Ako nazývate vašich chlapov, ktorí sú rozvedení?
Priateľ je rozvedený už dlhšiu dobu, bývam unho a máme spolu aj dieťa a ako náhle ho nazvem či pred mojou rodinou alebo niečím iným že môj kamoš tak chytá nervy 🙈😂 Nechápem prečo mu to vadí 🙂 Však nieje to to isté či priateľ alebo kamoš?Ako nazývate vašich chlapov ktorý sú rozvedeny?
No tak si zjavne nestandardny ne/vztahovy tip. Majprv dieta, potom byvanie na skusku... ako to vidis s buducnostou? Lebo on mozno by rad dlhodoby zavazok, no ty s oslovenim kamosko ho odpalkujes do haja... tam bude pes zakopany.
No ked u neho na skusku byvas, tak by hadam najlepsie bolo nazyvat ho "moj domaci". Aspon by mu bolo jasne, ze okrem funkcie darcu spermii, obcasneho podpaplonoveho potesenia a mozno aj nejakeho financneho prispevku na zivot nemas na na neho ziadne naroky, a tento vas spolubyvajuci stav je len docasny a celkom nezavazny.
Ja neviem, ale toto dotahovanie je až trápne. To si s kamoskou urobí dieťa? Minimálne priateľka? Či som zas ja trápna?
Povedala by som že Tá má v paži, je o dosť starší a mentálne oproti tebe viac zdatný
Kamarat je sice synonymum slova priatel ale kazdy vie, ze vo vztahu sa pouziva slovo “priatel” a nikdy nie kamarat. A vies to aj ty, len chces provokovat, mozno preto ze si ze si ta nechce vziat. A ak to tak je, tak dobre mu tak.
Ja mam priateľa. Nikdy by mi nenapadlo mu povedať, že to je len kamarát. Naš vzťah nie je kamarátsky. Ja ho ako kamarata neberiem, ale ako priatela / partnera, s ktorým planujem spolocnu budúcnosť. S kamaratom si predsa deti ci svadbu planovat nebudem. Tie 2 slová "milujem ťa " si hovorime denne. Oslovujeme sa "miláčik" alebo "zlatko". Obcas menom, ale to len keď sme s kamarátmi ci s jeho alebo mojou rodinou. Tiez je o dosť starší odo mna, ale vek je pre nás len číslo.
Ale možno sme divní, neviem... 🤔
Je to od teba k nemu ponizujuce, lebo priateľ je viac ako len kamoš. Chodíte spolu, bývate, máte spoločné dieťa. Toto sa s kamošmi nerobí. Mňa by sa to ako ženy dotklo
Ako volaa svoju mamu, rodinna znama? Otcova kamaratka? 🙂 jasne ze kamarat a priatel je rozdiel.
ja ti mozno ako jedina tu rozmiem. ja som vyslovene alergicka na slovo priatel. vobec nechapem kde toto vzniklo a preco sa tak oslovuje partner s ktorym tvorim par po vsetkych strankach. to to oslovenie partner je potom prijatelnejsie. ja mam zafixovanych kamosov ako beznych kamaratov ktorych mam viac, rozumieme si, stretavame sa, mame spolocne veci ale nic intimne. potom mam par priatelov to su podla mna ti najblizsi priatelia ktorim doverujem viac a s ktorymi mam aj viac spolocneho ale stale s nimi nespim. no a potom tu bol vzdy niekto ako frajer, milenec, partner alebo teda najvyssi level manzel. ano priatel je synonymum alebo mozno trosku vyssi stupen kamaratstva.
partner je za mna nieco uplne ine.
ked ho to serie tak mu hovor frajer, alebo nech si ta vezme a bude manzel a nie kamos 😀
fakt sa mi nozik vo vrecku otvara ked niekto pomenovava svojho frajera ako priatela. je to na hlavu pomenovanie. to uz je fakt potom aj ten kamos dobre.
keď ani kámoš, ani starý nie, tak ho potom menom... napr. Jano ...
Vy ste len dvaja, ktorým sa náhodne pošťastilo dieťa, tak ste si povedali, že skúsite spolu bývať? Žiadna láska, len veľa rozumu? V takom prípade sa tomu tvojmu osloveniu ani veľmi nečudujem. Na vyjadrenie niečoho viac sú u nás zaužívané iné oslovenia. Ten tvoj veľmi dobrý kamoško o tom vie, cíti sa nedocenený, chce viac a preto sa zakaždým fúka. Netreba sa v tom extra hrabať. Proste, ak to s ním myslíš vážne, začni ho volať nejak inak.
