icon

Ako často vám volá manžel?

zaclona84
12. okt 2014

Ahojte...môj manžel chodí na dva týždne preč do práce..zaujímalo by ma, ako často vám manžel volá, to je jedno či chodí na týždňovky alebo ho máte každý deň doma...lebo ten môj sa akosi nemá, ja neviem, myslím si, že keď máme volania zadarmo, tak by sme si mohli volať každý deň, ale možno je to veľa, preto sa pýtam vás ..možno mne sa to zdá divné, že by sme sa mali počuť každý deň..proste chcem vedieť váš názor...Ďakujem....

jujka
13. okt 2014

@zaclona84 nečítala som celé, ale ked ti nezavolá tak zavolaj ty. a nerieš prečo nevolá lebo sa iba trápiš.
ked mu volás ty tak ako reaguje? rozpráva sa stebou normálne, alebo že zasa otravuješ?
môj chodí na tyždnovky a aj ked sa pohádame ked ide preč tak kvôli detom vždy zavolá. ale je aj taký týžden že mu volám iba ja a neriešim prečo mi nevolá.

sono2
13. okt 2014

@zaclona84 ahoj. No. Toto je najhoršie, ked tebe sa zdá niečo podstatne a mm ani moc nie. A ešte ked sa ťa to týka, ako ťa počuť a tak. My si s mužom voláme často aj dva trikrát, len že sa chceme počuť. A to chod4 domov každý deň a to sme 12rokov spolu . A to bolo vždy tak že sa ti neozve, či len teraz?

bonavoxa
13. okt 2014

Volala jsem já vždy... Jen jak se má, jak se mu daří a co je potřeba nakoupit. Později jsem si přišla divná..jako nějaká zamilovaná 15ctka, co obtěžuje. Nezavolal, aby se zeptal, co malá. A když jsem volala já, celá nadšená, že umí něco nového, byl takový chladný. Když jsem byli u našich na 14 dní, tak nezašel ani na skype ji vidět...a to jsme mu to i připomínala nebo se s ním domluvila na konkrétní hodinu! Ten člověk naprosto nezvládl roli otce, povinnosti, komunikaci a v konečném důsledku vztah. Občas zavolal, že jede třeba za zákazníkem a přijde večer...někdy ani ne, rostla jsem z toho. všechno jsme jako matka jeho dítěte doma s malou věděla na poslední chvíli! Kamarádi, jeho matka, otec, všichni všechno věděla a já ne. Když už to mezi námi skřípalo, tak jsem se snažila dát mu nejdřív pokoj, ať si to promyslí a pak sjem čekala, že právě začne komunikovat...ale ouha, on mě ,,trestal" uraženým mlčením. Nezavolal, že prý nemá kredit, tak jsme volávala já z ČR za 10 korun za minutu. Nevím, co pán čekal, ale tohle se fakt nedalo..z více důvodů. Komunikace je základ vztahu, to by snad měl vědět každý....No way.

@zaclona84

kiki68
13. okt 2014

moj muz chodil dost na sluzobky, takze poznam fungovanie ako slamena vdova, sama v byte. Teraz sa nam situacia zmenila,uz nemusi takto labzovat,ale 3 roky to bolo dost caste. Volal mi vzdy ak mal cas, alebo ja jemu, vacsinou to istil skype,ale aj takto normalne mi volal,ze co ma nove, co sa udialo, co mam ja nove a chybali sme si a tesili sa na to,ked prileti naspat. Tiez mi doteraz volava ak ide aj na nakup,ci nieco nepotrebujeme, proste asi ako kazdy chlap,pre ktoreho je kuchyna zahadne miesto. Musim povedat,ze som o vacsine veci vedela prva,co sa diali. Aj som vedela s akym kolegom je napr. vonku vecer,ked bol na sluzobke. Nemam nastastie ten typ chlapa co nezavola,nestara sa. Presne vztah je o komunikacii. Tu my nastastie mame zmaknutu.
My sa vobec dost rozpravame, moj muz zastava ten titul toho filmu Almodovara " Hovor s nou" 😀
So zenami je potrebne hovorit, mame taku naturu a ja osobne som rada,ze ten moj mily so mnou dokaze vykecavat o hocicom 😉

andreasiskova3
13. okt 2014

Moj chodi každý deň domov o 19:00 hod. Voláme si väčšinou 1-2 x za deň alebo ak nie tak si píšeme sms. Ale zas sa stane aj tak že si nezavolame ak je v praci on alebo ja doma až moc vyťažený. Kedysi chodil na týždňovky a volali sme si skoro každý deň. Záleží na každom jednom človeku ako to berie. Mne by to chýbalo a viem že aj jemu keby si nevoláme a stačí nám iba chvíľka počuť sa nie nejaké dlhé vyvolavačky. Zhodneme sa v tom narovnako.

