a aj tak rozmyslas, ze ho vezmes spat? niektorym zenam nie je pomoci...

kate211
20. feb 2022

@toma6877 Ty s nim mas 12 r syna a on ma dceru s inou? Rozisli ste sa koli klamstvam z jeho strany, chcela si s nim dceru a ty ho stale milujes? Dievca zlate, ty si bud velmi zufala alebo velmi naivna. To si si za tu dobu nenasla partnera, s ktorym si mohla mat dalsie dieta a stale myslela na svojho ex?

zdenkastanka
20. feb 2022

Uff, do tohto by som sa uz nemiesala... a snad ste sa kvoli niecomu rozisli,to ta uz preslo?uz sa zmenil?je dokonaly?

zdenkastanka
20. feb 2022

@toma6877 klamarom bude uz navzdy... ruky prec od neho. Chcel zacat novy zivot,to sa mu podarilo,ma dalsie dieta... ved aj oň sa bude treba starat nie?

rachel36a
20. feb 2022

@toma6877 no potom co o nom pises, by som sa s nim ani nebavila a nie si ho este nastahovat domov...takyto ludia sa nemenia...a mozno ho ptiatelka vyhodila prave tiez kvoli klamstvam a teraz nema kam ist,, tak vas chce nazad

abbey1
20. feb 2022

@toma6877 Nechcem, skutočne nechcem veriť, že dospelá osoba so skúsenosťou s daným chlapom, so zodpovednosťou za svoje dieťa, takto uvažuje.
Naozaj dnes si človek nedokáže vážiť sám seba a tých pár rokov života na tomto svete?
Raz si urobila ten krok a zbavila si sa toxického človeka. Prečo chceš do toho späť?

andrea78
20. feb 2022

@toma6877 opustil Teba, nasledne ma dieta s inou a ide ju opustit. Co od toho ocakavas? Fakt charakterny muz, cim Ti uz len moze imponovat? Ci nebolo Ti este dost, nestacilo?
Jasne ze vola, nevonia mu mat doma zenu a novorodenca, uz nie je strodobodom vesmiru milenky, tak sa chce dekovat kde ma vacsi klud. Inu na obzore momentalne nema (ved aka normalna pricetna by si takeho chruna s uzasnymi moralnymi zasadami a charakterom vobec uviazala na krk) , tak sa chce vratit tam, kde mu asi az tak zle nebolo. Chvilu vydrzi a ked bude kam, pojde zase o dom dalej.
A to, ze Ty si ho poslala prec, lebo klamal? To je uz len argument. To malo uplne super jednoduche riesenie - neklamat. To bolo vsetko, co mal urobit. Neurobil, zjavne si mu bola ukradnuta.
Otvor oci.

dskjhfdlkdjhl
20. feb 2022

@toma6877 Takze on opustil teba s dietatom, potom si urobil dalsie, aj tu opustil a Ty nevies, ako sa mas k tomu postavit? Najskor som si myslela, ze nejaka mlada naivna, neskusena zabka sa pyta, ale teraz uz len neveriacky krutim hlavou nad naivitou asi zrelej zeny.

oliolijanka
20. feb 2022

Pamätas ako bolel porod? Nepamätas. Ja si pamätam, ako som si po osemnastich hodinach kontrakcii, kedy som nevedela, ci ja prezijem, ci dieta prezije, hovorila, ze ked prezijem, tak uz nikdy v zivote rodit nebudem. To si pamätam, ale preco som si to myslela, si nepamätam. Takze bola by som ochotna ist do toho znova.
Tak je to aj s tebou. Ze bol klamal si pamätas, ale nepamäras si ten pocit, ake zle to az bolo, ze si radsej vyhodila otca svojho dietata, aby si to nemusela znasat.

A este inak. Ja keby som vyhodila klamara, tak aj keby robil dva roky na ropnej plosine na Aliaske, tak by som ho nezobrala spät.
Lenze tvoj sa nevracia z ropnej plosiny, zivotom oslahany, pouceny, so svalstvom ako akcny hrdina z americkeho filmu a s usporami, z ktorych by sa dali kupit dva domy... tvoj k tebe zbabelo uteka od dvojrocneho dievcatka, na ktore bude dalsich sedemnast rokov platit

Strana
z2