icon

Ako daľej?

2. júl 2023

Ahojte, potrebujem poradit a zároveň pocut skusenosti tých ktoré to mali/majú rovnako.

S priatelom sme nejaký ten rok vzťah mame krasny, rozumieme si, nehadame sa len vynimocne aj to raz za pól roka možno ani to 😀, podporujeme sa mame rovnake záujmy no idilka…

Akurát sa rozchádzame v jednej základnej veci a tou je rodina. Ja by som do budúcna velmi chcela aspoň jedno babo a aby sme sa aj vo vzťahu dostali na druhu “métu”, aby má priatel požiadal o ruku a chcel byt mojim muzom.

Priatel vsak naopak velmi “nechvata” zijeme spolu má vsetko čo potrebuje staram sa o domacnost , chodím do prace , klasika…. Veľa krat sme viedli tieto diskusie aj som mu povedala že nehodlám cakat kým sa rozhybe je si toho vedomí že o tom premýšľa a podobne (nechce o mna prist)

No a tu nastáva dalsia situacia keď sa teda raz za toho pól roka podchytíme tak vždy útočí na svadbu… že toto nechce zažívať dalších 20 rokov v manželstve a bla bla vždy má tým akoby vydiera… hovori o tom ako by to mal byt koniec sveta pre neho ze si ma niekedy vezme už si pripadam fakt zifala aby som sa prosila chlapovi, aby si ma zobral. Dnes nastala situacia kedy mi to vykrical nakoľko sme sa pochytili koli jeho žiarlivosti kedy sa mi vo fitku opakovane prihovára jeden chalan. Nemám záujem , vždy ho poslem prec ze cvicim ze nemám čas chodíme tam s piatelom tak vie ze mám chlapa ..akurát ze keď na mna máva a mám sluchatka myslím si ze niečo potrebuje tak si och dam dolu a priatela to štve ze ho neposlem do riti aj keď som mu milión krat povedala ze som to spravila a chalanovi zjavne nedopina.

Zhodil to pravdaze na mna ze si neviem príznak chybu a ze ho neposlem do riti a od neho chcem aby keď ho volaju kamosky na kavu ich do riti posielal🙈 neviem či som už divna ja ale mne príde rozdiel keď chalana poslem do kelu a nechape ako keď priateľovi pisu “známe” a volaju ho na kafe a namiesto toho aby im napisal ze nemá záujem tak napise ze nemá čas .

Príde mi ze sa len vyhovára ze to zhadzuje na mna cítim sa akoby ma tou svadbou vydieral, vie ze je to pre mna

Dakujemv živote dôležitý krok a ze ma to zraní čo by ste robili? :(

Strana
z3
elizabet173
Autor odpoveď zmazal
simca06022011
2. júl 2023

@stanulienkat no neviem, netuzila by som po 30tke deti rodit.. toto je velmi subjektivna vec. 28r muz by mal mat ako taku predstavu o zivote. Ak nie, niekde je chyba.

stanulienkat
2. júl 2023

@simca06022011 obidvaja sú mladí, dupľom v dnešnej dobe. Toto sú také detské lásky a kým človek mentálne dozreje, tak vlastne zistí, že už spolu ani nechcú byť. Ale hop-už sú tu medzitým jedno dve- deti. Ona má 24 rokov. Päť rokov má kľudne ešte čas a mladý muž tak isto. Hlavne keď si nie je istý. Načo treba chlapa do niečoho nútiť, keď to sám nechce? Keby jej tikali biologické hodiny, tak chápem. Ja sama som rodila po tridsiatke v dlhodobom a stabilnom vzťahu. Skôr som nechcela a nič neľutujem. Teraz majú ľudia možnosť cestovať, spoznávať, objavovať.... Nie je to ako za čias našich matiek, keď sa nedalo cestovať a jediné čo sa dalo, bolo hneď po 20 rodiť.

rorino
2. júl 2023

Čo bolí to prebolí,nie som za riešenie rozchod,keď niečo funguje,ale podľa tohto úvodu toto nie je perspektívny vzťah.Mlademu pánovi vyhovuje,že má priateľku,partnerku,a popritom nikomu nič neslubi je voľný,len ona má obmedzenia,lebo čo ak by náhodou zistila,že existuje chlap,ktorý sa neboli manželstva ani rodiny.Kasli na neho,kým nie je neskoro,aby si potom neľutoval,že nemáš nielen dieťa ale ani mužskú oporu.Vela šťastia pri rozhodovaní.

simca06022011
2. júl 2023

@stanulienkat nejde o nutenie, ale stracat cas s niekym dalsich 5 rokov.. mne teda v 24-28rokoch vztah uz nepride ako detska laska. To su frajeri v 16-18rokoch a nie dospeli pracujuci spolu zijuci ludia. Nenutila by som ho ale ani by som sa nehrala teda s nim na rodinku a sluzku a "poslusnu zienku" by osm mu tiez nehrala, ked nou nie som. Aby do mna skakal za cloveka, ktory sa mi prihovori vo fitku. Jemu to vyhovuje takto a aj dlho bude a cim dlhsie budu spolu tym bude pohodlnejsi a vbude si istejsi a istejsi.
Na druhej strane, ak si mam uzivat do 30tky, tak bez chlapa na krku si to uzijem lepsie :D ale to je zase ina tema 🙂

janetinka27
2. júl 2023

Ahoj, podla mna ten tvoj teraz jazdi na takej 10-rocnej audinke. Je na nu haklivy, nebola lacna, je spolahliva, je to dobra znacka. Jeho snom je porsche. Este ta par rokov ojazdi, kym si najde to svoje auticko. Nie si jeho konecna stanica.

marianarem
2. júl 2023

Ak vacsinou robis vsetko ty a on len cosi na poziadanie, tak ja by som o nom neuvazovala ako o buducom manzelovi. A o detoch s nim uz vobec nie. S dietatom bude tej roboty este ovela viac a vsetko na tebe. A bude po idylke.

tykat
2. júl 2023

Vies co...a mozno ten chalan vo fitku citi sancu, vidi to co ty este nevidis, ze ten co je s tebou... s nim nie si stastna.

lacibo
3. júl 2023

Nechce si ta zobrat, to je cele..a ani nikdy nebude chciet..moj zat poziadal moju dceru presne v rovnakom veku ako vy boli..po polrocnej znamosti, do roka bola svadba..ze ju chce za zenu vedel uz ako ju spoznal..ako nam neskor povedal..ale zase ako ho opusujes, nie je pre teba dost dobry..hladala by som veru este inde..inak si mozno aj pokazis zivot s nim..nerozumiet si v zasadnych veciach je dost velky problem..zly zaklad pre manzelstvo..si mladucka..pockaj na muza, pre ktoreho budes tak vynimocna, ze uz nebude chciet o teba nikdy prist

amelie2017
3. júl 2023

Je mu s tebou fajn, delite si polovicu nakladov, ma upratane, navarene, pravidelny sex..a potom konecne stretne "ju", teba posle do prdele a do roka bude zenaty a dieta na ceste.

miriam11
Odpoveď bola odstránená
Strana
z3