ajaja11
13. okt 2014

Ani môj muž by mi nezavolal len tak,"že čo robim" len ked je to životne dôležite.SMS je podla neho strata času, telefonicky to vybavi za 30 s.Volam mu len ja ak je to fakt dôležité.A aj to sa ešte sama seba spýtam či je to fakt dôležité pred hovorom.Lebo už sa my stalo že mi povedal že som mu to mohla povedat doma ked pride večer.
Mala som v praci 2 kolegyne,ktorej jednej z nich volal manžel 3x za 8hod pacovnu zmenu.A druhu prišiel cez obednu prestavku osobne pozriet a niečo jej doniesol k obedu plus po praci ju čakal niekedy aj hodinu dokým nedorobi.A to boli obe po 20ročnom manželstve.Ja som len ticho "zavidela".
Zmierila som sa sa s tým že on nikdy taký nebude bol tak vychovaný ešte z domu.
Ktovie kolko dni by vydržal tvoj muž keby si mu ty nezavola?Ale načo zase zbytočne vyhrocovať vzťah.

mm87245
13. okt 2014

Každá sme iná, každá čakáme niečo iné... a vždy chceme to čo nemáme...Ked muž nezavolá, nemá záujem a pod..tak chceme aby volal volal...a ked zas príliš otravuje kontroluje tak zas zle...niekedy neviem čo my ženy chceme 🙂

heregova
13. okt 2014

mne môj manžel skôr píše na gmaily...od rána až kým nejdeme z práce domov...stále si máme čo písať a to chodíme do práce spolu, aj z práce...v aute neustále kecáme, doma tiež..a to sme spolu už 5ty rok a fungujeme tak každý deň🙂môj manžel je proste taký, občas si hovorím, že výnimočný🙂a nevadí nám to ani jednému, že sme vkuse v kontakte..asi to závisí od povahy oboch

cdecedc
13. okt 2014

Chlapi majú iné zmýšľanie ako my. Ženy dokážu telefonovať hodiny no poznám veľa mužov, čo telefonovanie priam neznášajú, dokonca sa im to zdá zbytočné :D ale svoje priateľky milujú 🙂 radšej napíšu sem-tam SMS. Netráp sa tým vôbec ;) keď ti chýba zavolaj mu...

zaclona84
autor
13. okt 2014

No ja nemám pocit, že by mu telefonovanie prekážalo, lebo keď volá s kamošom tak aj polhodinky hi hi hi ha ha ha bla bla....ako som písala, sms to vôbec nie, tú som nedostala už tak dlho, že pochybujem, že to ešte vie..😀...som sama zvedavá....ráno raz volal ale som mu to nedvíhala..nech sa potrápi ako ja za tie 4 dni...:-P

lina129
13. okt 2014

@zaclona84 ahoj, moj manzel tiez chodi na tyzdnovky az dvojtyzdnovky pracovne, ale vola mi kazdy den aj 2 krat, hned rano si piseme sms a este si zvykneme po veceroch aj skypovat... 🙂

lubina
13. okt 2014

@zaclona84 vobec to nie je divne, aj moj mm chodieva na tyzden dva mimo domu a volame si kazdy den vecer aj hodinu, ved on chce vediet co je nove doma a ako sa maju deti. Aj deti s nim dokonca volaju aspon chvilku, ak nevola neskoro vecer. Mne by bolo divne keby sme nevolali, takto sme spolu aj ked nie je doma. Dokonca obcas poznamena, ze takto sa zhovarame viac, ako niektori jeho kolegovia co su doma kazdy den... 😉

adamar
13. okt 2014

My si volame asi az pricasto, nechodi na tyzdnovky, je tu v meste. Volame si len tak co robime, prip. momentalnu myslienku, casto blbost🙂ked sa nad tym zamyslim tak aj 5-6x aj viac, ale kratko.
Neviem si predstavit 4 dni sa nepocut.

