icon

Ako ďalej s takýmto chlapom?

19. máj 2021

Zaujímali by ma vaše reakcie na chlapa, s ktorým by ste mali dlhšie intímny problém, že vy chcete on nie, nakoniec sa to uklepalo aspoň že každú stredu a vy teda čakáte skoro hodinu kým sa dohrá s telefónom a keď sa už dohral, tak ja samozrejme nervóznejšia, ale ešte v norme sa ho pýtam, tak že čo a on nič jednoducho trepol, že ho bolí chrbát a nič z toho popritom celý deň mu nič nie je a hovorili sme si že budeme mať večer intímne chvíle, ach možno to je chaoticky napísané, ale mám nervy naňho, samé výhovorky proste, najradšej by som zahájila tichu domácnosť.

Strana
z2
leskovael
21. máj 2021

Určili sme že každú stredu budeme mat sex...je streda a večer mame mat intimnu chvíľu.... Keď sa dohral na mobile sa ho pýtam, tak že čo a on nič... Rlly? 😂 Prepáč ze smejem, ale je to fakt smiešne😅
no nič s takym chlapom, vy evidentne máte iny problém ako len samotný sex. Minimálne ten, že každý má iné potreby a ked neviete fungovať k akej takej spokojnosti oboch, tak bohužiaľ. Treba si s nim pohovorit nie? Čo ti tu my poradíme... Dúfam ze rozhovor prečo už nechce, ci je nejaký problém, ci ho už nepritahujes, alebo jednoducho nema potrebu, už máte za sebou. Ked áno, tak ako sa vyjadril? Ty potrebu máš, tak ako to mienite vyriešiť aby si aj ty netrpela po tejto stránke.

Ja neviem, niektoré diskusie tu na koni, mi prídu akoby sme mali učiť deti na prvom stupni vyhovoriť si nejaký konflikt medzi sebou. Veď toto je základná komunikácia medzi partnermi. A ked je niečo nevyriešitelne tak si to priznať a ísť od seba, nie vždy treba robiť z toho druhého toho "zlého" alebo dávať mu to za vinu, ale normálne si priznať že v tak podstatnej veci nieste kompatibilní a neviete to zmeniť, tak si každý pôjde po svojom.

janickacrazy
21. máj 2021

No tak buď ho nepritahujes alebo má málo testosterónu, možno aj nejaký iný zdravotný problém, aj keď sa ti neprizná. Vieš, máloktorý chlap povie otvorene, že miláčik, prepáč, ale už si okukana a už ma tak nepritahujes. Možno skúsiť nejakého odborníka, sexuológa napr. Aj keď tam pôjdeš len ty sama, určite ti poradí lepšie ako my tu.

Strana
z2