icon

Ako nabrať silu niečo zmeniť?

kokosovykolac
24. feb 2017

Ahojte dievčatá, prekonali ste niekedy situáciu, dám model: máme tesne po 30tke, byt na úver, chceme ísť do domčeka alebo do bytu do iného mesta, lebo tu práca jednoducho nie je. Vrátili sme sa zo zahraničia a viac živoríme ako žijeme. Ja som v nás verila, no začínam tápať a podliehať depresiám. Mám pocit, že lepšie to nebude, že na viac už nemáme a že sme zlyhali. Takisto zlé vzťahy v rodine, kde sme viacerí súrodenci no matka má chce vydediť. Nebudem rozoberať bližšie, v podstate dôvod nemá, len je bezcitná. Ako sa pozbierať? Ako nabrať silu niečo meniť, keď už neveríte že môže byť aj inak.

Strana
z2
tiper24
25. feb 2017

@xoxolusik ja som vsade 😀😀😀

xoxolusik
25. feb 2017

@kokosovykolac a este som ti chcela k tomu napisat tolko, ze ako nabrat silu? Zalezi od tvojej situacie, ale pozri.. Ja mam deti dve a naberam silu a snazime sa s manzelom dostat naspat do zahranicia... Mozno by ste mali urobit to iste...

xoxolusik
25. feb 2017

@tiper24 to som rada 😉

loginexistuje
25. feb 2017

Z akeho dovodu ste sa vracali spat mali ste pracu poriesenu treba sa k tomu postavit racionalne skusit zobrat m

tiper24
25. feb 2017

vonku zarobis peniaze a prides na slovensko a minies raz dva, tí co zarobili vonku a sa vratili urcite vedia 🙂

xoxolusik
25. feb 2017

@tiper24 presne ako pises!!!

tiper24
25. feb 2017

@xoxolusik ja vzdy dobre pisem 😉

xoxolusik
25. feb 2017

@tiper24 no musim suhlasit.. Naozaj pravdivo

tiper24
25. feb 2017

@xoxolusik skus napisat nieco ine 😀😀😀😉

xoxolusik
25. feb 2017

@tiper24 akoby som mohla.. Na teba nemozem povedat jedine krive slovko 😀

tiper24
25. feb 2017

@xoxolusik ale no, budem namysleny 😉

xoxolusik
25. feb 2017

@tiper24 no len to skus! 😎

xoxolusik
25. feb 2017

@tiper24 tusim sme uplne vybocili z temy 😀

tiper24
25. feb 2017

@xoxolusik uz ma tu niet 😉

xoxolusik
25. feb 2017

@tiper24 hahahaha

mkhp171113
25. feb 2017

Z vlastnej skusenosti. Povedat si co vlastne chcem a ist si za tym. na tej ceste este bude zopar faciek a padov ale aj tak to nevzdat. Povedat si ze so mnou zivot nevybabre, idem a "natrhnem mu rit" (sorry za vyraz). A casom sa zacne darit, chce to ale velku vydrz a silnu volu dosiahnut svoj ciel. Ja som s tym zacal par rokov po 40tke, po rozvode, sam a osklabany ako kura. Trvalo mi to 4 roky.....

xoxolusik
25. feb 2017

@mkhp171113 dokaz toho, ze sa to da🙂

Strana
z2