lady511
13. okt 2014

@zaclona84 ahoj,,moj robí tu v okolí nás takže sme spolu každý den,,ale aj tak mu zavolám ked ma čas,,poprípade čo treba kupiť, alebo niekedy zavolá on (ale vždy ked niečo potrebuje) ,,ked robil v rakusku,,chodil domov každý piatok to sme volali každý večer pol hodinku ,hodinku,,ja som skor taka "vyvolavačka" 😀 aj po 6 rokoch čo sme spolu rada ho počujem a niekedy ma aj zamrzí že mi nezavolá koli tomu aby mi povedal ako ma miluje (samozrejme myslím te prípad ked robil v inej krajine) ale to chlapi su iný,,kedysi ked sme spolu len chodili a nemali sme malu mal tendenciu somnou volat aj 2-3 hodinky,,no čo už maju iné zmýšlanie,,a moj sa teda riadi takým heslom že ked už ma má akosi sa nemusí snažiť 😖

digysa
13. okt 2014

@zaclona84 Nie je to v poriadku. AKo citam, ze sa to zmenilo posledne mesiace, tak to je este horsie.

Dievcata, co pisete, ze ked nevola jej muz, tak nech vola ona.....To ma akoze cely zivot iniciovat telefonat s muzom iba ona? To je chore....to co tu piste?

Moj muz ma 3 prace, je uplne vytazeny, my si nemozeme vyvolavat 4-5 krat za den a debatit si len tak bla-bla-bla....casto krat si volame, lebo to potrebujeme. Nevolame si len tak- na to nemame cas. Ale uprimne, pocas celeho tyzdna mimo rodiny by chlap mohol pred spanim aspon zavolat DETOM a zazelat im dobru noc....sakra!
Tu uz ani o ten ich vztah nejde, tu ide o to, ako si jej muz vazi rodinu. Moj manzel, ked je mimo domu, tak vzdy zavola na 1 minutku a aspon zazela detom dobru noc, lebo chce pocut ich hlas.....

Nemusi volat kazdy den, nemusi mat romanticke chvile....ale ta iniciativa z jeho strany je proste uboha a smutna.

digysa
13. okt 2014

@zaclona84 Nezdvihaj....

pat_mat_minnie
13. okt 2014

@zaclona84 Moj je taky isty, lahostajny voci vsetkemu a vsetkym.Naucila som sa s tym zit, nic ine mi neostava.Asi by si mala aj Ty.Inak neviem.☹

jamabe
13. okt 2014

Každý deň, odkedy sme spolu 🙂

david1991
13. okt 2014

@zaclona84 Sme v kontakte kazdy den, len preto ze to chcela ona.. Inak mne uplne staci 2-3 krat do tyzdna.. Ked prislo dieta tak som volal kazdy den ako sa maju..

zaclona84
autor
13. okt 2014

@lady511 Že polhodinky....to som zažila asi naposledy keď sme spolu chodili....

Akože čakala som, že dnes večer isto iste zavolá....som smutná.... ☹

siska53
13. okt 2014

@zaclona84 volame si len v nevyhnutnych pripadoch. Lenze moj chodi kazdy den domov. Ale ak je chory u rodicov (alebo by predsa len bol odcestovany),tak vtedy si volame kazdy den. Vtedy aj 2x.

david1991
13. okt 2014

@siska53 Pekne..

dkethe
13. okt 2014

zle si urobila, ze si mu rano nedvihla.
mala si dvihnut.
skus prijat tuto radu:
zajtra ked ti zavola (verim tomu) dvihni, bud MILA, spytaj sa ako sa ma, odpovedz na co sa spyta on... ale v ziadnom pripade nehovor nic take ako : a ty si mi 3 dni nezavolal, a ty sa o nas nebojis? a ty ma nemas rad? a ja ti nechybam?
NIE NIE NIE. ziadna kritika, ziadny negativizmus. proste bud MILA. nie je nic horsie ako ked clovek zavola a v telefone pocuva ako nevola.

me_to_you
13. okt 2014

no jo...sklamanie prichadza hlavne vtedy ked ini nerobia to co by sme ocakavali...
ked clovek neocakava, byva menej sklamany...
kazdopadne, ja by som takto nevedela zit resp komunikovat..ved je to cele smutne a divne, citit z toho nezaujem.. ako sa moze niekto nezaujimat o svoje bejby?

