icon

Ako dosiahnuť priznanie pri nevere?

essinna
19. mar 2015

Ahojte , mm mi bol raz neverny a odhalila som to ... teraz po par rokov mam zase podozrenie ze ma podvadza s kolegynou , ale neviem ako ho donutit ho priznat sa... ide oto ze ju sem odvaza domov... naposledy mi klamal ze je este v praci ale nebol niesol ju domov a na druhy den som mu nasla fleky na spodnom pradle... na otazku preco mi klamal odpovedal , ze sa nechce so mnou hadat a ze vie ze mi dotycna osoba lezi v zaludku ... na spodne pradlo mi odpovedal ze si to doma spravil... ako nie som blba a neverím mu , ale ako dosiahnut aby mi povedal pravdu ... citim ze tam nieco je ... lebo mi aj povedal ze nechcel aby tak neskoro vecer cestovala... nie som hlupa viem ze daco tam je a potrebujem to zistit , aby som sa vedela zariadit . poradte mi .. pochybujem o tom ze je medzi nimi len kamaratsky vztah ..

mimina00
27. mar 2015

@essinna a poznas tu zenu? je mi luto,viem aky to je pocit.ale tvoj mm je sebec ked ti uz ublizil a teraz ju vyvaza domov,mal by ta respektovat ked to nechces,ale ked na to kasle tak asi kasle aj nato aby ti bol verny.aj vo mne je ostal ten pocit nedoveri.

essinna
autor
27. mar 2015

@mimina00 ano je to jeho podriadena :(

13091991
27. mar 2015

@moonlight1210 jezis co tu riesite moju odpoved???je to moj nazor a nepotrebujem nan komentar...a pokial viem autorka diskusie sa pyta na vase nazory a nie ja!

natalym
27. mar 2015

Ja tiež nechápem podstatné je to priznanie alebo tá nevera? Nechápem na čo je dobré priznanie. Mne by stačila pochybnosť.

essinna
autor
27. mar 2015

@natalym a co spravim s pochybnostou ? ako na zaklade toho sa nemozes ani rozviest , ani odist ani nic..

natalym
27. mar 2015

Nečítala som to celé, prepáč. Nemám skúsenosť tak neviem posúdiť. Ja by som pochybnosť neriešila, dávala by som pozor a skladala čriepky. Ale bez paranoje. Ľahko sa hovorí, ťažšie koná.

nuvaring
27. mar 2015

ESSINNA - a odvtedy si sa kam pohla? čo máš nové? ved musíš sama vidieť ako to funguje alebo nefunguje medzi vami dvoma, presne ako píše natalym, tebe nestačí pochybnosť???? mne teda stačila a bohate a potom sa to sypalo samo závratnou rýchlosťou až som mala fakty a dôkazy "na dlani"...daj na svoj vnútorný hlas, ten myslím ozaj neklame a podľa toho sa správaj a konaj

essinna
autor
27. mar 2015

@natalym sak to robim , ale uz mam pocit ze uz vidim aj to co asi ani nieje... je to tazke , blbe a neprajem to nikomu ... ta predstava ze zo mna robi kravu ma ide rozhodit ....

natalym
27. mar 2015

@essinna Len skladaj a zachovaj kľud. Pokiaľ nemáš dôkaz tak to nič neznamená, kolegyne budú vždy. Ty ho poznáš, už by som z neho vytiahla nejakým spôsobom. Aj keď môj muž je taký kreatívny, že by som to nezistila hodne dlho a ja nie som podozrievavá.

essinna
autor
27. mar 2015

@nuvaring nikam som sa nepohla , vcera som si pytala od neho mobil lebo vecer vstal z postele a siel do kuchyne a tukal do nho , samozrejme ze mi ho nedal a ja som ta paranoidna ... tak som mu povedala ze keby neklamal tak by dovod nebol , a ze coho sa boji a co taji ked s tym ma problem ukazat mi ho ...tak mi povedal ze on mi do mobilu nelezie , a ja ze moze ze ja nic neskryvam a neklamem... vymazava spravy viem o tom , tak preco to robi ked nic neskryva...a co sa zmenilo ? pred tym mu stacil sex raz za mesiac teraz uz moze aj kezdy den a zrazu je velmi tolerantny ... ked nieco urobi a mu to vytnem tak sa ospravedlni a da mi za pravdu ... neviem ci nieco skryva alebo tym nieco taji ( vycitky svedomia ) Tazko filozofovat lebo sama neviem , neviem ci tym spravanim dava na javo ze mu na mne zalezi ( myslim to aky je mily a obetavy + sex) alebo ze ma vycitky a chce to tym zakrit ... neviem a zrejme nema ani zmysel to riesit ... co ma prist pride... nemienim scvoknut

essinna
autor
27. mar 2015

@natalym nevytiahnem , naoko sa budem tvarit ze sa nic nedeje a on si casom prestane davat pozor ...

