icon

Ako hájiť svoje sebavedomie pred kritikou svokry?

20. júl 2024

Ahojte ako by ste reagovali na svokru ktorá mi stále vraví aké mám malé prsia (mám veľkosti B plne) prirovnáva mi ich ku lentilkam, dosť mi je z toho smutno, že sa ma môj partren s ktorým som 3roky nezastane a vraví že riešim somariny ale mňa sa to naozaj dotýka :( mňa to už nebaví

Strana
z3
julia8888
22. júl 2024

Neviem čo máš za svokru ale pre mna je to nemysliteľné aby sa niekto vyjadroval k tomu ako vyzerám a nieto ešte prsia. Zachádza to do tvojej intímnej zóny. Svokra by sa mala hanbiť, že niečo take vypustila z úst!!!!! Fuj

lucks6
22. júl 2024

absolutne nemiestne reci ma tvoja svokra 🙂 ja toto vyjadrovanie nepochopim. normalne by som sa hanbila sama za seba, keby som nou. normalna, vyspela zena taketo reci z ust rozhodne nevypusti. 😉

1mina
22. júl 2024

akoze normalne som sa musela zasmiat pri predstave akoby mi svokra komentovala prsia, aj ked viem ze smiesne to neni len ta predstava mi prisla taka absurdna ked si predstavim moju zeby mi to povedala :D :D ja nemam dokopy ziadne a som s tim stotoznena ze mi je to fakt fuk, ale nechapem teda normalna zena by to urcite nekomentovala nikomu, max tak sestry, kamosky zo srandy medzi sebou. Asi by som jej povedala ze ci jej pridu normalne taketo komentare medzi dospelymi zenami, a pripadne jej splechla nejaku poznamku o zmenseni akoby hned vyzerali lepsie :D

mirica
22. júl 2024

Ja by som jej odpovedala, že " Ja som taká šťastná, že mám pevné 2-ky, aspoň ich v 40-ke nebudem mať ovisnuté po pás" ... Dôležitá je sebaistota, ked ten čo rýpe vidí , že to toho druhého netrápi alebo nezneistí, tak ho rýpať nebude baviť a prestane.

katkati
24. júl 2024

Túto vetu, ktorú si vyššie napísala by som jej zakaždým zopakovala: "ja som spokojná so svojimi prsiami, nič by som nemenila".

jana_eyre_2
24. júl 2024

Neboj sa ohradiť, to že je staršia neznamená že ťa môže urážať a riešiť tvoje intímne partie.. je to dosť uchylne riešiť prsia synovej priateľky, vážne by som sa porozprávala s priateľom, lebo mi nepríde ani normálne že on to ako problém nevidí.. ja som nikdy nemala veľké prsia, keď som bola chuducka, vlastne som nemala skoro žiadne.. ale nikdy mi ich nikto nekomentoval, minimálne čo sa týka dospelých ľudí.. to robili deti keď sme mali 11r... 😳

kiwi3
24. júl 2024

ako sory, ale ta zenska musi mat sakra nizku uroven. nechapem vobec, ze sa bavite o prsiach. ja ani neviem, ake moja svokra ma, nekukam jej tam. rozmyslela by som si, ci vobec chcem mat v buducnosti taku rodinu.

vevebono
24. júl 2024

Tssss. Ja som mužovi povedala, ak ti chýbajú prsia, zavesím obraz nejakej nad posteľ, tam kukaj a tu šu.k.aj
Posli do riti a budeš mať pokoj. Lepšie bez ceckov ako bez rozumu.

Strana
z3