@zaclona84 aj si sa ho pytala preco nevola? ci ho nezaujimaju jeho vlastne deti? zaujimala by ma reakcia

jasne, ak clovek chce pocut druheho, nech zavola....ale da sa to stale?matpomaly pocit ze saclovek vnucuje adruhy proste "nezajem"?

ale odpoved, za nas, min1x za den, ze "ako to ide" a este ak je nieco surne a pod...a je jedno ci je v office alebo je na sluzobke tyzden mimo, vzdy si najde cas... ja mu cez den tiez hocikedy pisem mail, poslem fotku telefonom - ja nevolavam nech nerusim

zaclona84
autor
13. okt 2014

@dkethe Nechápem, to sa akože mám tváriť, že to že na nás akosi zabudol je v poriadku a mám byť na neho milá???..a to sa akože nemám ani spýtať, prečo nezavolal??? Hm....

sirinka
13. okt 2014

Obrovska vdaka za mobilne telefony a hovory zdarma... Lebo inac by sme netusili, ci nas niekto lubi a mysli na nas!!!
Vystrelo by ma, keby mi muz volal niekolkokrat do prace, to by bol mozno aj dovod na rozvod 😀

sirinka
13. okt 2014

@zaclona84 vies co je uzasne, ze si smutna, ze nezavola a ked zavola... Urobis mu napriek (asi z uprimnej lasky) a nezdvihnes... Nameisto toho, aby si mu ukazala, ake je to fajn, pocut aspon na minutku svoju manzelku a ako ta to potesilo... Tak si mu ukazala, ze je to strata casu volat ti, lebo ty mas na neho cas, len ked volas ty jemu!!! Gratulujem, neexistujenic lepsie vo vztahu ako robit si navzajom prieky 😉

jana_eyre
13. okt 2014

mne muz vola rano ked dorazi do prace a potom ked odchadza z prace.. sme tak dohodnuti uz od kedy sme spolu chodili.. mozno divne, ale ja mam mierne ocd, takze je premna nutne vediet, ze je tam, kam mal namierene a ze je v poriadku.. medzi tym si volame, len ked je to nutne - ak sa nieco vyskytlo, co musime vyriesit spolu..
vysvetlila som mu to uz davno, ze iba tak budem v pohode a on to dodrziava..

toto co pises by som urcite nevydrzala, hadala by som sa, kym by nepochopil.. a urcite by som nevedela byt mila a nevedela by som sa tvarit, ze je vsetko OK, keby sa mi ozval treti den a ani by ho netrklo, ze sa nam mohlo nieco stat.. bolo by to neuprimne a myslim, ze tvarit sa vzdy ako "super tolerantna" zena sa nie vzdy vyplaca - partner ma potom pocit, ze moze vsetko..

ja si myslim a mne to povacsinou funguje, ze muzovi treba VSETKO, co sa mi NEPACI poriadne POLOPATISTICKY vysvetlit.. a mozno aj milion krat, proste opakovat vsetko ako verklik, kym nepochopi, neakceptuje..

soporova
13. okt 2014

@zaclona84 chlapi su zvlastne stvorenia, mojmu ked je v sluzbe vzdy napisem peknu sms, vecer ked deti spia, este sa mi nestalo ze by mi odpisal...volame si kazdy den, ale vacsinou volam ja a tiez vacsinou ja rozpravam, ked som smutna nezdvihnem, nepchaj sa mu, pripadne sa s nim o tom porozpravaj, ale doma nie do telefonu, istotne vas ma rad, len uz si ta poistil, vies kde ta nechal tam ta najde, nie vsetci chlapi su romanticky,...neboj, neries, kasli na to🙂

zaclona84
autor
13. okt 2014

@sirinka Ja si na muža nájdem čas vždy, veď on a deti sú na prvom mieste...to čo si napísala vôbec nieje pravda, nepochopila si, prečo som mu to nezdvihla....ale asi si ma svojími slovami typu "asi z úprimnej lásky" chcela vytočiť alebo neviem...ale dúfam, že ti to urobilo radosť... 😉
Netvrdím, aby mi volal 5 krát za deň...ale večer, keď má voľno by sa ozvať mohol....už len kvôli deťom..
A keď volám "ja jemu"...vieš presne o to ide....vždy len ja jemu...