icon

Ako dlho trvá túžba ženy po dieťati?

michal36911473
24. dec 2024

Ako dlho trva kym zensku prejde faza mat dieta , sme spolu 7 rokov vo vlastnom byvani , ja 40 priatelka 35 , mame spokojny zivot kludny , bez dramy , proste ja to mam zrovnane , otazka je ako to maju zenske , ci ju to prejde alebo skor nie a mam sa zmierit z peklom ktore rodicovstvo prinesie

Strana
z5
axve
24. dec 2024

@michal36911473 o akom pekle prosim ta hovoris?

beata_k
Autor odpoveď zmazal
simca115
24. dec 2024

@michal36911473 projekt dieťa ju nikdy neprejde pokiaľ to dieťa chce. Pokiaľ ty nie nechaj ju ísť aby s tebou nestrácala čas

doriiis
24. dec 2024

Skôr ju prejde projekt Michal a zmení ho na niekoho lepšieho.

valikasikulova
24. dec 2024

Chvala bohu ze nie je manželka, aspoň ta môže kopnúť do zadnice uplne polahky, (ze ženská 🤦‍♀️), a zalozit si rodinu s buducim manzelom ktory bude rovnako zamerany....pekný vianočný deň ..
..ale zjavne ani tu zensku nemáš a len umelo vytvorené debata aby si sa bavil

dezolat
24. dec 2024

@michal36911473 Peklo ? Mať deti bolo to najlepšie v mojom živote. Teda tiky na oboch očiach, ale všetci max. šťastní. Si slaboch, ak sa toho bojíš. Dnešní mladí si radšej kúpia ňuňu-havinka a chodia na dovolenky, "užívajú" si, kupujú drahé zbytočnosti a handry a myslia si, že akí sú šťastní... Prejde ich to. Potom bude problém otehotnieť. Skôr sa tvoja partnerka pýta, kedy sa z teba stane chlap a biologické hodiny sú silné - asi ťa vymení...

lenkakoc444
24. dec 2024

@michal36911473 myslim, ze ak chce dieta tak ju to neprejde takze asi sa len zmierit s tym resp. rozist nech si najde niekoho kto si chce zalozit rodinu.

michal36911473
autor
24. dec 2024

@axve nevyspatost , riesenie problemov ktore nemusia byt , spravnost vychovy , socialna smrt , nemoznost venovat sa sebe atd atd

klarissa25
24. dec 2024

Skor ju prejde “bytie” s tebou….

janulik2008
24. dec 2024

@michal36911473 nie kazdy je na to aby mal dieta. Niekto nechce kvoli tomu ako pises ty napriklad ale ak je to tak ze ty nechces a ona ano tak je lepsie keby ste sli "od seba" ...

januska12323
24. dec 2024

@michal36911473 nechaj jej projekt dieťa a ty hľadaj iný projekt

earlgrey
24. dec 2024

Ja som nikdy dieťa nechcela...užívala som si život s partnerom až ma po 10tich rokoch prehovoril, že už je na čase...tak sme dieťa splodili a rok od narodenia som ostala s dieťaťom sama 🤣🤣🤣 takže nie, ďakujem...aj keby pán Boh stál predomnou a prosil ma o ďalsie dieťa, to si radšej dám maternicu odstrániť...možno drsné, ale tak to cítim...svoje dieťa milujem, dala by som život za svoju dcéru, ale nenapĺňa ma materstvo, rodičovstvo a ani nič...a viem, že ešte niekoľko rokov to bude trvať, keďže som na dieťa sama...
Ak ty nechceš, tak sa nenechaj presvedčiť nikým..proste sa rozchod, nech si ona nájde muža, čo deti chce a ty hľadaj ženu, ktorá nechce...ste mladí, ešte sa to dá...

kiki68
24. dec 2024

@michal36911473 tazko prejde, ak nechces dieta a ona chce, tam rozchod. Tam neni o com

dezolat
24. dec 2024

@michal36911473 sociálna smrť ťa čaká časom skôr bez detí, nevyspatí budete len ked budú decká malé, nemožnosť venovať sa sebe ? Aký egoizmus... Dcéra ma dotiahla k športu, učím ich čo viem... Najväčšie a najkrajšie dobrodružstvo života 🙂 Ale ak si padavka, tak do toho radšej nechoď. Žena potrebuje chlapa a nie chlapca.

liusa82
24. dec 2024

ja tiež nechcem deti.Bolo by to aj pre mňa pekličko na zemi😀 ale keď som bola taká 20 ročná žaba plus minus ešte tak cca na strednej som aj chcela že aké to je ale potom postupne ma to prešlo úplne až na ani jedno🙂 tikajú jej už asi biologické hodiny.U mňa to nikdy nebolo aj keď som chcela volakedy dieťa tak len tak chvilková predstava a dosť.Viac som sa tým nezaoberala ako pár minút alebo sekúnd.Nič viac.Ale ak ti s tým stále píli uši,ťažko sa zmení do od seba treba isť

ankare
24. dec 2024

@michal36911473 Správne, Ty radšej deti ani nemaj. Nemnoz sa, prosím.
A daj svojej frajerke prečítať túto diskusiu, možno jej to konecne otvorí oči.

simsalabim
24. dec 2024

@michal36911473 to, co opisujes, nemusi nastat a ak ano, netrva vecne. A z mojho pohladu to je vyjadrenie sebca. Ak ju mas rad, jedno dieta by si jej mohol dopriat. Aj za cenu toho, ze nejaku dobu budes musiet svoj zivot podriadit dietatu a zene. Ak ju nemas rad a mas radsej seba a svoje pohodlie, neobetujes im nieco zo seba, nechaj ju ist.

