icon

Ako dlho trvá túžba ženy po dieťati?

michal36911473
24. dec 2024

Ako dlho trva kym zensku prejde faza mat dieta , sme spolu 7 rokov vo vlastnom byvani , ja 40 priatelka 35 , mame spokojny zivot kludny , bez dramy , proste ja to mam zrovnane , otazka je ako to maju zenske , ci ju to prejde alebo skor nie a mam sa zmierit z peklom ktore rodicovstvo prinesie

ahhola
25. dec 2024

@michal36911473 20.45.
Dnes sa rozhodni, ked si sem uz toto nasmolil... bud ju otehotni, alebo ju vrat do obehu. Ona za o 10.rokov zobudi na Vianoce sama ako prst a tty s deckom od mladsej. Preco si taky hnily, splodit a vychovat aspon jedinacika, vsak ty ju ani nemas rad, nic nepozeras na jej tuzbu po bejbatku, ona ma pred sebou par plodnych rokov, mozno mesiacov, plodnost ide rychlo do haja po 35.tke... polka zivota za nou, ty z nej mas len servisaka, svoje pohodlie, vytraseny pytlik a ze jej trieska orloj a ona trpi mas u riti, ako typicky podrazacky hajzlik. 👽😡... Jaj kastrovat vas, na nic nie ste na svete, lumpac hnusna

earlgrey
25. dec 2024

Ja stále nechápem, čo ste da pusili do autora...veď nič hrozné nenapísal...proste nechce deti, jeho partnerka o tom vedela, išla s tým do vzťahu, že deti nie a teraz jej preskočilo a dieťa zrazu chce a autorovi to lezie na nervy...prečo ho hneď súdite? prečo mu nadávate? 🙄

ronie338
25. dec 2024

Mňa ta túžba držala 12 rokov, skončila keď som dieťa mala. Chcela som skoro deti, len sa nenašiel ten pravý. Moja sestra naopak nechcela skoro alebo skor vôbec. Mala skor ako ja deti

michal36911473
autor
25. dec 2024

@anonym0001 hm cize znak dospelosti je byt jablonka a kotit kazdy rok ? Zaujmave okej tak som nevyzrete decko kludne
@loliki hm a ? Po prve kazda fajta raz skonci a ak neskonci fajta skonci planeta , vesmir raz aj tak vsetko skonci cize zbytocna snaha .Ja nemam potrebu aby to pokracovalo , je mi to jedno mimo inych milion dovodov ktore ani nebudem riesit
@h2 nemusi mne je vyborne aj bez decek
@deedol konecne nieco rozumne , bo to tu tazko , tu same matky jablonky ktore kotia kazdy rok a ziaden iny zmysel zivota nemaju , problem je ale ten ze to vnucuju kazdemu naokolo ze tak a nijak inak , preto som za tvoj nazor celkom vdacny , a hej no je to naprd bud nespokojny ja alebo caja

michal36911473
autor
25. dec 2024

@ahhola si sa tu riadne opustila , co nemas stastie na chlapov ze 🤣

deedol
25. dec 2024

@michal36911473 hej no a neni dobre ani tak, ze sa "dohodnete", ze teda dobre, ale starat sa bude ona, lebo to dieta bude vnimat, ze ty si sice v tej istej domacnosti, ale sa on nestaras/nevsimas si ho. cize je to take bud alebo. mam v okoli ludi, ktori sa kvoli tomu rozisli (baba deti nechcela, typek ano), ale bolo to po par mesiacoch, nie po rokoch, a aj tak to bolo neprijemne. a zial v tejto situacii, ked jeden chce a druhy nie, nie je kompromis ani "tak si spravme jedno", lebo to nie je ziadny kompromis. ty si to komunikoval jasne od zaciatku a ona si myslela, ze "dospejes" a rozmyslis si to, alebo ste to zacali riesit az teraz po tolkych rokoch?

luccija
25. dec 2024

@michal36911473 tak, keď sa nevie rozhupat ani ona a chce, aby si za ňu rozhodol tak rozhodni, že nie.Asi je tiež ešte také decko, ktoré nevie čo chce a nechá rozhodovať iných.Alebo tajné dufa, že ťa presvedčí.Co myslíš koľko ta ešte bude baviť takto žiť?dieťa človeka obohatí a hlavne dospeje a zistí, že nie je pupok sveta a získa viac pokory.