Jaj tak vy ste boli povodne len kamosi s vyhodami no zbuchli ste dieta a tak si sla na skusku zit k nemu.Sa čudujem ze mas 33 stara korcula si a svojho chlapa volas starky 😂Lebo je tam trosku vacsi vekovy rozdiel ale zas dedkom by ti nemohol byt ani otcom. Ty to mas celkovo pomylene. Nie len vyznam slov. Ty si asi nikdy nemala dlhsi ani hlbsi vztah . Si citovy zbabelec ked nevies povedat “ Moj priatel ci partner .” Nevies povedat “ milujem ta.” Tak naco si snim ? Len koli tomu dietatu a ubytku? Kopec srandy ale nejaka ucta k otcovi tvojho dietata tam chyba, Teba uplne tesi ze jeho to hneva a naschval ho tak volaš. Ponižujes ho tym zamerne ze je pre teba len kamoško .. raz ho to prestane bavit a aj to byvanie na skusku a posle ta odkial si prišla. Ked nevies doztiet a nevies ten vztah aj oficialne verbalne nazvat nejak intimnejsie ako “kamoš.” Sa chovas ako pubertacka.
Tak keď on je pre teba len tvoj kamoš a bývať si k nemu išla len na skúšku, navrhni mu, aby ťa volal podnájomníčka. A máte vybavené. Ja neviem teda, ale kamošov som mala na základnej. Už počas strednej to boli kamaráti, a ak je tam niečo viac, tak logicky že priateľ alebo vo vážnejšom prípade aj partner. Čiže áno, máš to pomýlené.
Mas to pomylene 🤷 ja so svojimi kamodmi nrspim, ani nezijem. Ja som raz mala "svokru", ktora mna nazyvala kamaratka mojho syna, ale jeho ozajstne kamaratky boli podla nrj priatelky. Uz je to 15 rokov dozadu, ale doteraz verim tomu, zr mi to robila naschval 😂
Je ine, ak svojho partnera povazujes aj za svojho kamarata, alr ak s nim zijes, mas s nim dieta a neuznavas mu status partnera, je to naozaj cudne a vobec sa mu nedivim. Ako z tohto ma vycitit, ci by sa ti napr.pacilo, aby ta poziadal o ruku a urobil z vas oficialne rodinu?
Z tvojich príspevkov mám pocit, že ťa veľmi škrie jeho návrh na začiatku "budeme kamoši". Akoby váš vzťah mal zostať len v tejto rovine, možno bol vtedy ešte ženatý, neskôr sa rozviedol a podarilo sa vám dieťa. Zrejme tvoj "kamoš" už o manželstvo záujem nemá, a teba to príliš škrie, tak ho provokujes takýmito nezmyslami. Prečo by sa mal partner nazývať kamošom, len preto,že už je rozvedený? Nerozumiem. Len mu v podstate dokazujes, že si ho vôbec nevážiš. Týmto štýlom sa ti može "bývanie na skúšku" rýchlo skončiť.
Ale cude Vam uz nepride zit a vychovavat dieta s kamosom? S kasmosmi chodime na pivo, na party, do mesta, na nakupy......ked uz tak, tak priatel, partner. Nazyvat partnera kamosom je maximalne nevyzretost.
Uz aj keby si tie slova chapala po svojom inak alo vsetci ostatni, to je taky problem partnera pre cudzimi nazvat tak, aby si ho nenahnevala a nesklamala?
No je to dosť neštandardné ponímanie vzťahov. Bohužiaľ myslím, že chyba bude naozaj u teba a ako on vraví takto budeš mat ešte kopu kamošov po ňom. Ako keby si si proste nevedela vybrať, nevedela sa usadiť, nevedela prejaviť cit, vzťah, niečo ( ťažko povedať z pár prispevkov). Ze si nikdy nikomu nepovedala ze ho miluješ, dieťa máš s kamarátom, bývať si išla k nemu na skúšku 🙂 ešte povedz ze aj dieta mate na skúšku...
A priateľ je rozdiel ako kamarát, ale tak keď randite. Otec dieťaťa s ktorým žiješ, ktorého milujes;) nie je áno jednou. Už je to tvoj partner. Ak sa my nepáči ze sa prezentuje vás cztah ako kamarátstvo, on je normálny. Mimochodom tebe by sa páčilo kebybti hovoril stara? Alebo naopak decko?
Partner
Spoločné dieťa vo vzťahu, tak ste rodina a otecka dieťaťa by som nevnímala ako kamoša, či už je rozvedený alebo slobodný mládenec. Je to životný partner, moja polovička a láska, nie? Kamoši môžu byť lepší známi, určite nie muž, s ktorým spolunažívaš a predpokladám aj, že ho ľúbiš, s kamošmi predsa nezdieľaš jednu posteľ každú noc, atď... 😉🤭
Aby ti po takychto infantilnych dotahovackach nezdrhol za dakou "kamoskou".
Tebe by prišlo normálne asi aj keby si ho volala kus ch*ja. Že kamoš 🤦♀️ Kamošov si mala na základnej škole ale asi si u nich nebývala, ani s nimi nespala. Alebo áno?
Nazývať muža,s ktorým žiješ a máš dieťa kamoš je absolútne dehonestujúce a urážlivé.
Čo ti ja viem , ale ja si s kamošmi bežne deti nerobim . Je to partner ( ani ja by som slovo priateľ nepoužívala ).
tak partner

Ja ti nejako nerozumiem. Ty si išla k nemu "na skúšku bývať, keďže máte spolu dieťa"? A čo ti spermiu poslal poštou?