Ako efektívne spravovať čas v hektickom dni?
Aj vám sa to stáva? Permanentne mám pocit, že som v sklze - v práci aj v osobnom živote. Ak mám 8 hodín pracovať (plus hodina cesta), 8 hodín spať (plus 3 hodiny dokopy ráno a večer na prebudenie, na hygienu, jedlo atď), ostanú mi tak 4 hodiny na zábavu, vzťahy, zdravý životný štýl, starostlivosť o domácnosť, o seba, koníčky, zabezpečenie obživy a iného okolo života, ničnenetobenie-aj to treba, ako napríklad čítať MK. A to vás asi zdvihne zo stoličky, že nemáme ani s mužom ešte deti, takže čo sa vlastne sťažujem 😁 Dajte tipy ako sa vyrovnávate s tým, ak nestíhate!
@maranta_leuconeura ja sa riadim týmto
Stiham čo by nie. Domácnosť tiež nedrhnem každý deň a voľný čas si viem rozdeliť. Tiež nerobím 7 dní v týždni, mám aj voľno, trebárs v sobotu doobeda navarim, upracem, nákupim, v nedeľu lenosim, v týždni idem na kávu s kamoškami, do fitka atd. Vsak pred z vymenovaného nerobíš všetko jeden deň 😁 a to mám dve deti a nemám pocit že nemám čas na nič. Práveže sa niekedy miestami aj nudím 😁

@maranta_leuconeura ak by si mala dieťa všetko sa zmení každá sme žili inak predtým ako slobodne.A niekto to svoje pohodlie potrebuje veď to nie je nič zle.Zmenili by sa ti priority viac by si plánovala, niečo vypustila a zase od dieťaťa dostaneš spätnú väzbu a iný druh potešenia, naplnenia.Viac menej som čas zabíjala, keď som dieťa nemala, lebo som robila na smeny a času bolo dosť aj na šport, pedikúru atd...Ked musíš viac veci stihneš, keď nemusím celý deň preseriem na hlúposti.S nedostatkom spánku bojuje mesiace, roky každá mama sú výnimky, ktorym spi dieta od pár mesiacov celé noci.Tak toho stíhaš dosť tak čo sa stazujes🙂každá životná etapa má svoje čaro.