icon

Ako často chodia vaši partneri k svojim rodičom?

6. mar 2022

Dobrý deň. Prosím Vás ako často sa stretávajú vaši partneri so svojimi rodičmi? Bývame spolu ale moc často chodí domov. Prekáža mi to. Samozrejme som to s ním vykomunikovala, teda dala mu to najavo ale žiadna zmena. Voľné chvíľe chcela by som s ním stráviť a nie sama. Nevadí mi byť sama. Chodím k naším 1-2x za mesiac, bývajú 20 km od nás. Proste mám svoju domácnosť, rada sa starám o ňu, dobre sa cítim vo vlastnom. Posiela aj mňa k rodičom keď pôjde ku svojim. Aj Vianoce chcel stráviť s rodičmi svojími, nie so mnou. Hlava mi to neberie, proste žiadny kompromis či rešpekt. Sme dospelí 30níci.

Strana
z2
siska53
6. mar 2022

Denne

lenka2710
6. mar 2022

Kazdy týždeň, v sobotu k mojej mame a v nedeľu berie deti k jeho rodičom! Ja si oddýchnem a on strávi čas s deťmi! Keď sa mi chce, idem aj ja, ale to tak raz do mesiaca, v lete častejšie

jazula
6. mar 2022

Čo sa týka Vianoc, možno len nechce, aby boli na sviatky sami…kým sa nám minulý rok nenarodilo dieťa, trávili sme Vianoce každý so svojimi rodičmi (obaja máme 40). Ale aj tie posledné Vianoce sme sa zbalili a druhý sviatok vianočný išli k mojim rodičom na pár dní (bývajú pár 100km od nás). Ja s dcérkou chodím k mojim rodičom cca každé 2 mesiace, vždy aspoň na týždeň.
Bola by som veľmi zvedavá, čo znamená moc často 😉.

zmrzlinka2021
6. mar 2022

A tvojou snahou je vlastne co? zbavit ho rodiny a manipulovat nim?
Ja by som nikdy manzelovi neriadila zivot, kedy a ako casto mooze ist za svojimi rodicmi a treba si uvedomit v tvojom pripade jednu podstatnu vec.
Jeho rodicia su tvoji BUDUCI SVOKROVCI a teda ak si ta vezme, budu aj tvojou rodinou. Tak bud to budes respektovat alebo nech priatel radsej ide od teba prec.
Kebyze mi moj muz, vtedy este frajer povie, ze preco idem pozriet svojich rodicov, tak urcite sa mi to nepaci a je to kontrolka, ze potrebuje so mnou manipulovat
To ze tebe nechybaju tvoji rodicia, nemate asi dobre vztahy a vidis ich malo - je tvoje rozhodnutie. Ale neriad mu zivot.

zuzanockamt
6. mar 2022

Bývajú v tom istom meste. Niekedy raz za týždeň, inokedy aj 5-krát v týždni. Keď treba pomôcť, zabezpečiť niečo atď. Nevadia nám návštevy rodičov, ideme každý vtedy keď treba a čo najčastejšie. Asi si ešte veľmi mladá a aj rodičia sú ešte relatívne ok. Vekom človek názory zmení.

martinka13
6. mar 2022

My chodievame k rodičom veľmi často. Ja k mojim denne pred prácou na kávu, manžel kedy chce k svojim. Veľmi často aj spolu k jedným aj druhým. Aj oni k nám. Podľa mňa je to super, ze máme stále možnosť bývať tak často s rodičmi. Sme 40-tnici. Deti ich tiež zbožňujú. Jedine čo ma zarazilo v Tvojom príspevku, boli tie Vianoce. Buď spolu u rodičov, alebo spolu doma....

7lenka11
6. mar 2022

My chodime spolocne s muzom. Cca 1x mesacne v priebehu jedneho vikendu obehneme rodicov aj svokrovcov. U kazdeho ostaneme na noc... Obas dame u nich predlzeny vikend, ale to sa stane mozno raz za pol roka.

zuzanockamt
6. mar 2022

A to že Vianoce by radšej trávil s rodičmi než s tebou asi dosť vypovedá o vašom vzťahu. Z jeho strany to asi moc žeravé nebude.

autor
6. mar 2022

@zmrzlinka2021 neriadim mu život a určite nie som manipulátorka.

leskovael
6. mar 2022

Vysvetlí mi niekto to, načo druhého zaujímajú taketo veci? 🙏😂 Ja si reálne neviem predstaviť situáciu, že s mužom mám nezhodu a idem sa pýtať iných žien, ako to majú... Čo ti pomôže keby ti teraz povedalo 20zien ze chodí hoc ak každý víkend? Prestalo by ti vadiť že ten tvoj chodí podľa teba často? Niekto chodí stále, niekto raz za čas, niekto sa ukáže zo slušnosti 1x ročne,niekto ani to.. Ja by som nechcela chlapa čo by chodil vkuse k rodičom a nedajbože ešte volal každý/ každý druhý deň (nejedna diskusia tu o tom bola že aj takých majú ženy doma...), inej by to nevadilo, lebo sú také aj niektoré ženy... Takže toto je čisto o tebe a tvojom chlapovi. Nezhodnete sa? Nemení sa nič ani po rozhovore? No hold buď sa budete o tom hádať celý život,alebo sa nejako navzájom začnete rešpektovať, alebo pôjdete od seba lebo už vás nebude baviť sa o tom dohadovať... Ale naozaj ti nijako nepomôže odpoveď od cudzích žien na otázku, ako často chodia za rodičmi ich muži 🤷🏽‍♀️

oli18
6. mar 2022

Ked zili moji svokrovci, tak som stale iniciovala navstevu u svorkovcov ja. Mm by sam od sebe nesiel. Nikdy som sa ho neopytala, preco. Mal vyborny vztah s rodicmi, je jedinacik. A od kedy sme sa zobrali, nikdy sme neboli na Vianice sami. Kazdy rok sme boli u nas spolu s rodicmi z oboch stran. Takze moja svokra 30 rokov nerobila vianocnu veceru doma, ale bola u syna a nevesty. Nikdy mi to nevadilo. S mojimi detmi fungujeme rovnako. Uz nerobim Stedry vecer doma, sme u niektorej dcery. Co som zasiala, teraz zbieram urodu 😉

mariejenka
6. mar 2022

A co robí u rodicov? Pomáhajú im,alebo sedi a "chová sa ako dieťa"? Co je doma u mamky,...

nurielka
Autor odpoveď zmazal
nurielka
6. mar 2022

Podľa mňa ste spolu krátko, aby si riešila prečo ide alebo nejde k rodičom, ale keď už spolu bývate a chce ísť k rodičom na Vianoce, tak chod aj ty. Ako často a komu čo vadí závisí od danej osoby aky má s rodičmi vzťah a či to potrebuje. Ak to tebe nechýba je to tvoja vec. Nesnaz sa meniť alebo brániť partnerovi v stretávani sa. Musí to ísť z neho. Nevlastnis ho.

euka210
6. mar 2022

Ako neviem si predstavit ze by siel len jeden...ale my sme uz rodina aj s detmi a spolu sme sli raz tu a raz tu. 8r uz byvame u svokrovcov, takze tak. K mojim co su 100km sme niekedy chodili 1xmesiac, covid to potom zredukoval.

Strana
z2