luccija
25. dec 2024

@michal36911473 a neviem prečo s ňou manipuluje s, keď dieťa ano, tak sa budeš o neho starať ty.To by mi viac vadilo ako to, že nechceš dieťa.Lebo nie každý ho musí chcieť, ale keď už tu je tak prevezmem zodpovednosť Ty môžeš mať potomka aj v 55 r ona nie, tak jej nedávaj nadeje

michal36911473
autor
25. dec 2024

@deedol prave naopak toto je plan B ak ju to neprejde , ze budeme mat dieta ale stara sa ona , problem je ze ja vjem ze to bude peklo a ked uz fakt nebude vladat a bude na pokraji kolapsu nakoniec sa budem musiet starat ciastocne aj ja a toto je skor prehra ako vyhra , hej no ona sa na to diva z ruzovymi okuliarmi ze dobre bude , a ze to zmenim nazor , no nezmenim len prijmem , a ohladom pocitov dietata to mi nejak nevadi , aspon bude mat na koho nadavat a bude zodpovednejsie lebo foter mamvprdelista a nebude chciet byt ako on

luccija
25. dec 2024

@michal36911473 ty máš pre dieťa vzor a nie, že dieťa uvidí, že mám otca len prítomného a nič iné, ale máš pravdu aspoň v budúcnosti bude chodit po terapiach u psychológa, keď už si taký na nič

michal36911473
autor
25. dec 2024

@luccija ako dlho ? Az do smrti , cim starsi som tym viac sa mi paci moj zivot tak ako ho mam, nie kazdy ma pocity prazdnoty ked nema dieta , neaplikuj na inych svoje myslenie lebo druhy to tak proste memaju , a niesom pupok sveta , zijem bavim sa , umrem ani pes nestekne , pohoda nevadi mi to

luccija
25. dec 2024

@michal36911473 a možno by si bol prekvapený ako by sa postarala ty máš pekné hnusnu povahu, že ju dopredu ju už zhadzujes ty musíš byť fakt opora.Tak maj gule a rozid sa s ňou, keď ti je tak super a ona túži po inom živote.

michal36911473
autor
25. dec 2024

@luccija moj foter mi nikdy nebol vzorom a nechodim po terapiach , nejak som to prezil a vnimal som co robi zle a co robit ja nebudem , co je to za logiku opicit sa po rodicoch deti maju byt lepsie , rozumnejsie , nie kopie rodicov , kebyze ma byt decko jak ja hrozne , horsie , lepsie oka , len nie stejne , skoda zrodenia robit zas to iste

kittykat22
Autor odpoveď zmazal
deedol
25. dec 2024

@michal36911473 to voci tomu dietatu nie je fer, to ho radsej nemaj vobec. viem, ze je vela rodicov, ktori su sami (rozvod, smrt partnera atd.), ale ist do toho s tym, ze budem tam, vecer dojdem z roboty, decko sa na mna vrhne ze tatooo a ja poviem zene, ze sorry, idem zas prec alebo zavrem sa do izby s mobilom, tak to je proste krute. to radsej fakt nic. a ver tomu, ze ked sa tak budes spravat, tak skor ci neskor sa rozidete, lebo ta zena sa na to nedokaze pozerat.

michal36911473
autor
25. dec 2024

@luccija keby tak tuzila po inom zivote tak uz by s tym prastila nie ? Ono tolko rad o opusteni a rozchodoch co tu sa riesi a co urobime ? Predame byt ? A kam pojde ? Do garzonky ? V nej sa rozmnozi len aby sa rozmnozila ? Takto uvazuju blbky , ktore su potom same a v podnajmoch a vyplakavaju ze nemaju z coho zit . Treba mat kus rozumu

@kittykat22 tam to nieje az taka nejaka tuzba , vies lebo ked poviem co vsetkeho sa musi vzdat aby to dieta byt mohlo tak nechce az tak do toho ist . Tam je to skor z principu nie z dovodu tuzby alebo chcenia

dominikakoll
Autor odpoveď zmazal
michal36911473
autor
25. dec 2024

@dominikakoll ma synovca 3.5 roka , a po 1 dni strazenia je znicena a ked jej poviem ten pocit si zapametaj tak mi povie ze jej dieta by bolo ine 😃😃 isteze 😃
@deedol fer ? Zivot cely nieje fer , mna foter mlatil a polieval vodkou ked som spal a som tu, myslim si ze to ze sa mu nebudem venovat a vnucovat mu moju realitu zitia bude len dobre, co by som ja dal za to kebyze ma foter ignoruje, raz tu aj tak nebudem, prava frajerina je ked sa clovek zvladne sam zo sebou a ne sa vesat inym na krk aby ho zabavili

romiada
25. dec 2024

@michal36911473 aj s Tebou mali peklo v rodičovstve keď sa tak dehonestujuco vyjadruješ o rodičovstve aj o ženach?

