icon

Ako môže bývalý partner emocionálne ublížiť?

29. feb 2024

Ženušky s mojim ex máme 2 mesačne dieťatko. Je to komplikovane a zle..
Ale povedal mi, že mi veľmi ublíži ( fyzicky určite nie).
A preto ma zaujíma otázka, ako veľmi vám dokázal chlap ublížiť a čím? Ako by mi mohol podľa vás ublížiť? Čo bolo pre vás najhorsie keď urobil ex partner?

Dieťa mu nechcem dať ani ukázať do rozhodnutia súdu. A preto ma nervy. Tak sa pýtam čo môžem očakávať.

Ďakujem vám za každú radu či názor 🙂

autor
2. mar 2024

@loliki nemala som žiadny plán. Musela som odist od neho nedalo sa to ďalej. Neviem prečo tu osočujete mna. Prišla som si pre radu

autor
2. mar 2024

@loliki on bol vždy môj kamarát a áno spala som s ním pár krát. Ale nikdy by som manžela nepodviedla!! To co písal nebolo pekne viem to, ale nikto nemôže za to čo pise druha osoba. A nemal pravo ma chytiť pod krk a vlastne aj naše dieťa. Taký chlap si nezaslúži byt otcom!

karolinakr
2. mar 2024

On to pisal tak, že to dieta ani nemusi byt jeho, ked už chceš vediet..že si nejaka radodajka

loliki
2. mar 2024

A my ti práve radíme, ak si si nevšimla. Tvoj manžel ťa s veľkou pravdepodobnosťou miluje, a miluje aj vaše spoločné dieťa. Ináč by ti nestál denne pred domom. Ale ty si teraz akože urazená, lebo ťa v 9. mesiaci tehotenstva chytil za krk, lebo si si vypisovala s nejaký bývalým frajerom. A od manžela si vtedy čakala pusinku na dobrú noc. A on si to s tebou chcel vydiskutovať. Ale smola. Ty si chcela spinkať. Tak sa to nedalo vydržať a odišla si netuším kde. Ty tu neurčuješ, kto má na čo právo. Pre teba tiež platia zákony. Moc si namyslená.

autor
2. mar 2024

@karolinakr neviem kto písal čo. Ale toto dieťa bolo toho koho malo byt. Prečo ma urážate?

karolinakr
2. mar 2024

ty ovladaš slovenske pismo? kde ta uražam?

loliki
2. mar 2024

Lebo porušuješ zákon, odopieraš dieťa otcovi a dieťaťu otca.

autor
2. mar 2024

@loliki nemyslím že som namyslena. On stojí pred domom lebo je psychopat. On nie je normálny. Ak sa dokázal v tehotenstve tak správať ako by sa správal potom ďalej? Naozaj ešte ja som ta zlá??

autor
2. mar 2024

@karolinakr pardon zle som to pochopila. Každopádne ja viem s kým mám dieťa a vedela som s kým cely čas

autor
2. mar 2024

Brali sme sa už v tehotenstve. Dieťatko vzniklo náhodou. A áno pred ním som nemala pevný vzťah a vymenila som pár partnerov no posledný mesiac ako bolo dieťa bol jediný!

karolinakr
2. mar 2024

tak ti poviem, moc si komplikuješ život, sebe i dietatu..ked si chcela spavat slobodne s mužmi, mali ste mat ochranu, s tymto ste sa vzali, dieta ma 2mesiace a už ste rozvedeni..teraz ti vadi, že chodi za tebou..on si to dieta nejak vydupal a ty ho nechceš
maš zbytočne problemy, ktore si nemusela mať
nie nadarmo sa hovori, mat usporiadany život
a teraz čo budeš robit, ked ta bude prenasledovat?

loliki
2. mar 2024

Nie on. Ty si sa správala zle. Ty si písala s frajerom. Ty si neverná. To ostatné, je len následok toho. Na seba sa pozri, svoju chybu si uznaj. Nemôžeš za to, čo ti píše frajer, ale môžeš za to, že mu odpovedáš, že ho neblokneš, môžeš za to, že dáš príležitosť na manželskú hádku. Ako by si reagovala ty, keby tvoj manžel si písal s frajerkou? Ale ešte raz. Nie on písal, ale ty. Dôvodom vášho rozchodu je dopisovanie medzi tebou a tvojim bývalým frajerom. Toto si musíš uznať. A neoznačuj niekoho za psychopata, keď ním nie je. To ty ho tu osočuješ. Nie my teba.

