Ako často chodí váš partner na pivo?
Ahojte, ako máte nastavené so svojou polovičkou, kedy a ako často chodí na pivo alebo akcie s kamarátmi? Teda máte to nejako nastavené/ vydiskutované? Zamýšľam sa nad tým po posledných dňoch. Ide o to, že na začiatku roka bolo veľa návštev, naozaj sa pilo pomaly každý deň.. Nie nejako extrémne veľa, ale proste popíjalo sa. Teraz mal môj muž stretnutie s kamošmi, ktoré sa natiahlo na osem hodín v krčme (!!!). Ďalej plánujú akciu v práci s kolegami a s ďalšou skupinkou kamarátov chce ísť na chatu (pánska jazda). Chápem, že posledné mesiace nebola príležitosť sa socializovať, ale aj tak mi to príde trochu moc aj vzhľadom na to, že je kvôli svojej práci často rozcestovaný. Nechodí domov opitý na mol, ale je pravda, že keď sedí s kamošmi pri pive, úplne zabúda na čas a všetko ostatné, čo sa okolo neho deje.
@erika_230 v pohode. Vyventiluje si hlavu.
Môj muž asi 2x ročne s kolegami 😅 potom tak raz mesačne s mojím bratom a deťmi na bicykloch sa stavia na kofolu či to sa neráta? 😅 Mám muža introverta, robí z domu, jeho social je dostatočne vyplnený každodennými callmi ohľadom práce a mimo práce je rád s nami na výletoch.. ja som taká istá - s kamarátkami idem na kávu bez deti teda častejšie ako on, asi tak raz mesačne, ale mám kamarátky extrovertky, a ja som teda tiež introvert, takže ak oni niečo neorganizuju tak sa nič nedeje.. premna je dôležité vypadnúť z domu s mojou rodinou, tým vypneme s manželom najlepšie.. aj keď jasne také pokecanie s priatelmi je veľmi fajn..
Teda čo sa týka tvojho problému, premna je to z pohľadu introverta fakt extrém, avšak extroverti čo potrebujú stalenokolo seba širokú spoločnosť to je asi normálne, neviem..
@panelacikova spolocne dieta nie. Ja mam dceru v striedavej
@erika_230 tak potom napíš, ak budete mať vlastné dieťa a on bude 20 hodín týždenne (možno i viac) sedieť s kamošami v krčme či ti to nevadí 🙂
@jana_eyre_2 ja si myslím, že aj z pohľadu extroverta je toto už totálny extrém.... hoci ja som tiež v skupine, čo aj ty 🙂 takže pre mňa je toto absolútne nemysliteľné
@retatka no ty si zabila.... prečo je chlap, ktorý sedí doma (cháp sedí = trávi čas so ženou alebo s rodinou) ťuťko?
môj tiež chodí tak raz za týždeň s chlapskou partiou von. chodíme aj spolu a chodíme aj zvlášť.
@retatka tak je rozdiel presedieť hodiny týždenne v krčme alebo na chatách a rozdiel venovať sa hobby, napríklad športu... môj je doma. nepotrebuje krčmy, kamošov (hoci ich ešte stále má) ani podobné kravinky... ale má rád beh a korčuľovanie a ak sa mu dá (myslím časovo hlavne), tak ide. to mi nevadí. od začiatku sme takto nastavení. aj predtým, než sme sa dali dokopy, žil takým životom. práca, šport, gauč. keď mal malé deti práca, rodina, šport, gauč... keď máme na seba málo času, ozaj málo, tak ja, ja, ja, gauč so mnou a kúsok športu 😀 faktom je, že mne vyhovuje, že už sme starší a nepotrebuje sa niekde divočiť. ja som takto spokojná.
závisí predsa aj od veku, netreba porovnávať 3o tnika so 50 tnikom.
nastavené nijako. pije 3 - 4 x týždenne, zväčša pivo a zväčša v norme. ale zase, nesedí predtým v kancli. keď má vypité viac, nepripúšťa si to, čo je problém.
Ja by som to neriešila vôbec. Tiež máme dve malé deti do troch rokov a nech ide kam chce a kedy chce. Zozaciatku mi vadilo, že muž mi povedal že ide na 2hodky a došiel o 6. Ale už tomu predchadzam tak,že sa ho nepytam kedy pride domov. Proste viem že v noci dôjde a je jedno či o deviatej alebo polnoci. Asi je to podľa miery, ak to nieje každý druhý deň,ak si nájdete čas aj na spoločny večer a hlavne ak nechodí domov tak, že o sebe nevie či na mol,tak to je jedno. Buď rada že má kamošov, a nie milenky 🙂 nejako sa ventilovať chlapi musia. A keď chces, aj ty si s babami daj babsky večer bez detí....avšak ženy sú citové, my si radšej vyberáme deti a muža na spoločné chvíľky🙂 hlavne by s neporovnavala kedy kam on chodí a kedy ty. Môj chodí na výlety do hôr spávať na niekoľko nocí a vôbec mi to nevadí. Som vyrovnaná s tým, že máme detičky, venuje sa im, miluje ich, ale robí 24hodinovky a tým som dosť s deťmi zohrana a samostatna. Keď odchádza, vždy mi pripraví čo mi treba od dreva, opatrovanie zvierat a pod...keď je doma, zahrá sa s deťmi a každý deň chodíme keď sme spolu, so psom a deťmi na prechádzku. Ale vyslovene keď mi večer povie že mu dôjde kamoš do pivnice alebo že ide s chalanmi (aj na celý deň) tak neriešim. Na Silvestra som šla spať skôr a on si večer zavolal brata a bratranca na terasu. Ak nebudia mňa a deti, nemám problém 😀 na mňa bola vonku zima tak som si v utri triedila nejaké veci a potom šla spat. Doma bol len kvôli ruchu a deťom, aby som tu nemala rodeo. A to sa ľúbime vo všetkých smeroch 🙂 určitú ,,voľnosť,, chlap potrebuje aj vo vzťahu, inak sa bude cítiť skliesnene.