lia2929
25. dec 2024

Mas bloky a traumy z detstva… podla toho co pises…. Urcite sa do rodicovstva ani nahodou nepustaj pretoze potom tu bude pisat tvoja priatelka velmi nepekne o tebe…znicis zivoty 2 ludom minimalne tym zeby si bol otec. Dietatu aj zene.

kittykat22
Autor odpoveď zmazal
kittykat22
Autor odpoveď zmazal
michal36911473
autor
25. dec 2024

@lia2929 realisticky pohlad na zivot to mam ano
@romiada ci pana a ake 😔
@kittykat22 no a v 15 pride dozrate a dofukane , alebo sa vyserie na skolu , alebo pride zbuchnute , to su nikdy nekonciace problemy ktore mozu nastat
@kittykat22 Mame hej , ale nie tolko aby som to decko niekomu zveril na starost a donesie mi za 10 rokov hotovy vychovany kus nie ?

liusa82
25. dec 2024

@earlgrey aj ja čumím ako puk.Niektoré tu majú reči ako sektárky normálne😀 no bože tak nechce deti.Ako by to bola jediná povinnosť a dôvod žiť.Hlavne že niektoré tu plačú práve kvôli tomu že tie deti majú a sú na vetvy denno denne v diskusiách dookola.Unavené,zničené životom..či z puberťáka alebo malého dieťaťa.No chudák chlape @michal36911473 ale ti tu dali nič si z nich nerob😀

earlgrey
25. dec 2024

@liusa82 Veď to...nechápem ako takto môžu ženy, matky nadávať, odsudzovať niekoho, koho ani nepoznajú...len preto, že nechce deti, že má odpor k deťom...ja mám odpor k alkoholikom, feťákom a nenadávam na nich, je to ich život, nech si robia čo chcú..tú nazývajú jeho partnerku chudinkou, ale ona vedela, že autor deti nechce...tak s ním nemala byť 7 rokov...ak sa takto o dieťati vyjadruje doma, už dávno tá ŽENSKÁ mala vedieť, že svoj postoj nezmení...to je ako čakať dlhé roky, že alkoholik prestane piť...no neprestane, lebo nechce...tak isto autor sa neprestane vyjadrovať o deťoch tak ako sa vyjadruje, lebo ich proste nechce...a keď tá žena chce, tak nech ide od neho preč...aj kebyže mala prísť o byt a skončiť niekde v garsónke...ako to spomenul autor

kittykat22
25. dec 2024

@michal36911473 ano s detmi prichadzaju aj starosti a problemy 🙂 ale je s nimi fakt sranda a prinasaju ovela viac radosti ako starosti. Skoda, ze mas tak nestastny pohlad na deti. Chapem tvoju partnerku ze pokial ma tuzbu po dietati, tak po tvojich reciach sa jej do toho moc nechce. Urcite to cloveka odradí, pocuvat tieto hororove pribehy. Mohla by byt kludne s muzom ktory by jej povedal, ze ked pridu problemy tak to spolu zvladneme a bude dobre. Uz mohla mat jedno, dve deti s muzom ktory ju ma rad a boli by stastna rodina. Zbytocne ju desis katastrofickymi scenarmi aby si ju odradil od toho mat dieta a dosiahol si svoje. Je to od teba velmi sebecke.

salamistka
25. dec 2024

@michal36911473 tak ale následky to asi na tebe zanechalo, takže by si mal začať

wolf_
25. dec 2024

Je úplne OK nechcieť mať deti. Je úplne OK vnímať rodičovstvo ako peklo. Ale čakať kým ženu "prejde fáza mať dieťa" je veľmi divné. Ak ona chce, túži... tak skôr je väčší predpoklad, že jedného dňa sa zbadá, že už sa nedá, že strávila obdobie kedy sa dalo s niekým pre ňu neperspektívnym.. a bude sa trápiť, vyčítať sebe, tebe... Tu nie je otázka "kedy ju to prejde", tu je otázka čo a ako ďalej. Zmieriť sa s "peklom" za mňa nie - kto nechce mať deti a vnima to až takto radikálne by ich nemal mať. Ale ani len tak čakať kým ju to akože prejde (nemyslím si, že prejde) a roky ubiehajú.. a .. a tak... Toto podľa mňa nie je kompatibilné spojenie dvoch ľudí a obávam sa, že s takýmto nastavením ako to je bude skôr či neskôr niekto trpieť 😔

kikulienkadd
25. dec 2024

Ahoj,si sebec, ktorý svojej žene zobral najlepšie roky života a možno aj šancu mať dieťa. Nemáš ju skutočne rád, buď aspoň úprimný a povedz jej ako zmýšľaš. Veľa šťastia tvojej žene!

rozculena
25. dec 2024

@kikulienkadd prečítaj si všetko,čo napísal a potom mu nadávaj....