autor
2. mar 2024

@karolinakr no on to robí. A to je ten problém. Neviem čoho ešte by mohol byt schopný

karolinakr
2. mar 2024

este aj to dieta si nechcela, on sa teraz vyfarbil
nechcela by som byt v tvojej koži
jemu sa neda dohovorit
ty by si mala zacat konat zodpovednejšie
vytvorit pocit bezpečia pre tvojho potomka

autor
2. mar 2024

@loliki ale áno písal mi. Nebolo to správne no nič zle som neurobila. Neopetovala som to ani nič iné. Jednoducho som to ignorovala a zasmiala sa na tom. Další problém je prečo mi išiel do telefónu? To je tiež normálne? Je smutne, že snazim sa tu prísť na to čo sa ešte môže stat a najhoršia som ja.

karolinakr
2. mar 2024

s tymto chlapom ti neporadim
jemu sa neda dohovorit, stale si ide svoje a neberie žiadne ine nazory od ludi
podla mna si kašu, čo si si navarila, musiš teraz zjesť

katkami123
2. mar 2024

@karolinakr
Fúha… no ja si myslím, že tie vyhodené veci z balkóna aj tie správy súviseli s jej neverou.

Autorka, za čo na teba podal trestné oznamenie?

karolinakr
2. mar 2024

možno ho to väzenie poznačilo..
a za čo sedel?
8 rokov

karolinakr
2. mar 2024

@katkami123 toto neviem, ale ten chlap mi tiež neprišiel celkom ok

loliki
2. mar 2024

Milá autorka, prečo uvažuješ nad tým, čo zlé sa ešte môže stať? Prečo konečne nezačneš rozmýšľať nad tým, ako zabezpečiť pokojné spolunažívanie pre vašu rodinu? Ak už ti stojí pred domom, a mali ste sa radi, prečo sa s ním neporozprávaš? Prečo mu nevysvetlíš tak ako tu nám, že za to nemôžeš? Prečo ho odmietaš? Milovala si ho? Hneváš sa naňho? Za 2 mesiace ste všetko zbabrali a zahodili? On evidentne sa snaží a javí záujem o vás. Ty sa snažíš ako a o čo ?????????

katkami123
2. mar 2024

@karolinakr
Tak tento komentár je pecka
“Brali sme sa už v tehotenstve. Dieťatko vzniklo náhodou. A áno pred ním som nemala pevný vzťah a vymenila som pár partnerov no posledný mesiac ako bolo dieťa bol jediný!”

Autorka, to si nikdy nezažila pekný normálny vzťah? Veď to je veľmi smutné.

karolinakr
2. mar 2024

@katkami123 proste vnucoval sa neodbytne, za každu cenu..

katkami123
2. mar 2024

@karolinakr
No podľa mna sa práve tí dvaja našli.

karolinakr
2. mar 2024

autorka - toho sa už nezbaviš, zhltne ta ako malinu
a ked sa ti vyhraža, za čo vlastne sedel? možno je viac nebezpečny, ako vyzera
mne to jeho vnucovanie neprišlo normalne
a viac krat som.na to upozornila

katkami123
2. mar 2024

@karolinakr
Mna by hlavne táto posledná veta zaujímala :
vymenila som pár partnerov no posledný mesiac ako bolo dieťa bol jediný

To akože mesiac pred tehotenstvom mu začala byť verná? Či mesiac sa poznali a hneď otehotnela? Kks… to sex hneď v prvom rande a hneď aj tehotenstvo?

karolinakr
2. mar 2024

@katkami123 ano, možno z prveho sexu
a prečo sa vlastne rozviedli? on ju vyhodil na ulicu

klip0
2. mar 2024

Na milión percent sem písal mnohokrát otec tvojho dieťaťa. Na miliooooon.

loliki
2. mar 2024

A k tomu telefónu... Partneri si buď dôverujú a nemajú pred sebou tajnosti a mobily sú navzájom prístupné. Ak máš tajnosti, správy, fotky, tak nechceš, aby ti šiel manžel do mobilu. Ak máš čisté svedomie, nemôžeš mať problém a ani nevznikne problém, keď ti manžel pozrie do telefónu. A problémom u vás je, že sa ti nedalo dôverovať. Ty musíš vedieť najlepšie, že prečo.

katkami123
2. mar 2024

Autorka, to koľko si sa s tým chlapom poznala, než si otehotnela a než si si ho vzala?

karolinakr
2. mar 2024

@katkami123 proste ju nabuchal a už to išlo 😅