nuvaring
27. mar 2015

essinna, zabudni už konečne na to, že sa ti prizná, nikdy to neurobí!!! môj exmanžel sa nepriznal, aj ked som ho načapala, akurát sa zľakol, ale ja som to vedela už dáááááávno pred tým, toto bol len posledný dôkaz, ktorý som potrebovala k rozvodu (hlavný dôvod rozvodu bol úplne iný a vážnejší, ale toto bol taký klinec do rakvy)...kravu robil nielen zo mna, ale aj zo sudkyne pri rozvode, moc sa to neriešilo sa súde síce, ale povedal, že to je len jeho známa 😀 😀

natalym
27. mar 2015

@essinna No to je dobrý nápad!!!!!!!!!!!!!!!!
Pred tým mu sex stačil raz za mesiac a teraz aj každý deň?????

essinna
autor
27. mar 2015

@nuvaring ja viem ze sa neprizna , ale verim ze ak nieco snou ma ze na to pridem . nechcem neverneho muza , chcem mat normalnu a kompletnu rodinu ale za nos sa tahat nenecham.

essinna
autor
27. mar 2015

@natalym co je dobry napad ? som to nepochopila 🙂

natalym
27. mar 2015

evytiahnem , naoko sa budem tvarit ze sa nic nedeje a on si casom prestane davat pozor ...

moonlight1210
27. mar 2015

@essinna nie on robi kravu z teba.

zmen konecne svoje zmyslanie.

to on je hlupak, ak si mysli, ze ta dobehne.
uvedom si to konecne.
nebud obet.

nuvaring
27. mar 2015

a pýtať si mobil???? čo si šiši??? 😀 😀 😀 mobil si musíš pekne vyčíhať, ked zaspí, alebo ked ho proste nemá v dosahu, si vážne myslíš, že by ti dal mobil plný dôkazov???? resp. prečo by ti ho mal dávať? lebo ty sa chceš pozrieť? nežartuj 😀 😀 môj mal napríklad 2 sim karty a vidíš, všetky som našla, časom sa prezradí všetko samo, len musíš byť trochu taktická mrcha a nie prvoplánová podozieravá gazdinka z domácnosti. potom ťa bude mať za kravu lebo sa tak správaš (prepáč, snád vieš čo myslím tou "kravou")

essinna
autor
27. mar 2015

@moonlight1210 mojko ja viem ze ti davam debilne otazky , ale ja fakt neviem , ako myslis to obet?

essinna
autor
27. mar 2015

@nuvaring 🙂 a este mas dajake takticke napady 🙂

mimina00
27. mar 2015

@essinna aj ku mne sa takto spraval,dal mi za pravdu vsetko,bol milši celkovo a tiez mi to prislo ako lutost voci mne ze mi to robi...vycitky

mimina00
27. mar 2015

@mimina00 a vazne skus ten vypis telefonnu,na mna najprv vybehol ze ako to ze mi dali ked je na neho.tak sombpovedala ze normalne ako tvojej manzelke povedala som tvoje udaje a bolo.potom ti poslu 16e na fakturu za vypis....najprv cumel a potom sa chytil za hlavu a uz to slo...ale v skutocnosti mi vypis nedali ale chytil sa na to

mimina00
27. mar 2015

@essinna to som chcela tebe tu spravu hore

essinna
autor
27. mar 2015

@mimina00 ale tam boli len cisla nie ?

mimina00
27. mar 2015

@essinna no som pisala ze v skotocnosti mi nedali ale on sa priznal lebo som povedala ze som si dala poslat na email,nie postou.sadol mi na lep.

sue
27. mar 2015

@essinna prosím ťa, vyveď sa z omylu, že ty potrebuješ nejaký dôkaz... nepotrebuješ...k ničomu...ani k odlúčeniu od manžela, ani k rozvodu.
Vy máte úplne narušený, ba až rozvrátený vzťah !