@diamond007 nesťažujem sa, že má kamarátov.. v minulosti boli časy, keď som ho sama vyháňala von medzi ľuďmi.. riešim skôr tú frekvenciu a mám pocit, že už je toho moc.. minulý týždeň sme mali 4 náročné večery spojené s návštevami a tento týždeň má od pondelka do stredy opäť nejakú akciu.. na každej sa, samozrejme, popíja.. a to ešte neviem, čo bude cez víkend, možno nejaká ďalšia návšteva.. okrem toho často cestuje, má takú robotu.. ja som takisto spoločenský človek, ale u mňa to už znamená bujaré žúry ako počas vysokoškolských čias, ale robiť si rozmanitý program, kde stretávam nových ľudí - výlety, dovolenky, víkendy s rodinou, športovanie, jazykové kurzy, občas nejaká kamarátka, kávičkovanie..
Cca každú druhú nedeľu ide športovať s kamošmi na bicykloch po horách. Dajú si kolečko po okrese, spoja to na záver s polhodinovym posedením pri capovanom pollitráku. A idú každý domov k rodinám. Niekedy aj mesiac nejde nikam na bájku, vtedy odbehne na hodinku ci dne k nejakému kamarátovi. A nie vždy si dá to pivo, ale vidím, že mu to vždy len prospeje. Aši ako každému. Inak je v práci od pondelka do piatku na týždňov kach
Jasné, presne si to napísala. U teba to neznamená bujaré žúry.. on možno to inak berie jak chlap.
Tak keď sa už teraz obavas víkendu, tak si sprav ty program, keď tam ešte nič nemate
Ak to nie je každý týždeň takto takneries 🙂 usmiata zena ho skôr domov aj priláka ako hádky 🙂
Nemame to nijako nastavene. Myslim ze koronou, manzelstvom, mozno aj vekom chodime menej von na pivo a hlavne ak aj ideme tak vacsinou spolu alebo pozveme kamaratov k nam na navstevu. Ak sa nahodou deje to co spominas ze sa nakopia akcie s alkoholom, ak si to neuvedomi sam tak mu to poviem nech si to zvedomi.. Ja mam radsej balans, na tvojom mieste by som napr proaktivne navrhla vikendovy vylet do prirody a romanticky vecer len vy dvaja..
Celkove my sme ten typ manzelov co travia spolu vela casu, mame spolocne zaujmy.. Ale jasne ze idem rada aj s kamoskami sama a on si ide zabehat ci riesi daco u rodicov.
Ja manželovi nebránim v stretávani s kamarátmi, všetkých poznám a manžel to nezneuziva. Možno raz do mesiaca ide s kamošmi na pivo (v lete možno častejšie) ale máme dohodu že potom aj ja s kamoškami iný večer idem von. Máme 2 deti, vždy sme sa dokázali dohodnúť a boli obdobia kedy som ja išla tri piatky po sebe von s kamoškami a on nie a žiadne výčitky, skrátka to tak vyšlo lebo prišli zo zahraničia, potom ďalšia partia čo sa pravidelne stretávame... Ako si to nastavíte, tak budete mať. A zároveň sa občas stretávame všetci spolu ako páry, aj s deťmi.
Nechodi aj ked ho posielam nech ide s kamošmi von. Ale aspon na ryby ide 🤣🤣.
ahoj, kvoli tvojmu prieskumu.... moj tiez nechodi nikdy nikam, nema potrebu, raz za rok ide na akciu z prace a pred kovidom sme sem tam zasli na pivo so svokrovcami.
Moj nechodi vobec,nema na to cas. A v tejto korona dobe kam by isiel? Doteraz sa ani poriadne nikam nedalo ist. A doma nemavame opiase. S kamosmi sa stretne vonku,pokecaju a idu dalej. Rozmyslam,ci vobec ma kamarata,ktory necha zenu doma s detmi a ide chlastat. Nemame taky okruh kamosov. Kazdy chodi do roboty a po robote sa venuje rodine.
Môj teda chodí málokedy niekam von s kamošmi, lebo ani jeden nemá čas, každý má malé deti alebo podniká a pracuje aj cez víkend. Keď bol mladší, tak chodili viac. Cez leto sa chodí odviezť na motorke, to je taký relax preňho. Ja teda chodím na kávu s babami oveľa častejšie ako on na pivo.

@erika_230 tak to asi nemáte deti, že? 🙂