dezolat
24. dec 2024

@ankare super nápad. Aspoň sa to urýchli a tá nešťastnica si nájde ozajstného chlapa skôr, ako jej ujde vlak

tetapetra
24. dec 2024

@michal36911473 roky by si mal,ale rozumu nie

mogaa
24. dec 2024

tak pokiaľ ty nechceš dieťa, prečo to partnerke rovno nepovieš.....ju to neprejde len tak, ak chce dieťa, tak bude tlačiť na dieťa....bolo by fér jej povedať tvoje pocity a vydiskutovať si to...vo vzťahu ste predsa dvaja, nie len ty a a nie len ona....

rorino
24. dec 2024

@michal36911473 Daj toto prečítať svojej priateľke a ak má rozum,tak už priateľku mať nebudeš ale pokooooooj aj ja večné veky.

mikadooo
24. dec 2024

@michal36911473 myslím si, že je to individuálne. Z biologického hľadiska môže mať deti až do menopauzy 🤷, takže tá túžba môže byť až dovtedy... Mal by si sa s ňou vážne porozprávať, aby vedela, že z tvojej strany naozaj nie je žiadna nádej na zmenu názoru a ani "po čase" názor nezmeníš, aby vedela na čom je. Lebo toto je veľmi vážna vec vo vzťahu dvoch ľudí, ak sa na tomto nezhodnú.

mimi3008
24. dec 2024

@michal36911473 urob jej laskavost a nechaj ju ist

michal_dr
24. dec 2024

@michal36911473
Autor, odpovedz prosím na otázku tu všetkym: " Prečo si so ženou?"

Z môjho pohľadu úplne na riť...

Ty vôbec ani len netuším, aký je to dar mať možnosť byť/žiť so ženou, ktorá ti môže priviesť dieťa na svet.

To ste sa na začiatku vzťahu nebavili o tak vážnom životnom ciely ako sú deti, manželstvo?

Keď máš takéto, prepáč hlúpe otázky, nechaj ženu slobodne ísť, nech je s niekym, kto si ju bude vážiť viac ako ty...

Ty si zavolaj na sex escor slečnu, víde ta lacnejšie a dovoľ byť žene, aby bola šťastná...

Verím tomu, že keby si prečítala tvoja partnerka, čo si napísal, tak ta tak kopne do vajec, až by si svietil ako vianočný stromček 🤬

Okrádať ju o to najcennejšie čo má, jej čas...

predavamknihy
24. dec 2024

Neviem, preco tu tolke zeny utocia na autora… ano, rodicovstvo nie je vzdy prechadzka ruzovym sadom a ked to autor nechce podstupit, neciti to tak.. tak je to predsa jeho vec. Preco mu nadavate do sebcov a pod? Ved je to jeho slobodne rozhodnutie.
Muz, ktory nechce dieta, nie je o nic horsi ako muz, ktory dieta chce. Nie je menej chlap. Ma to proste inak a nechapem, ako to moze niekoho hnevat a preco by mi za to niekto nadaval.
A tiez si myslim, ze by ste sa mali o tom porozpravat s partnerkou.

michal_dr
24. dec 2024

@predavamknihy Útok? Nikto ho nebije...
Nikto mu neprikazuje byť otcom...
Jeho slobodná voľba, jeho rozhodnutie...

Ale nie je férový voči partnerke.

Keď nechcel mať deti (všeobecne), jeho voľba, jeho rozhodnutie, ok, rešpekt... Ale mal byť férový a partnerke už na začiatku vzťahu toto povedať.

Evidentne nepovedal, keďže založil toto vlákno.

Prepáč, ale voči žene toto nie je fér.

Sama veľmi dobre vieš, že mať dieťa je biologicky pre ženu limitované a nie je nič horšie ako darovať svoj čas niekomu, kto si to neváži.

Keby ona tiež deti nechcela ako autor, tak mu to neprizvukuje.

petronelag
24. dec 2024

@michal36911473 Ak žena chce mať dieťa, tak ju to neprejde nikdy a ešte keď pozerá na svoj vek vidí, že nemá veľmi veľa času.
Rodičovstvo neprináša žiadne peklo, dá sa to zvládnuť, dieťa postupne rastie a sú s nim aj pekné zážitky.

viestta
24. dec 2024

@michal36911473 myslim si, ze od teba by bolo ferove povedat partnerke, ze nechces byt otcom a dovolit jej aby sla za muzom, ktory chce zalozit rodinu. A hlavne k takemu, ktory sa za jej chrbtom nebude yjadrovat dehonestujuco o nej ani o ostatnych zenach

earlgrey
24. dec 2024

@viestta ako sa vyjadruje o svojej partnerke a iných ženách? veď o partnerke tu nič nenapísal a ani o iných ženách...a kto vie, možno sa o tom bavili...partnerka súhlasila a teraz mu píli uši s dieťaťom...

viestta
24. dec 2024

@earlgrey cely kontext toho, ze si "dovolila vobec tuzit po dietati" a "zenske". No a ak pred tym nechcela a teraz chce deti najlepsia cesta je rozchod. Lebo v takejto absolutne zasadnej zivotnej otazke sa neda prijat rozumny kompromis, ktory by ten druhy nevnimal ako krivdu a neprimerany ustupok

Strana
z5