Prosím ťa, rozmysli si, čo vlastne chceš : chceš s ním žiť? ak áno, rozprávaj sa s ním takto - ja chcem s tebou žiť, mám ťa rada, ale bohužiaľ ti od tvojej prvej nevery absolútne neverím. Ty si na tom ako? Ľúbiš ma? Chceš so mnou žiť? Ak áno, musíme sa naučiť spolu komunikovať a žiť tak, aby sme si neubližovali...a pokračujete ďalej... Ak s ním nechceš žiť, pretože mu neveríš a hnusí sa ti, že flirtuje s inými ženami a nerešpektuje tvoje priania, tak sa na to pripravuj a časom odídeš... nespávaj s ním (btw aj to je dôvod na rozvod - ked manželstvo dlhodobo neplní túto svoju funkciu...), odkladaj si peniaze, premýšľaj o tom ako vysporiadať majetok a podobne...

Nepotrebuješ ani semeno ani jej vaginálny sekrét na jeho slipoch, aby si sa rozviedla...žiadna sms ti nedá "dôkaz" pretože vždy ti bude môcť povedať, že to bol žart, omyl alebo že to písal z jheo mobilu jeho kamarát... chlapi si vedia také bludy navymýšľať... kým ho neprichytíš priamo pri sexe, nebudeš mať nikdy istotu... a aj keby, tak ti povie, že to bolo len raz a žev podstate za to môžeš ty, lebo si ho svojím stíhačkovaním k tomu doviedla 😉

timea7
27. mar 2015

@essinna skús to nejaký čas bez toho, že by si mala tendenciu kontrolovať mu mobil a denne ho vypočúvať. Buď ostražitá, ale nerob v jeho očiach zo seba stíhačku, lebo sa od neho takto vzďaľuješ. Chápem, že sa musíš cítiť hrozne, keď si myslíš, že si z teba robí dobrý deň, že sa možno aj s tou kolegyňou bavia na tebe, ako sa im darí prejsť ti cez rozum....ale čo ak nie? Možno naozaj nič medzi nimi nie je a on sa cíti, ako sopliak, keď mu chceš kontrolovať mobil. Keby si tam aj niečo našla, napr. SMS typu - Do koľkej budeš dnes v práci? -pomohlo by ti to? Je to pre teba dôkaz? Dôkaz čoho? Je to veľmi zložité, niekto považuje za neveru intímny styk, niekto dlhodobý vzťah, niekto len písanie si s druhým, alebo zadanie inzerátu do zoznamky....každá máme hranice nadstavené inak. Poradiť ti, ale ako zvládnuť túto situáciu neporadím, ja by som totiž neodpustila ani to prvé potknutie, lebo by som sa obávala presne tých pocitov, ktoré máš teraz ty. Držím ti palce, aby si našla vnútorný pokoj.

jana_eyre
27. mar 2015

necitala som celu diskusiu ani nemam s nicim podobnym nastastie skusenost..

len ma pri citani tvojich riadkov napadol jeden film, kde zena donutila muza priznat sa tak, ze predstierala, ze o vsetkom vie.. nepamatam si aky to bol film ani nic podrobne, len mi ta scena utkvela v pamati - dala si cas napr. 15min, ked bude hrat, ze prisla na neveru a vyzeralo to tak, ze ked muz prisiel, nasrato mu len povedala, ze o vsetkom vie a ze caka ako jej to vysvetli.. potom po dobu co si udala 15min bola len ticho a pocuvala muza.. ten najprv len nechapal a vyhovaral sa, ked sa blizil koniec casu, ona uz bola vnutorne stastna, ze si asi len namyslala.. ale par sekund predtym ako sa limit skoncil sa priznal...

ja viem ze to je len film a neviem ci to naozaj funguje.. ja len, ze keby uz bolo moc zle, aj toto sa moze skusit.. vela stastia...

natalym
27. mar 2015

@jana_eyre Dobrý nápad. 🙂

adri266
27. mar 2015

@essinna inac, ja som citala, ze sa casto stava, ze ten podvadzajuci ma prave pocas podvadzania vacsie libido, je stale nazhaveny, lebo ho vzrusuje, ze to doma taji pred manzelkou a ze prave vtedy vyzaduje castejsie sex.
Aj preto su mnohe manzelky take sokovane, ked sa to prevali, lebo ze mali dobry sex...